Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DUYGUM BALIMM İNAN HİÇ AKILLARDAN SİLİNMEYECEK Bİ EKİM BULUSMASI DAHAYDI İLKİNDE YOKTUN AMA OLANLAR BİLİRR :) VALAHİ CANLARIMSINIZ YÜREĞİM HEYCANLANIO BUNLARI OKURKEN YAZARKEN SEVİYORUM BEEEEEEEE HEMİDE COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BU SEVGİ ANLATILMAZ SADECE YAŞANIRR :):eek:

:) naci bey bizim sevgimiz bilinmez yürekte hisseden bilir yalnızca balımda hemşomda bilenlerden ben eminim :)

YANİ BİZİMKİ YÜREK DEGİL Mİ? CAN DEGİL Mİ YOKSA PLASTİK Mİ? :p:p:p YOK YA ŞAKA ŞAKAAAA EVET İNANİNKİ O ORTAMDA BULUNAN TÜM ARKADAŞLAR SİZİN GİBİ DUYGULARI TAŞIYORRRRRRRRRRRRR. NE MUTLU DEGERLİ ARKADAŞLARLA TANIŞITIK VE SOHBET ETTİK. BİR DAHAKİ SENEYE KİM VAR KİM YOK..........

Nehir Ablacım güzel olan hepimizdik;

Hasan Hocam ayaklarınıza saglık dıyorum ve buluşmayı harıka bi şekılde özetlemişsin konuşma kısmını dıyosan gulmekten çatladım:)

Koca Çorumlu yani Ahmet Abicim özellikle ince düşünüp dogum gunumde almış oldugun hediye için bi teşekkür borçluyum,sonrasında ise yazmıs oldugun yoruma sadece perfect diyorum:))

Birtan kardeşim iyiki geldin buluşmamıza renk kattın diyorum çok eğlendık çok süper oynuyosun :))

Cemrecim çok şey kaçırdın çokkkkk diyorum:))

gülpembe ablacım memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti; diğer buluşmalardada Gizemi beklıyoruz kankamı unutma emi:)) yolculugunuzda ii geçmiştir umarım her nekadar yanınızda olsakta yolculukta beraber deıldık malum :))

Umudun cocukta oldunuz hadi:)) güsel bi anı olarak kalcak hafızalarda ve haydi Elazıg dıyorum Bayragı size devredıyoruz yapın bir buluşma gelelim dıyorum:)))

Jem biz teşekkür ediyoruz herkese bizi böle bır gunde yalnız bırakmadıkları için :)

Duygucum bizler allahın izniyle ELELE verdikten sonra her zorluğu aşarız dıyorum ve bunun örneklerını senle beraber yasadık seni seviyoruz

ama en önemlısı HEPİNİZİ SEVİYORUZ İYİKİ GELDİNİZ YENİ İNSANLAR TANIMAK COK GUSELDİ :):):):):)

Bizde sizi seviyoruz melekciğim .......bir dahakine müzik repertuarını halledelim böyle ses falan kalmadı yani:)
fotoğrafları henüz göremedik, buraya atmayı becerenler hadi bakalım ..anlatılanlar yaşananlar belgelensin:)

bak şimdi naci abi olmadı yaf sen ev sahibi sayılırsın böle alınmaman gerek naci abi ayagına saglık:)))) diyorum gönül koyma emi:)

zübüşcüm haklısın otobüste teyp bozuk olunca iş bize düştü ama ii eğlenmedıkmı ya roman havası bıle oynadım yaa :))) otobüstee önemlı olan elele olmak ve bız bunu kanıtladık resımlerle belgelıcez pazar gunu ve dun anca kendımızı toparladık yavas yavas atcaz :))) facede az sayıda var :))

vardı birtan olma mı he heee:))

bu arada zübüşcüm sana ayrı bi teşekkür borçluyuz çünkü şeytanın bacagını kırıpta geldiğin için ayrıca teşekkür ediyorum:))ENGELLERİ AŞIP GELDİN...

ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ELELEEE...

melek01_80;

he he evet , ben ona ayrıca teşekkür ediyorum (Murat'la ilgilenmemize yardımcı old. için)

birtan resimlerde etiketlerız ozaman öğrenırsın arkadasım olmazmı :)

NACİ;
:) adımız oyuna çıkmış ya . herkes biliyor artık beni

melek01_80;

ne demek tabi olur arkadaşım melek :)

arkadaşlar resim çeken olmadı mı?çok merak ediyorum,resimleri koyabilirseniz gelmeyenler için:eek:

Heyecanla beklediğim bir buluşmaydı. Geçen sene gidememiştim. Bu seneki buluşmayı katılmayı çok istiyordum. Çok şükür bir aksilik olmadan gittim. İyi ki de gitmişim diyorum. Çok ama çok eğlendim. Görünen ve görünmeyen tüm kahramanlara sonsuz teşekkürler.
Döndüğümden beri iş yerindeki arkadaşlarıma anlatıyorum. Keşke gelseydik diyenler bile oluyor. Bir da kine Kahramanmaraş ekibi çok kalabalık olarak gelebilir. Gerçekten muhteşem bir buluşmaydı….
Ersa-melek-murat kardeşler sonsuz teşekkürler. Bize evlerini açıp evlerinde misafir ettikleri için. Organizasyon yapmak başkadır evini yüreğini açmak apayrı bir güzelliktir. Hakkınızı helal edin esra-melek-murat kardeşler…

Yine harika bir imza attık Adana adına...
Herkes çok güzel ve özeldi... Gülümsemeler ayrılmadı yüzlerden...
Kime nasıl yazsam güzel dileklerimi bilmiyorum ama öncelikle;
Meleğim (Melek_0180), harika bir insansın ya.. Becerilerin-elinin hızlılığı-eğlenceli hallerin-tatlı dilin- güler yüzün (çok yorulmana rağmen bir kez bile suratın düşmedi) Herşeyinle harikasın sen. Hasan'ın da dediği gibi adı Melek, tıpkı kendide melek gibi... İyiki varsın, emeklerine sağlık canım...
Denizkızı88(Esra); çok yoruldun sende, ama güzel iş çıkardın... Emeğine sağlık güzelim...
Ali Doğan ve Murat_0180, süper komite olmuştunuz. Sizde heryere yetiştiniz... Sağolun...
Sevgili Hasan(Hasankrmn) - Ahmet abim (Koca Çorumlu) siz harika bir ikili oldunuz. Artık birinizi tek anmak yok... Ne ayaksınız siz yaaaa.... :)
Mersinli misafirlerimiz, hepiniz birbirinizden tatlıydınız... Ayaklarınıza sağlık... İadeyi ziyarete evet diyorum :)
Ankaralı Zübeyde, çok sohbet edemedik ama her ortama uyum sağlayan hallerin çok hoşuma gitti... Senide gördüğüme çok memnun oldum...
Elazizlılar :) Gülpembe-yiğeni ve Umudun Umut Ümit... sevgi dolu üçlü... iyiiki geldiniz diyorum... Umudun sohbetin artmış bu arada, bunu farkettim :)
İsmail, sen espri makinasısın ya... Açık nerdendi unuttum ben :)
İstanbulun güzeli Sırdaş, bir çok kez biraraya gelmemize rağmen seni yeni tanıdım diyebilirim. Hoş sohbetinle - dansınla - güler yüzünle ayrı hava kattın ortama. Işığın sönmesin Saliha... Bekle bizi Sıra gecesi :)

Devamı daha sonra :)

Hepiniz çok harikasınız hepinizi gerçekten çok seviyorum....inan sizleri görmek beni çok mutlu ediyo.. evet fazla konuşmayabilrim yada konuşmak içimden gelmeyebilir.bu kimseyle alakalı değil. ama sizleri görmek ve dinlemek bile bana mutluluk veriyor..sizleri görünce ikinci bir ailemi görmüş gibi oluyorum..

esra ve melek bize geç saatlere kadar sabrettiniz ağırladınız.. ve melek geç saatlere aldırmayarak çarşıya kadar bizimle geldi.. çok teşekkürler ediyorum kendisine.. ve esrada yorgunluğa dayanamdığını gözlerimizle görünce bu buluşmaları düzenleyenlerin nekadar yorlulduğunu nekadar emek verdiklerini gördük..esra, melek, ali abi, murat, ismail, miremur abim..hepniz çok sağolun..

floficim herzmanki gibi çok sıcak neşeli gelemyeceğimi ümit ederek beni karşıladı tabi ben ona inat buluşmaya geldim çok şaşırdı tabi..;);)..seni görmekte çok mutlu etti beni ve sohbetimi arttırmışım demek nerden anladınki ;)..

Çorumlu abim ve hasan neden bir komedi gurubu oluşturmuyonuz ama aslında oluşmuş bu açık açık ortada;).
ne ayaksınız siz ya ? ama süpersiniz;):D

Birtan arkadaşımı ve fridevs arkadaşlarımı da gördüğüme çok memnun oldum.. ikiside çok eğelenceli insanlar ama firdevss çok erken ayrıldı konuşamadık :)

Çok görmek istedğim arkdaşlarım dan biride burcu ilhan dı onuda gördüm ve aslında burcu olan kardeşimi :)de gördüm..hepiniz çok şeker çok güzel insanlarsınız :)
ama canım arkdaşımla da pek sohbet edemedik erken ayrıldılar..

Ve adını sayamadığım bir çok arkdaşımı tekrar görmekten çok mutlu oldum.. mesela aladdin abiyle tanıştım maraştan çiğtanesi sayesinde.. sırdaş arkadşımın gerçekci , doğru ve olması gereken fikirlerine şahit olduk..Zübüş arkdaşımla sohnetimizi 3ile 5 oranında daha ilerlettik güzel bir gelişmeydi..;)

biraz olaylıda olsa geçe kaçamaklarımız gene oldu;) ama genede güzeldi..
Hep olsun bence bu kaçamaklar buluşmanın başka bir güzel yönü; uyumakta neymiş;)

Kuzucuk duygu bahcesi bu buluşmada kimi dövecek diye bekledim artık her buluşmada birilerini dövüyo ,geçen buluşmada kimi dövdüğünü ben bilirim..;) Bu buluşmadada birilerin dövdü yani gelenek bozulmadı..;) ama döverken baya bi ses çıktı bomba mı patlattılar dedim bir an;)..canım arkdaşım senide görmekten çok mutlu oldum :)

umudumm canımm gördük yaa aşina olduk yaa bu bile yetti bana fazla kalamadım ama inşallah diğer buluşmalara nasip kısmet diyelimm.. :)

feyzacım yüreğine saglık dıyorum canım benım organızatör olmak klay degıldı tabıkı ama onemlı olan senınde dedıgın gıbı olumsuzluklara ragmen surat asmamak ve gülryüzlu olmayı basarmak ve basardıgımı bılmek benı onure etti iyiki sizlerde vardınız hepinizi ayrı ayrı cok ama cok sevıyorum:))

umudun eeee kolaymı organızatör olmak herseyıyle gecesıyle gunduzuylee yanınızda olabılmek onemlı olan degılmı gece gec saatte olsa benım için bir şerefti sizler için kosturmak iyiki geldiniz diyorm ve şimdi sıra sizde dıyorum elazıglılar:)))....

benımle ilgili güzel yorumlarda bulunan herkeze tşk ediyorum.kah şarkı söyleyip kah oynayarak,kimilerine yardımcı olarak bizde elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalıştık.güzelde oldu.tekrar o güzelliklere dönmek istiyorum :)

birtan sen koskocaman naci abiyi nasıl tanımazsın yaa:).hani orda mini mini minnacık :)ama yakışıklı bir abımız vardı ya hatta titanıc yapmaya çalıştık teknede:)... neyse fotolarda kesın hatırlarsın

menfaatsiz sevgi için elele dedikmi hiçbişey elimizden kurtulamaz:) zübüşçüm bunlar gercekler senın yuregındekı gusellıklerın yansıması dıyebılırız ıyiki varsınız...

ya umut anlaşıldı bundan sonraki buluşmada sıra sende uyuzum.o bir sırdı öyle söylenirmi det sana.yaramaz oğlan yok sana şeker :)

Yorumlara bakılırsa harika ve tadı damaklarda kalan bir buluşma olmuş yenisinde inşallah bizler de olabiliriz :)

Hemde ne harika hemde ne nefis bir buluşmaydı. Ancak yaşayanlar bilir. Birdahi ki sefere herkesi bekleriz adanaya........

Anneciğim abimi dövme....
İzin ver ben döveyim...
Bana ver şekerlerin hepsini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt