Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FORMULLA

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma Buluşmayı düzenleyen: formulla & Biricikkk
Buluşma tarihi: 22 Mayıs 2010 cumartesi
Buluşma saati: 12 - 17 arası
Buluşma Adresi: İdeal tepe Turgut Özal Bulvarı Cumhuriyet Cad.no:103 Maltepe/istanbul
NOT:pENDİK E DOĞRU GELEN ARKADAŞLAR İCİN SAHİL YOLUNDAN İDEAL TEPE KÖPRÜSÜNÜ GECER GECMEZ SOLDA KALIYOR RESTURANT
Diğer açıklamalar: Buluşma yemeklidir ve ücreti 40 tl dir. %20 indirim yapmışdır resturat sahibi metin bey
Benim numaram 0543 545 6161

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13) salim52
14) BARBİ_ŞEBNEM
15) SMART28
16) VEYSEL CELEBİ
17) BUYUCU
18) SAKİR29
19) Abdulgani
20) Sgurkan
21) Ates34

2408g.jpg

yaa haziranda olsa bence katılım daha cok olurdu mesala ben:)

herhangi bir ortak noktada ulaşım için servis gibi birşey var mı?
avrupa yakasında oturanlar nasıl gelmeli? teşekkürler..

Ağzım sulandı beeee:) gelmeye çalışıcam bulgaristana gitme ihtimalim var inşallah ayarlayabilirim tarihi:)

ileri bitarihe erteleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn üff yaaaa

Mekan harika, menü güzel... arkadaşlarla limitsiz muhabbet :))))) GÜZEL BİR GÜN OLACAK İNŞ:))))

gidecek arkadaşlar için güzell bir buluşmaa bol ziyafett olur işalah......:rolleyes::).

TURGAY VE AYŞE ALLAH MANİ VERMESSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ekleyin beni...:D
damlıyorum....şıp diye :D

şatlarımı zorlasammı ne tarih uygundegil amaa gelebirim bendee:)yuppiiiiiiii

12 hazirandada düzenlencek şimdiden duyurulurr hee

Damla ravza damla sen uçan kuş gelirsin gelirsinnnnnn :D

istanbul dışına menüyü paket servisi yapıyorlaru mı acaba:eek:

ama ama ama bende kendime sronsor arıyordum hasraflarımı karşılamak için kaan:( ben sanıl karşılım bu durumda heh:)du ama biraz bekleyek sponsor bulim senide derim olarmı demokraside çareler tükenmez:)

Gelmeyicok isterdim ama cumartesi tam gün calısıyorum.Katılımcılara afiyet olsun güzel sohbetler..

turgay nasıl ulaşılır nerde nasıl inilir binilir :D birde onu anlatsan bence süper olacakkkkkkkk ;) maltepe sahildemi nerde bu ışıkhan :D
İDEAL TEPE YAZIYOR AMA :s yer maltepe :D KÜÇÜKYALI OLMASIN O :D

Beni de yazabilirsiniz.O zamana kadar Allah bir mâni vermezse tabii.Her ne kadar yemekler düzenimi bozacak olsada...

sanki :) tugay altıntepegen sonra yani k .yalıda kaybolmayın he:)

arkadaşar kartvizitteki adresi yazdım ben direk olarak. ama size kolay bulmanız icin tarif edeyim mekanı.İdal tepe köprüsünün hemen yanında bu yer zaten hemen sahilde fark edeceksiniz.elif cafenin de tam karşısında mekan elif cafenin de kocaman tabelası var sahilde yer cok kolay yerde herkes bula bilir idal epe köprüsünün altında inmeniz yada köprünün yanında ışıklar var orada inmeniz yeterli olacakdır.
İTT otobüslerinden 222 geciyor yada sahilden herhangi gecen bir otobüse binmeniz yeterli olacakdır.
karşıdan gelen arkadaşlar ise ya vapurla direk kadı köye gelsinler yada metrobüsle kadı köye direk gelsinler.
yinede daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar arasınlar beni yardımcı olurum zevkle

inş katılım cok olurr ve cok güzel geçer özlemişim buluşmaları yaaa bayadır ara vermiştim

inşanllah cok olur güzel dakikalar geciririz hep birlikde hep beraber olmak cok güzel elimden geldiğince duyurmaya calışıyorum. bu yeride ayarlarkan wc oto park ulaşımı cok göz önünde tutarak bu yeri ayarladık

:(:):)(

merhab arakadaşlar emenım çok güsel bir buluşma oluacak eve menu çok güsel mekan cok güsel ama 40 tl biraz pahalı degiilmı birazcık daha uygun bir mekan olmazmı bence 40 tl yi herkez veremez o yüzden de katılım oaranı gecen senekı kadar olamaya bilir ben böyle düşünüyoum :mad:

arkadaşlar mekana göre cok ucuz bu fiyat sınrısız icecek ve cok geniş bir menü.tapiykide daha ucuz yerler var elbet de ama oralarda oto park sorunu merdiven sorunu wc sorunu garson sorunu ve kaba insalarla muhatap olmakdan sa burada olmayı ben tercih ederim kendi adıma. dışarıda bir cay zaten 2 lira kahve 5 lira bence cok uygun burada 40 lira yinede herkes kendi bilir. cay bahcesinde buluşma yapmam ben

Bence bu mekana göre cok ucuz sınırsız icecek cok geniş bir yemek menüsü.tapiykide daha ucuz yerler var ama orada manzara yok wc yok oto park yok engelli rampası yok merdivenlerle boğuşmakdan ise wc yapacak yer aramakdansa bence burası cok cok daha güzel bence buraya yorum yazarken düşünerek yazın arkadaşlar ben herkes rahat eylensin diye uğraşıyorum herkes kendi parasını bilir daha iyisini yapın arkadaşlar yaz geliyor herkez gezmek istiyor bizde ALLAH razı olsun diyelim

olur tapi ben herkes gelmeli muklaka demiyorum zaten ama gelende oh bee ne güzel eylendim desin istiyorum

buluşma için güzel ve nezih bir yer tercih etmiş turgay arkadaşımız tebrik ederim fiyatda gayet uygun.. o tarıhe kadar protezıme alısır isem katılmayı düşünürüm inşallah :) isim yazdırmak için son tarih nedir ?

isim yazmaya başlamadım yazacağım ama. bu mekanın sahipi cok kibar birisi özellikle rica ettim metin beyden kimseyi geri cevirmiyecek herkes istediği zaaman gelebilir 12 17 arası

mekan mükkemmel fiyat mükkemmel tuzladan katılmaya çalışacağım
:)

iyi aksamlar
bende katılmak istiyorum bi aksilik çıkmazsa inş. ordayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt