Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul
bende katılacağım.
sarıyer-beşiktaş -maslak üçgeni civarında ve yakınında olan 3 katılımcı arkadaşımı kendi arabamla evlerinden alıp fokurtuya götürebilirim.lütfen çekinmeden arayın.
cep:05336873930
mrb. ismim pınar sitenize yeni üye oldum böyle bir eylence ilgimi cekti burdaki arkadaşları yakından tanıma fırsatı olcak bi ben eksiğim galiba tam oldu))) benide eklersiniz listeye bide neler yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden görüşmek ümidiyle esen kalın
arkadaşlar hepinisi ekleyecem sanmayın kimö kimseyi eklemiyorum degil hepiminisi ekleyecem yarğıc sana ben süpriz yapacaktım bülent abi ben seni hayata es gecermiyim düşüne biliyormusun bunu sakın alınmayın erdal abi hele sen bir gelme valla varya kıyameti koparırım abi abi çok yoğunum fazla giremiyorum o yuzden lütfen kusura bakmayın ama şunu unutmayın kaç kişi ğelirsek ğelelim ben yeri ona göre ayarlıyorum saten çok sıkıştım biraz sitres atarıs dedim sin le gercektende bende mutluyum bu arda elif ablacım böyle bir fikir düşündün için sağol sen olmasan ben halla ne zaman toplansak diye merek içindeydim bu güzel oldu benim için :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sağaol elif abla
şimdi imrendim doğrusu güzel bir org. olacak sanırım ama tabiki bizim kadar güzel ve yoğunluk olmayacak şimdiden 300 kişi var bende aranızda olmayı çoook ama çok isterdim gerçi kısmet
büyücüm ankaradakiler kendilerine eş zamanlı birileriyle denk değiller ki...
bizim buluşma zamanımıza daha çooo...oook var...
sonuca bakmak gerek... :lol: ***
sevgili arkadaşlar ne güzel bir beraberlik keşke bende aranızda olsaydım ama hiçte belli etmez her an o güzel günde sizin aranızda olabilirim ve hepinizi de tanımaktan büyük zevk alırım hele ceyhun bey hazan hanım ve hepiniz çok ama çok mükemelsizniz hepinize şimdiden kocaman güzel bir gün dilerim sevgi ve saygılarımla.bye almani
Aspirin neden gelmeni istemeyelim ki?Buyur gel sen de...
Ramazan,listede neptune yargıç ve maya yiğit kısımlarını düzeltir misin?çifterli olmayacak yahu.
BU LİSTEDE BENİM CANIM ARKADASIM NURSAN YOK. RAMAZAN ONUDA EKLERSEN SEVİNİRİM. PEK NİYETİ YOK SANİRİM AMA BEN İKNA ETMEYE CALİSCAM. NURSANNN SENSİZ OLMAZ....
BİRİCİK GELCEKMİ ACABA İYİLEŞTİMİ??
AYRICA ALMANİ BEY BİZDE SİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN COK MUTLU OLUCAZ.. GUZEL SÖZLERİNİZE BİLMUKABİL... SEVGİLERİMLE.. HASRETLE KUCAKLIYORUM CANLARIM.....
o zaman nursan ve biriçik arkadaşımızıda ekliyorum onlarıda aramızda görmek istiyoruz gelmeseler darılırız değilmi arkadaşlar
gelmek isteye listeye bakmadan da gele bilir listeye bakıpda gelmemezlik yapmayın arkadaşlar
herkese gönlümüzde bir yer varrr :wink: