Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar arkdaşlar, siteye yeni üye oldum. izniniz olursa yarınki buluşmanıza katılmak isterim, sizlerle tanışmak istiyorum. gündüz işim olduğu için merkez parka geleceğim izniniz olursa.

evet sonnn 10 saat kaldı benim için :) bekle beni adana inşallah adananın güneşli güzel bir gününe denk geliriz ben şahsen istanbulda yağmurlardan bıktımda :D

İzin ne demek ''moulin rouge''gönül bahçemiz herkese açık,bekleriz ilk sayfada program akışı var ona göre kendini ayarla görüşmek üzere aynı zamanda yolda olan tüm dostlar hayırlı yolculuklar...

katılamıyorum özel sebeplerden dolayı...iyi eglenceler..bu aradaa fotograf cekmeyi unutmayın olurmu? sonra burdan bizde bakarızz =)

arkadaşlar sabah bir terslik olmazsa ben de katılacağım 5 dkk önce girdim eve foruma da yazamadım....

moulin rouge;
moulin roige tabiki gelebilirsiniz beklerız elbette:)

Çok istememe rağmen bu yıl katılamıyorum malesef :(

Katılan bütün arkadaşlarıma iyi eğlenceler :)
İlk kez katılanlar için;
Süper bi gün geçirecekleri garantisini verebilirim:)

Tokattan Mert'i gönderiyorum vekaleten :D
Benim yerime de Eğlen Mert:)

Hepinize iyi eylenceler arkadaslar. aranızda olamadim bu defa ,ama gönlüm sizlerle olucak .
organizeyi üstlenen esracıma ve ekibine kolaygelsin Allah gucunuzu artırsın diyorum.
katılan arkadaslarımda;tadını cıkarın yiyin icin eylenin coşun kopun benim icinde eylenin
bolca resimlerle gelin güzel anınlarla dönün.. sevgilerimle...
Hepinizi Hasretle Kucaklıyorum.....

İnşallah Birdahaki sefere Sınav Hazırlığındayım özür

:( erken dönmek zorunda kaldım.herşey güzel gidiyordu.emeği geçenlere çok teşekkürler.

en başta organizasyon yapıp bizi bir araya getiren arkadaşların canla başla çalışmalarını etkinliğe katılan kişilerle birebir iletişim kurup tüm sorunlara koşmalarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyorum.. sevgili burcu ilhan ın ailesi ile sibell rumuzlu arkadaşıma ve ailesinede çok teşekkür ediyor,gerek adanaya gidiş gerekse dönüşte yanımda oldukları için saolun diyorum.. nice adana buluşmaları temennimle :)

burcu ilhan;

cnm benım ayaklarına sağlık dıyorum ıyıkı geldın senı tanıma fırsatı buldum dıyorum :)) cocugunada gecmıs olsun dılekelrımle:)

svedrif;
iyiki geldin firdevs keşke aksam eglencesınede kalabılseydın ama hayırlısı senı cok sevdık kıb cnm benım. senınde yuregıne saglık dıyorumm:) gülen yüzün hiç solmasın...

seni tanımakda ayrı bir güzellikdi firdevs.iyiki geldin.memnun kalabildinse, mutlu ayrılman bizim için önemli olan bu cnm.inşallah nice buluşmalara..

Evet güzel bir buluşma sona erdi,herkes mutlu mesut evlerine döner inşallah,eksiklerimizi hoş görüp bizlerle beraber olabilmek için yakından uzaktan gelen herkese ayrıca gelemeyen ama gönülleri bizlerle olan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.

Ben de biraz erken döndüm ama sizleri tanımak güzeldi. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

şafak saydık son gün dedik ve gün gelip çattı ve sona erdi ...harikka bi bulusmaydı sizlerle olmak tanısmak yeni dostlar edinmek hasret dolu kucaklasmalar sevinclerr heycan anlatılmaz bi duyguydu aslnda bulusmanın ötesinde bişeydi aile bulusmasıydı yürek yüreğe sahte olmayan en dogal en içten şekilde biz böleyidk aileyidik menfaatsiz ssevgillerle dolu bi aile ve yeni arkadaslarımızla kocaman bi aile olduk ...inanın bu aile öle bir aileki bütün sorunları bütün sıkıntıları unutturdu gitti baana :) seviyorum ben ailemi yaa gerçek dostlarımı abilerimi ablalarımı seviyorum :) ayrılık vakti gelip çattıgında gözünden bi damla yaş akıyor ve devamı geliyor aslında bunlar yüreğinin sesi YÜREĞİNİN SEVGİSİ :) YÜREKTEN SEVİYORUM SİZLERİ SEVECEĞİMDE İYKİ GELDİNİZ HEPİNİZ BASTACISINIZZ :)

ENGELSİZ BİR YASAM İÇİN EL ELE...bu dünya dursun isterse beni gerçek dostlarımdan kimse ayıramaz ...

selamlar adana buluşmasıdaki tüm arkdaşlara. evet gerçekten de çok harikaydı. emegi geçen tüm arkadaşlara çok çok çok çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum. her baba yigitin işi degil organizasiyon düzenlemek. bende çok sevdim buluşmayı yeni yeni arkadaşlarla tanıştık. ve daha nice buluşmalara............................

NACİ;

naci abicim sizlerle ve gelen dıger arkadaslarla olmak bır ayrıcalıktı asıl bız tesekkur ederız geldınız için ayaklarınıza saglık... :)

denizkızı88;
bacım denecek söz bırakmamışın :)))

Emeği geçen herkese teşekkürler .
Herkesle tanıştığım için çok çok seviniyorum :) 7 saatte Mut'a gelsemde

Evet çok güzel bir organizasyondu,öncelikle denizkızı,melek ve murat a birde ali doğan abiye çokkkkkkk teşekkürler. ve adanaya gelen adanadan katılan bütün dostlara böyle güzel bir ortam için çok teşekkürler.Sizlerle tanışmak çok güzeldi,çok güzel bir ortamdı. inş daha nicelerine hep beraber....Sevgiler...

ßirtan;
cnm benım ya iyiki geldin diyorum iyiki tanıdık senınn gıbı yuregı gusel bı ınsanı ayaklarına saglık:)

tarikakn;
sizlerle olmak AYRICALIKTI dıyorum ıyıkı varsınız :))

Yine güzel bir buluşma malesef sona erdi...Zaman nasıl geçti anlayamadık.O güzellikler anlatılmaz yaşanır.
Güzel 2 günün sonunda Yollarda uyuya uyuya,güle oynaya gece 3 de Ankaraya gelebildik ismaille:)Sabah ta mesai olunca bayaa zor oldu ama herşeye değer diyorum.
Olumsuz Hava şartlarına rağmen şehir dışından gelen yeni ve eski arkadaşlarla tanışmanın mutluluğu ayrı zaten.Adanada ki güneşli ve sıcak hava herkezin içine yansımıştı diyebilirim.
Herkeze bire bir ilgi alaka gösteren organizatörlerimize vede organizatör olmasada o ortamda bulunan yardımlarını esirgemeyen bütün katılımcı arkadaşlara tşk ediyorum.
Aslında Artık arkadaşlıktan çıkıp kardeşliğe dönüştü ilikişkiler , biz çok güçlü bir aileyiz.

zübüş;

yüreğine saglık zübeydecım cok gusel ıfade etmıssın herseyı okadar dua ettıkkı o gün yagıslı olmasın dıe yüce rabbim dualarımızı kabull ettı ve bızı utandırmadı rabbıme şükürler olsun iyiki varsınız biz büyük bır aıleydık ama yenı katılan arkadaslarımızla dahada büyük bır aıle olduk... hepinizi seviyoruz....

aynen arkadaslardan bulusmadan cok dostluga aileye dönüştük iyki varsınız sizleri hepinizi çok seviyoruzz :)

yine yaptınız yapacağınızı esracığım aşkolsun yaa o nasıl bir programdı öyle? süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) :) emeğinize yüreğinize sağlık canlarım burdan birkez daha teşekkür ediyorum.
sevgili esra,melek,ali doğan ve emrullah beye. dostları tekrar görmek benim için çok güzeldi.bu arada kurt murt kalmadı esra melek ve bende:)

Aşk olsun saliha hanım. Sizi buluşmanın en güzel hanımefendisi seçmiştim hatta kendim yaptıgım lale çicegini bile hediye etmiştim. Adımı bile anmadın küsttüümmmmmmmmmmm:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

sanada aşkolsun naci abi sen bizi beğenmiyormusun:):)

sırdaş;

canım benım bız tesekkur edıyoruz iyiki geldin ya senle eğlence bı baska napalım organızator olunca enerjı dolu oluyo ınsan ve bu enerjıyı sızlere yansıtabıldıysek ne mutlu bıze iyiki geldınız ve ıyıkı varsınız dıyorum harıka olan hepimizdik :)

zübüş salıha ve dıger arkadaslarım tesekkurler ıyıkı varsınız ve sızlerı bırkez daha tanıdıgım ıcın sukurler olsun...gelen gelemeyen herkese tesekkurler..hepınızı sevıorum..

mıremur abıme, burcu ılhan arkadasımıza,alı dogana,ısmaıl e serkana,zübbeydeye, ve daha adını sayamadıgım arkadaslarıma organızasyona katkı ve desteklerınden oturu tesekkur ederım yuk agırdı ama elele verınce yukk hafıfledı gercekten:)birtan abım memnun oldum tanıstıgıma:)ayrıca hasan hocam,corumluu abım,özlem,adanadan sıbel arkadasım,tarık arkadasım ve sevgılı esıne,elazıg ekıbıne,kahramanmaras ekıbıne (gulumse,cıgtanesı,alaaddın beye),salihacıma,ve dıger eglencemıze renk katan arkadaslarıma sonsuz ve en ıcten sevgı ve saygılarımı gönderıorum.hepınıze ayrı ayrı tesekkurler...hepınızı cok sevıoruz..inşallah nıce böle guzel bulusmalara dıorum..adanaya nezaman ayak basarsanız basın yada marasa muhakkak haberımız olsun ınsallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt