Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir yaa çok uyusssun yeminlen :twisted:

ya dinamit koymak lazımmm bu siteyeee baksanızla oyun bozanlık başladı gelmiyoruz diyolarrr beni eklemedikleri halde ben geliyorummmm

Sitemini daha iyi anladım güçlü_şirin.Ramazan kankini eklemeyi unutma. :D

RAMAZAN CAFE SAHİBİNİN SÜPRİSİNİ BEN BİLİYORUM... :)))
AMA SÖLEME DEDİ BANA SIKI SIKI TEMBİHLEDİ.. SİMDİ TYO VERİRSEM AYIP OLUR.. BEKLEYİN VE GÖRÜN ANACIMMMMMMMM.....:))))
FLAŞ ! FLAŞ! FLAŞ... AZ SONAAA YANİİİİ 18 MAYIS PAZAR GUNU....

arkadaşlar heyecan ikiye katlandı:)))

Hazancığım gelemeyenler ne yapacak, çok merak ettim :roll: :roll: :roll: gelmeyenlerin kulağına söyle süprizi :D :D :D

Güncel katılımcı listesi...

En güncel listemiz...

1 - ÖZEL KONUK =1 (roac)
2- ÖZEL KONUK =2 (wale)
3.karanliklar-pirensi_1
4.salim52
5.Şule
6.Çelik
7.Derya
8.Hazan_68
9.Kenan
10.Ceyhaner
11.karanliklar-pirensi'nin arkadaşı
12.Babalık
13.tarelif
14.mesutcura
15.pınarüst
16.zekaer
17.karizma-istanbul
18.abalı
19.yigit
20.inzibat
21.Laus_Deo
22.lapinal
23.şirin
24.bülent
25.aspirin
26.büyücü
27.Emine Çevik
28.BLACK&WHITE
29.skystar
30.maya
31.blueangel
32.obrite + 2
33.yargıç
34.nursan
35.biricik
36.almani
37.ati
38.olek
39.Gebermiyecise
40.gamzeli
41.gadulu
42.Gargamel
43.Hülya ÇORBACI
44.Formulla
45.yiğit34
46.vertigo
47.acıyagülmek+1
48.freegirl@ ve 2 arkadaşı
49.KRAL ve arkadaşı
50.güçlü_şirin
51.acıya_gülme
52.engin934
53.levent_pigmentoza
54.kalem
55.akşahin
56.RAVZA54
57.Anti Oksidan
58.aliş
59.ÖZEL KONUK3= (sürpriz)
60.Yıldırım+3
61.FATİH ASLAN
62.bulent

Yeni listemiz bu Ramazan güncelleyelim lütfen.

Arkadaşlar listede kendi ismi mi gördüm ama ben yokum yanlışlık olmasın sonra keşke gelebilsem oooooooooffffffffff benim yerimede eglenin lütven.

ENGİN HİÇ MERAK ETME CAN , BEN SENİN YERİNE EĞLENECEĞİM:)))

gelmeye calısıcam benide eklermisiniz bir arkadasım geliyor +2 çok güzel olacak :p :oops:

ARKADASLAR SİZE COK KUCUK BİR TYO VEREYİM CAFE SAHİBİNİN SURPRİZİ İCİN..
BUNA EN COK ERKEK ARKADASLARIMIZ SEVİNİCEKTİR KESİN...HANİ ESKİDEN YILBASINDA CIKARDIDA MERAKLA BEKLENİRDİ YA. HAH ONDAN:)))
SEVGİLERİMLE...

MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERİN ARANIZDA OLAMAYACAGIMDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM BUGUN SAAT 23.30 DA DATÇAYA GİDECEGİZ :D :p 3 GUNLUGUNEE IYI EGLENCELERRRRR

ARKADAŞLAR MERAK ETTTİNİZ AMA BEN ACİKLIYORUM CAFE SAHİBİNİN SÜPRİZİNİ( BÜLENT ERSOY] GELIYORMUŞ :):):):):):):GÜSEL BİR MÜZİK ZİYAFETİ CEKICEMIŞ BİZE HABERİNİZ OLSUN İYİ EGLENCELERRRR::)):)::):)

:) geldik bakalım Istanbul sınırları içindeyiz şuan :) taşı toprağı altın dediler :)

Pazar görüşmek üzere :wink:

rooo sen topla altınları belki pazar günü görüşürüz.
istanbul aha şurası pazar sabahı 9 da çıksam 12 de orada olurum
bakalım nasip

ROAC HOSGELDİNİZ CANIM BENİM... TASINI TOPRAGINI BİLEMİCEM AMA İNSANLARİ ALTINDAN DAHA KIYMETLİDİR...(mesela ben)..:))))
SİZİDE BİR MUCEVHER KIYMETİNDE AGIRLICAZ SEVGİ DOLU YUREGİMİZE BASTIRIP SIKICA SARMALAYIP...
YAZGI DONDURMA İCİN SANADA COK TŞK EDERİM.. YAŞASİNNNNN DONDURMAM GAYMAKKKKKKKKKK!...:)))))))))

ROAC HGDİN AZİZZZ İSTBULUMUZA KARDEŞİM, YEDİ TEPEDEN BAK İSTBUL SEMALARINA:)))HAZAN BİR ŞEY DEĞİL KIZ SENİN GİBİ BİR CANA CAN KURBAN , NASILSA ENGELLİ İNDİRİMİ İSTERİM BEN DONDURMACIDAN:))) PEH, CAFER ALIRIM ANAHTARINI ÇABUK GEL:)))

teşekkür ederim Hazanım, Kenan abim..

bu arada ben +2 oldum rama:) arkadaşım da gelecek ekleyiver :wink:

Bende Kadıköydeyim o saatlerde ama dersanede. son saatlere yatişeceğim inşallah. en azından son bir saate.

ARANIZDA OLMAYI İSTERDİM FAKAT SINAVLARIM OLDUGUNDAN KATILAMIYORUM CERAHPAŞA HASTANESİNDE OLAN ARKADAŞLARIM VARSA TANIŞMAK İSTERDİM 22 MAYIS TA ORDA OLCAM

Oğlumun çok hasta olması sebebiyle organizasyona katılamayacağım.Geceyi acilde geçirdik.Her an tekrar gidebiliriz.Herkese özürlerimi beyan ediyorum.İyi eğlenceler...
Nikura ne sınavı bu tus zamanı mı şuan???Ben de Cerrahpaşa'dan sayılırım. :)

Aranızda bulunmam için yapılan davetler için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Başka bir organisazyon yüzünden aranıza katılamıycam :(
biliyorum bensiz bu toplantının pek tadı tuzu olmuycak:) ama, bir dahaki toplantıda görüşürüz inş.
Güzel sitenin güzide insanları çok çok şarkılar türküler söyleyerek bol bol kahkaha atarak eğlenin :) İzmir ve Ankara duysun sesinizi :) ordan gelen arkadaşları sevgiyle karşılanacağından eminim benim içinde kucaklayın (bu görevi hazan'a veriyorum)
hepinize sevgilerimi sunuyorum hoşcakalın,

diyeçek birşey bulamıyorumm arkadaşlarr delirdim bir yazı gördümmmm
yuhhhh demek lazım açıkcasııııııı :evil: :evil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt