Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul
salim abiii benle beraberr 4 kşiyizz anadolu yakasini topluyomm ben ankarada 200 kişi göremedim gören varmı ??? 20 ancaa hadi millett nerde bu istanbullularr tsd arabamimı kaldırsak neeee
yaf bende getirebilirim 2 kışı ama isimlerini yazdırmıyorum şimdilik ya bir aksılık olur gelemezlerse o yüzden ist buyuk şehire dilekce yazdım buyuk otubus le toplayacam gelemeyenlerı şöförüde ben olucam hehe şaka şaka insallah kalabalık ve iyi bir gün olucak
hayırdır arkadaşlar nereye kaçıyorsunuz
sizleride tanımak istiyoruz
bu kadar insanı kırmayacaksınız sanırım
ramazan arkadaşımızın yaptı tüm organijasyonlar çok süper oluyor
bu arkadaşımızın bu kadarmı hatırı var ???
gelin hep birlik olalım ramazan gibi dostu ve dostları yanlız bırakmayalım
abalı kusura bakma gözümden kaçmışsınn ben sizi ekledim sanıyordum
gelmeyen arkadaşlar canınız sağ olsun belki başka baharaa gelirsiniz
şirin hayırdır sen neden vaz geçtin söyle bakalım senin adını silmedim çünkü gelecegini düşündüm için seni bekliyoruz bütün arkadaşlarlaa ok
güçlü_şirin sen bir sus bakalım git oçaktaki tavana bak
24 numaralı kısmı silersen sevinirim.WALE'de özel konuk Ramazan,buyüzden WALE(SERKAN)'ı 1. sıraya yaz demiştim.Madem roac 1. sırada waleyi de 2. sıraya yazıp ,özel konuk der misin?Şimdiden teşekkürler...
amanın ya bem bunu daha yeni görüom ömrüüüüüüm baş konuş hemide en öselinden :lol: :lol: Yakın koruma olarak orda olcam :lol: :lol: canıma can lasım vermessem olmas dime :lol:
şirin biliyordum geleceginiiiii sen bizi yanlız koymazsın
birde öyküm abla gelse ne kadar güzel olacak onu tanımak çok ama çok istiyorumz
bu arada tarelif senin sıran kayboldu kusura bakma
değişikler için her zaman hazırdayım
foruma yazmanız yeterli
peki ramazan özel konuklaraa çay servisini yaptıralım bak foruma yazdım
diğerlerinden farklı olsun değilmi eheheheeeee
roac wale yandınız siz bana servis yapacaksınız özel konuksunuz yaaa
tamm kanka saliş misim baş konumus vede misafirimis bu işi sen yaparsın dalarsın mutfa bulaşıklara sonrda bardaklara en son masayı toplamayıda unutmasın kanka buda sana benden olsun kanka her şey için sağol kankam sonzuz dostum
istanbullu arkadaşlar ist.. organizasyonuna ankara dan müfettişler gönderiyoruz teftişe onlarla iyi igilenin lütfen nick olarak roac ve gebermiyesice merkez temam
FOKURTU CAFEYE KATILICAK OLAN GUZEL İNSANLAR SİZLEREE SESLENİYORUM EY HALKIM!....( anamm havaya girmisim hemen liderlik vasfı bu olsa gerek... valla ben masumum burcumun özelligi..).))
ŞAKA Bİ YANADA LOPTOP GETİRİRMİSİNİZ VARSA LUTFEN SİZE CANLI MUZİK YAPACAK BİR ARKADASIM İCİN LAZİMMİS.. BEN GETİRCEM DEDİM AMA MASAYI TASIYAMAM DİYE VAZGECTİM))
İLGİLENENLERE DUYURULUR... VE FOKURTU CAFE GURURLA SUNAR...
SEVGİLERİMLE....