Hepiniz çok harikasınız hepinizi gerçekten çok seviyorum....inan sizleri görmek beni çok mutlu ediyo.. evet fazla konuşmayabilrim yada konuşmak içimden gelmeyebilir.bu kimseyle alakalı değil. ama sizleri görmek ve dinlemek bile bana mutluluk veriyor..sizleri görünce ikinci bir ailemi görmüş gibi oluyorum..
esra ve melek bize geç saatlere kadar sabrettiniz ağırladınız.. ve melek geç saatlere aldırmayarak çarşıya kadar bizimle geldi.. çok teşekkürler ediyorum kendisine.. ve esrada yorgunluğa dayanamdığını gözlerimizle görünce bu buluşmaları düzenleyenlerin nekadar yorlulduğunu nekadar emek verdiklerini gördük..esra, melek, ali abi, murat, ismail, miremur abim..hepniz çok sağolun..
floficim herzmanki gibi çok sıcak neşeli gelemyeceğimi ümit ederek beni karşıladı tabi ben ona inat buluşmaya geldim çok şaşırdı tabi..
..seni görmekte çok mutlu etti beni ve sohbetimi arttırmışım demek nerden anladınki
..
Çorumlu abim ve hasan neden bir komedi gurubu oluşturmuyonuz ama aslında oluşmuş bu açık açık ortada
.
ne ayaksınız siz ya ? ama süpersiniz
Birtan arkadaşımı ve fridevs arkadaşlarımı da gördüğüme çok memnun oldum.. ikiside çok eğelenceli insanlar ama firdevss çok erken ayrıldı konuşamadık
Çok görmek istedğim arkdaşlarım dan biride burcu ilhan dı onuda gördüm ve aslında burcu olan kardeşimi
de gördüm..hepiniz çok şeker çok güzel insanlarsınız
ama canım arkdaşımla da pek sohbet edemedik erken ayrıldılar..
Ve adını sayamadığım bir çok arkdaşımı tekrar görmekten çok mutlu oldum.. mesela aladdin abiyle tanıştım maraştan çiğtanesi sayesinde.. sırdaş arkadşımın gerçekci , doğru ve olması gereken fikirlerine şahit olduk..Zübüş arkdaşımla sohnetimizi 3ile 5 oranında daha ilerlettik güzel bir gelişmeydi..
biraz olaylıda olsa geçe kaçamaklarımız gene oldu
ama genede güzeldi..
Hep olsun bence bu kaçamaklar buluşmanın başka bir güzel yönü; uyumakta neymiş
Kuzucuk duygu bahcesi bu buluşmada kimi dövecek diye bekledim artık her buluşmada birilerini dövüyo ,geçen buluşmada kimi dövdüğünü ben bilirim..
Bu buluşmadada birilerin dövdü yani gelenek bozulmadı..
ama döverken baya bi ses çıktı bomba mı patlattılar dedim bir an
..canım arkdaşım senide görmekten çok mutlu oldum