Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooooo ben ne yaptım be. Zübüş hanım aslında seni unutmuştum. Evet sadece birinci sırdaş degil,birinciler zübüş ve sırdaş arkadaşlarım. Tüm arkadaşlarım bay ve bayanların hepsi mükemmel insanlar ve hepside birincilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

16-17 ekım geleneksel buluşması ve birliktelik

Anlatılmaz yapılanlar, alınanlar verilenler çeşitli ilerden gelen veya gelemeyen yürekleri bizlerle olan dostlarla beraber olmak harika bir duygu deger olamak yücelmek ,yüceltmek bız guzel ınsanlar ıcın bambaşka yaşantı hepinize teşekkürlerimi bir borç olarak bildirim saygılarımı sunarım.

denizkızı88-melek_0180-murat-0180 -mıremur(emrullah) abime ismail(barış-01) kardeşlerime bu güzelim buluşmayı hazırlayıp hizmetimize sundukları için teşekkurlerimi sunarım .

roctuna saliha güzel kardeşim selamını aldım .aleyna aleyküm selam

HER ZAMANKİ SILOGANIMLA:

İNADINA YAŞAM İNADINA MÜCADE. ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE

hahhh şimdi oldu kanımca:) tşk ederim abiciğim dediğin gibi hepimiz harikayız:)

Şimdi iş yerime gelebildim. Buluşma ile duygu ve düşünlerimi akşam yazacağım. Kısaca değinmem gerekirse güzel bir buluşmaydı emeği geçen herkese teşekkürler. Buluşmanın bir artısıda bana anne ve baba kazandırdı :) Bu yüzden çok şanslıyım :) :)

uffff bune yaaa.yine bir buluşma,yine gülen yüzler,yine yeni dostluklar...
olmuyoki böyle. ne bu kardeşimmmmm olan var olamayan var hayret bişeysiniz.
hiçte kıskanmadım:(kıskanmıyorumda:(kıskanmayacagım da:(
hiç karakterim degildir:)
lütfen mümkünse bir daha organizasyon piknik gezi ne ad ve ünvanla olursa olsun hiç bir şekilde bir yerlere toplaşmayın:)kaynaşmayın:)karışmayın:)
herkes ne güzel mis gibi sıcacık evinde otursun:)
bakmayın öyle saf saf adana ekibi size diyorum:) getirmeyin beni oraya:)

Neymişte kıskanmamış? Yazıların seni ele veriyor hadis hanım..................

eyvallah ali abi yardım eden.gelen gelmeyen herkese teşekkürler....

çiğ tanesi anne baba meselesinı öğrenınce gülmekten yerlere yattım resmen ya ama güsel olmuş yani neyse bu buluşma ınanıyorumkı herkese bişiler kazandırdı herzaman menfaatsiz sevgi selinde buluşmak ümidiylee:))

döndüşüm naci abinin dediği gibi seni ele verıyor yazdıkların :)) bız bılerek kızdırıyoruz kı bıan önce gelesın dıe adanaya he hee :))

Merhabalaarrr.. Herkes herşeyi yazmış, bana yazacak duygular kalmamış. :) Bende sizlerle aynı duygular içerisindeyim, sizleri hepinizi tanıdığıma çok ama çookk mutlu oldum..
Herkese çok çoook teşekkürler ediyorum, özellikle Melek sana :)) Bundan sonraki toplantıya ilk adımı ben yazdıracağım...

armağan ablacım ben teşekkür ederim bizleri yalnız bırakmadıgınız için sizlerle olmak benım ıcın buyuk bır zevktı hepinizi cok sevıyorum:))

Arkadaşlar elinize sağlık güzel bir organizasyondu.Emeği geçen herkesi en içten duygularımla tebrik ederim.C.tesi öğleden sonra önemli bir işimden dolayı katılamasamda benim için çok güzeldi.Burdan Sırdaş'ıda tebrik ediyorum süper dans ediyor:))))

Organizasyonu düzenleyen emeği geçen tüm dostlara teşekkürler Güzeldi Yüreği güzel dostlarla olmak güzeldi Allah razı olsun herkesten

Buluşmaların sayesinde nice güzel dostluklar kurduk ve o kadar güzel insanlar tanıdık.

Engelliler parkında kahvaltı 5TL....
Kolcuoğlunda adana 12 TL...........
Seyhanda Tekne turu 1 TL....
Kazanılan dostluklar,yaşanan ve unutulmayacak anlar,oluşan birlik ve beraberlik ....PAHA BİÇİLMEZ !!!!!!!!!!

Güzel şeyler çabuk bitermiş.Bu organizasyonda çok çabuk bitti...Emeği geçen Esra-Murat-Melek kardeşlere Emrullah abi ve diğer ev sahiplerine bize yaşattıkları unutulmaz anlar için çok teşekürler...İyi ki gitmişim-yapmışım dediğim işlerden biri...3 .süne direk yazabilirsiniz sakallı kardeşler...

Organizasyondan enstantaneler.....

Antalya Adana karayolu 248. km

-Koca çorumlu (Telefonda Serkanı arar)
Serkan naber LAAA
-Serkan
İyi baba La senden
.
.
.
.Telefon konuşması biter.
-Hasan
Ahmet abi o ne LAAA
-Koca çorumlu
Hahahaha Serkanla böyle konuşuyoruz LAAA
-Hasan
Hahaha İyiymiş Ahmet abi LAAA

.........................................................................

Antalya adana karayolu 435. km

-Koca çorumlu
Suyu uzatsana Hasan LAAAA.
-Hasankrmn
Oooo amma masraflısın Ahmet abi LAAAAA !
-Koca çorumlu
Sen ne ayaksın LAAAAAA..Hadi ben protez ayağım Sen ne ayaksın LAA !!!!
-Hasan
Puhahahahaha............Bende pek sağlam ayak değilim LAAAAAA Hahahaha
-Koca çorumlu
Hahaha
.
.
.
Antalya adana karayolu 527. km
-Koca çorumlu
Hahahahaaaaaaaaaaaaa
-Hasan
Hahahaha

...................
Adana yağmur cafe;
Koca çorumlu standup showw yapıyor.Ana tema Protez ayak :)

-İsmail
Konyadan engelli olmayan arkadaşı Serkana,
Serkan sağ kol açığımız var.En kısa zamanda senide aramızda sakat olarak görmek istiyoruz.
-Cümbür cemaat
Hahahahahahahaha

Herşey çok güzeldi...yeni insanlar,yeni dostluklar,yeni mekanları,ile çok eğlenceli gecen dopdolu iki günü bize yaşatan esra-melek-murat kardeşlere,miremur abiye ali abiye ve emeği geçen tüm dostlara yürekten teşekkür ediyorum...bu arada Sırdaşın dediği gibi tüm kurtlarmızı döktük :)))) HERŞEYE İNAD EĞLENCEYE-DOSTLUGA DEVAM...

Alemsin Hasan Hocam sen Koca Çorumlu ile beraber gönlümüzde baş tacısınız.Gerçekten iyiki geldiniz yine güzel günlerde NE AYAK LAAA diyerek ''onyüzbininci'' seferinde bile gülmek dileğiyle,

her şey o kadar harikaydıki, hangi birini anlatsam bilemiyorum . öncelikle canla başla bizleri bir araya getiren melek, murat, miremur ve bidenem esra ya çokkk ama çokkkk teşekür ediyorum ellerine, ayaklarına, yüreklerine sağlık diyorum. tanıdığım dostlarımı tekrar görmek çok harikaydı, yeni tanıdıgım arkadaşlarımıda çok sevdim, bizler çok çabuk büyüyen bir aileyiz ,her buluşma ailemize yeni bireyler katıyor. adana da gülen, eglenen yüzleri gördükce hasan hocamla beraber yaptıgımız 1350 km bize vız geldi, hiç bir yorgunluk duymadan kazasız belasız toplam 20 saatlik harika bir yolculuk yaptık . hasan hocamında degindiği gibi harika sloganlarla ( sen ne ayaksın laa ben protez ayağım ve bende sağlam bi ayak degilim gibi ve hasan laa gibi ) herkesin eglenmesi güzeldi. o ortamda olan pozitif enerjiyi almamak mümkün degildi , her şey çok güzeldi tek güzel olmayan şey bence ayrılıktı..... ama bende diyorumki AYRILIKLAR OLMASAYDI KAVUŞMALAR BU KADAR GÜZEL OLURMUYDU.... İNŞ en kıssa zamanda tekrar beraber olmak dilegiyle HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ........'''......

en kısa zamanda N'olur bi daha(Seneyi iple çekecem) :) .. Kıskananlar çatlasın müziğiyle beraber :)
İsmail abi,Özlem(Mersin),Nermin abla,Miremur abi,Nuri,Kasım,Firdevs,Leman,ali amca,melek,esra,zübeyde,hasan hocam , , fatma , umut abimiz ,Alahaddin abi ,Murat abi ,Gizem saygılar sevgiler :) sizleri unutmayacak bu gönül

EN ÇOKTA MERSİNLİ MURAT

amma da çok insan tanımış bee :b

ovv yorumlara bakılırsa çok süper eğlenilmiş:) ben anlamam seneye çok daha süperini isterim :) melekçim ve esramın o kadar davet etmelerıne ragman gidemedim :( üzgünüm:((( 1. de olduğu gibi 3. de gelcem inşallahh :eek:

Hepimiz ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK GÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEELLLİZZZZZ......
Facebook'a Emrullah Maksom' arkadaşlık teklifi yollayın bütün Fotoğraflar orada...siteye ben fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum,,,

hımmm anlaşılan emrullah abimiz resimlere bakıo bizide burda çatlatıo :)

Adanaya gelipgelmeme konusunda kararsızdım Otobğs saatine ikisaat kala gitmeye kararverdim oldukça heyecanlıydım çünkü ilkkez böylebir Organizasyona katılacaktım .buarada Hemşom Umudunla aynı Otobüste olduğumuzu Adana otogarında farkkettim:) neyseki peşinden koşup yakaladım. hemşom ve derken Duygubahçesi Ardından Zübiş ve diyerleri geldi hiçyabancılık çekmedim onları Okuldan Arkadaşlarım sandım .ve koyu Muhabbete dalmışken Evsahiplerinden Esracığım Kocabirbeledye otobüsüyle bizleri almaya geldi Körolmama ramen Otobüsün üzerindeki ' Engellilerbiz Adana buluşması'' yazısını 30 metre uzaktan görebiliyordum evsahiplerimiz esra Melek Aliabi Emrullah abi ve Murat MURAT gerçekten çok sıcak ve samimi yüreği güzel insanlardı,Kahvaltı yerinde tahminen 70 80 kişi vardı çaylar eşliğinde herkes koyu sohpete dalmıştı hizmet olduk.a iyiydi Meslektaşım Nuri Kantar Abim Yaka Kartıma CennetMahallesinden Pembe yazmıştı Kıyafetimde Pembeydi yalnız Çekirdek almayı unutmuştum Öğle yemeğinden sonra gezilecek yerleri görmek için yola koyulduk 2 tane Otobüsle birlikte çoksayıda özel araç vardı kendimi Düğün KOnvoyunda Gelinalmaya gidiyoruz sandım vallaha ! derken bibaktık Köprünün üzerinde Gelinve Damat Resim çektiriyorlar ve Bizler Araçlardan inerek hepbirağızdan arkışçalarak '' Köprüden geçti Gelin '' Türküsüyle onlara jestyapmış olduk Teknegemisi .Akşam Eğlencesi . Yağmurkafede sohpet herşey çokgüzeldi zaman nasılda akıp geçti anlayamadık .Pazargünü Öğlensonu herkes yolakoyuldu Derken Ayrılık Rüzgarları esmeye başladı Mutlu ve Memnun bir şekilde Adanadan ayrıldık şimdi kendime kızıyorum dahaönceki Organizasyonlara neden katılmamışımherkesle tektek sohpet etme fırsatım olmasada sizleri tanıdığıma çok sevindim Arkadaşlar sizleri unutmayacam sizde Pembeyi unutmayın abe olurmu !

Dostluklar kazanılmaz yaşanılır .gözümüz ne zaman kapanırsa işte ozaman unuttugumuz andır

Helal olsun Adana..........
Şevkiniz hiç bitmesin, sonuna kadar buluşmalara devam...
Buluşmanın gerçekleşmesinde emeği olan herkese helal olsun...

tskler jem abicim inşallah bigün hep birlikte şevkin mutluluğun en doruk noktasına çıkarız hep beraber ve bu ailedesiniz bilesiniz:)
sizin gibi iyi insanlar oldugu sürece sırtımız yere gelmez Allahın izniyle ...herkesi seviyorum yanımızzda olup olamayan yürek destekçilerimiz ve baçtaclarımız iyki geldiniz iyki varsınız :)

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE....YENİLERİ EKLENEREK BÜYÜYEN KOCAMAN AİLEM CANLARIMSINIZ :)

Hakkaten bi aile olduk yani :)) aklıma geldikçe gülüyorum bu konuya girmiyorum.....
Evet adana ekibi güzel dostlarım canım antepfıstıklı çikolatam.sevgili meleğim ve güzel arkadaşım murat emeğinize yüreğinize sağlık.emrullah abi ve ailesi sizlerede tşk ederiz.benim için yorucu ama çok güzel bir buluşma oldu.yeni dostluklar mutluluk verici tanıdık dostları görmek onur vericiydi.her güzel rüya gibi buda gelip geçti yaşananlar unutulmayacak anı olarak hafızalara kazındı.inanılmaz hiç unutulmayacak anlarımız oldu bu buluşmada sizlerle yaşanan herşey çok güzeldi.hasan hocam ve hemşom feyzam salıncak muhabbeti gerçekten çok güzeldi çocuk olmak bi başkaydı sizlerle :)) herkeze tşk ederim tekrar.sizlerle olmak güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle inş.

DUYGU BAHÇESI (özlem) hanım sizlerde oyun ve danslarınızla başka bir harikaydınız. Gerçekten renk kattınız geceye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt