Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyza geçmiş olsun sensız buluşma düşünemıyorum e nede olsa adanalısın :)))))))))))

adana, mersin tokadımı yersin.

Ben kebab yecim hhihihihiii

Buyrun, fotoğrafla yetinmeyin kendiniz fotoğrafın içinde olun,bizlerde sizleri baştacı yapalım...

süpermiş 2009 buluşmanız bayıldım inşallah bu yılda böle süper geçer..emeklerinize sağlık bu organizasyonları yapanlar teşekkürler şimdiden :)

hersey cok güzel olacak 3 ekim 2010 ile de 3 ekim 2009 daki gibi yılın dostluk bulusmasını yapacagız haydi canlar el ele adanaya :) yeni dostlar edinmeye ve sevdiklerimizle hasret gidermeye :)

flofi ablam gecen seneki ortamdaki karelerden paylasmak istedim yeni gelcek arkadaslarımızda oırtamamızı görsünler :) bakın çekincek hiçbişi yok biz kocaman bi aileyiz :)

merhaba ben enver memurum bekliyorum sizi engelli sitesinde tanışalım

günaydınlar herkese ...şafak 3 diyorum 3,5 gün sonra beraberizz :) haydi az kaldı

Katılımcılar:[/COLOR][/B]
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80-tekerlekli sandalye
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+1(ANTALYA)-konaklama
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübÜŞ+2-konaklama
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)-
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)-konaklama
32-bager_özlem-KONAKLAMA
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-EFSANE GENÇLİK-KONAKLAMA
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-tolgahan
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin(konaklama)
43-gizem serbez +1-konaklama
45-umudun(ELAZIĞ)-konaklama
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)-KONAKLAMA
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)-konaklama
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)-KONAKLAMA
53-MİSAFİR+KONAKLAMA
54-DELİPOYRAZ-konaklama
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ-konaklama
61-ZIPZIP (ANKARA)-
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)-
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-tarkakın
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)-konaklama
72-İBRAHİM_33+2
75-Tarıkakn+2
78-alpay-ankara--konaklama
79-serkan06(ankara)-tekerlekli sandalye-konaklama
80-derbeder-istanbul-ankara-konaklama
81-tamtam(izmir)-KONAKLAMA
82-birtan(mersin)-KONAKLAMA
83-ömer76
84-resul
85-HÜSEYİN ALKAN(AYDIN)-TEKERLEKLİ SANDALYE-
86-abdullah davut(diyarbakır)-
87-zaleyna(kayseri)-
88-melahat+2-akülü sandalye
91-azizsökmen+1
93-ahmet01
94-mehmet
95-asuman
96-aliduran+2
99-MİSAFİR (KONAKLAMA)
100-firdevs-
101-sevim-tekerlekli sandalye
102-SEVAL-ELCİN(İZMİR)-konaklama
103-erdinc-konaklama
104-europa
105-mersin
106-armağan+1-öğle yemeğinden itibaren aramızda olcak
108-AYŞEGÜL CİNGÖZ
109-serpil-amasya
110-

ARKADASLAR KONAKLAMA OLACAK KİŞİLER LÜTFEN BELİRTSİNLERR KONAKLAMA YERİNE BİLGİ VERİCEZ

Evden izin çıktı canım beni tekrar listeye ekleyebilirsin +1 ile

sevındım gelmene zubeyde:)şu serkanıda getır gelırken kulaklarını cekıcem onu bı yakalarsam:D

zübüş;
gercekten bende cok sevındım zübeydecim abimm cok dogru söluyo su serkanında kulagını cekıp getırsen hatta tüm ankara ekibini toplayım gelsen süper olcek :))

mekansız;
merhaba evet sız enver nerde beklıyorsunuz? Bız sızı adanaya bekliyoruz orda tanısalım.

Adana'ya ilk defa yaz tatilimizde gelmiştik. Mersin buluşmasından sonra 1 günlük bir kaçamak yaptık Adanadaki güzel dostlarla beraber hoş anılarımız ve güzel dostluklarımız oldu.Eminimki bu buluşmada diğer buluşmalar gibi güzel geçecek,şimdiden katılacak olan tüm arkadaşlara ve tabikide bu organizasyonu yapacak olan 01-80 ailesinin güzel insanlarına hoş sohbetler ve bol eğlenceli bir gün diliyorum.Her zaman dediğim gibi Adana ekibi bu işi biliyor....

Tskler akşahin abi sizlerle tanısmak bizleri cok mutlu her zaman bastacısınız abicim :)

serkana çok ısrar ettım ama bıraz duygusal gelememe sebebı:)

ankaradan gıdecek olan arkadaşlar varsa irtibata geçelim

vee az kaldı adana ahalisi sizleri tanımak isterim ev sahibi olduğunuz içinde diğer arkadaşları bana tanıtırsanız çok memnun olurum.. foruma fazla giriş yapamadığımdan sohbet odasına takılanlar hariç bir kaç kişiyi biliyorum ..temmuz 2010 üyesi olduğum için bu tanıştırma işide artık adana ailesine kalıo :) sevgiyle kalın...

Beni şimdiden bi merak sardı :) Kimlerle tanışacağım ve en büyük derdim herkesle tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü değil mi onuda bilemiyorum :)

esracığım hava nasıl ona göre giyinelim.ankarada yağmur yağıyor

selamlar. zübeyde hanım adana da havalar hala sıcak çok kalın giyinmenize gerek yok.

tşk ederım nacı bey ankara ayaz olunca korktu gözüm:)

canımcım hava güneşli ama yinede yanınıza hırka alın nolur nolmazz :) şu an yarım kollu var üzerimde ama akşamları serin oluyor hırka alın her ihtimale karşı :)

Davetiniz için ali doğan abime,esra ve murat arkadaşimiza teşekkür ederim yoğunluktan dolayi aranizda olamiçam umarim 3.Geleneksel Adana Buluşmasina katilirim :)

ankaradan gelen yok sanırım kimseden ses çıkmadığına göre:)

esracığım cuma sabah 06:10 uçağıyla geliyorum:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt