Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=Tahoma]Of Ya nasıl da çabuk geçti o güzel 2 gün ben ya hepinizi çok ösledim bir daha ne zaman görcem ya sabırsızlıkla aynı ortamı bekliyom Güzel kardeşlerim Murat, Melek Esra sizlere de ayrıca teşekkür ederim evinizi gönlünüzü açtınız kendimi evimde hissettirdiniz , sizlerle olmak güzeldi iyiki varsınız emeği geçen bütün dostlarıma tekrar çok teşekkür ederim [/FONT]

allah razı olsun gülümse ablacım ne demek baştacısınız hepiniz önemlı olan bu aıle ortamının sıcaklıgını hissettirebilmekti sizlere... ne mutlu bizlere diyorum iyiki tanımısız sizleri:)

Haklsın melekcim çok zor tabi hakkıyla yapan için.. Umarım bizlerde yaptığımz zaman hakkıyla ve zorluğunu bilerek de olsa yaparız ve sizleri ve bütün arkadaşları ağırlamaktan da onur ve mutluluk duyarız..:)

beni diyosan ben değilim birtan..:)

Benn şekerr yemiyom zatene uyuzumm ver taneciğee hepsini yesin tombiş olsun hihi;)

ondan şüphemiz yok kardesım sız yeterkı yapın bizde üzerimize düşeni yapacagımızdan emin olabılırsın:)))

teşekürler melekcim ben şahsen gereken desteği alacağımızdan eminim:)

Vaaaay Umudum Gakkoşum ne güzel yazmışsın öyle,az konuşup bol yazan gardaş seni ve gönlü bizle olan herkesi seviyoruz....İnşallah gene buluşacağız....

teşekkür ederim güzel insan emrulah abim inşalah kısmetse buluşucaz gene..:)

ben varya ben hepinizi cok seviyorumm canlarım benm dostlarım ve yeni dostlarımızzz iyki varsınız bizlerde u yürek oldukça biz daha ne bulusmalarda aile olmanın farkındalıgının imzasını atarız...bizler gerçek dostuz sahte deil yürekten dostuz yapmacık deil...HEPİNİZİ COK SEVİYORUMMMMMM:eek::eek::):)

engelsiz bir yaşam için el ele

melek 0180 menfatların , cıkarların olmadıgı guzellıkler her zaman anlatılır .güzelin hep arkasından söz edilir .diye bir söz vardır bizler ayrı bırer güzeliz .

denizkızı88;

Dokunduruyon bir yerlere laflarınla....:)

İNADINA YAŞAM İNADINA MÜCADELE ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE:eek: VAR MI ÖTESİ...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt