Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Organizasyonu düzenleyenler: Jem - NIKO35
Buluşma tarihi: 22 Mayıs 2010 Cumartesi
Buluşma saati: 13:00
Buluşma adresi: İnciraltı Engelliler Merkezi Kent Ormanı
Buluşma Yeri Hakkında: Geçen sene 16 Mayısta buluştuğumuz İnciraltı Engelli Merkezi, Kent Ormanı denilen sahada bulunuyor. Merkez binasının 50m. ilerisinden itibaren orman içinde sayısız piknik masaları var. Burada duruma göre 4-5 masayı birleştireceğiz. Ağaçlar altında denize sıfır noktasında olduğunuda belirteyim. Engelli tuvaleti bay ve bayan olmak üzere 2 adet var. Sadece engelli araçlarının parkedeceği özel ücretsiz otopark var.
Diğer: Bu seferki buluşmamız piknik havasında olsun. Yakın yerlerden gelecek arkadaşlar canları ne isterse yanında onu getirsin.
Biz yaklaşık 30 kişiye yetecek kadar mercimek köfteyi evde yapacağız. İzmir içinden gelecek katılımcı arkadaşlar da yanlarında ufak tefek yiyecekler getirirse harika bir piknik olacağına eminim.
Yiyecek yetersiz kalırsa merkezde bulunan kafeteryada engellilere %50 indirimle tost vs. satılıyor.
Ben ne getirebilirim diye düşünenlere ipucu:
* Her türlü hamur işi börek - çörek - kek - poaça vs.
* Meyve
* İçecek

NOT: BUCA Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, pikniğimize 100 adet kumanya gönderecektir. Kendilerine buradan katılan tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.
947ddddd.jpg
7821333.jpg

Geçen seneki buluşma:
http://www.engelliler.biz/forum/sit...-bahar-bulusmasi-16-mayis-2009-cumartesi.html

Katılımcılar:

01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- semino + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- ceylannur
15- ŞAHİN35
16- ferhan
17- YAĞMUR
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- matay
22- KRAL
23- ForeverYoung
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- ASLAN68
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
31- eva + 1
33- GeBeRMiYeSiCe
34- salim52
35- dayicim
36- duygu_bahçesi + 2
39- lavinia
40- magnesia
41- Siyah
42- gtrcgokhan
43- Mülkü Aşırt + 4
48- Berzani
49- salih_turkan + 1
51- bodrumlu
52- caferülgen + 1
54- kosovalı
55- melike
56- KaLpSizZ
57- Zekhan + 2
60- abdulgani
61- q-yasar-q
62- ZEYNO_CAN + 1
64- gizemim
65- tugba hasreti
66- GuLeNKIZ + 1
68- Gecelerin_Prensi
69- hayrettin + 1
71- oz_nur
72- magnum
73- taytıs
74- sırdaş
75- özer özkan + 4
80- ksyldz
81- masumoncu
82- tolga06
83- azize1983
84- NIKO35 + 5
90- ada + 4
95- sibel972

Bizleri masada bekleyecek olan katılımcılar
* Mercimek köfte (JEM)
* Meşrubat (MURATGÜVEN)
* Meşrubat (levent retinis pigmentoza)
* Elmalı Kurabiye (UZAKDOĞU CADISI)
* Ev poaçası (UZAKDOĞU CADISI)
* 1 Tencere Yaprak Sarması (Ayyüzlü)
* Kek, Brovni, Börek (İsmi Süpriz)
* 2,5 litrelik 1 Koli Fanta, 1koli kola (KaLpSizZ)

Engelli Merkezi Özel Otobüsü Ulaşım Bilgileri
Hat No: 811
Konak Kalkış Saatleri: 10:00 - 12:00 - 14:00 - 16:00 - 18:00 - 20:00
İnciraltı Dönüş Saatleri: 11:30 - 13:30 - 15:30 - 17:30 - 19:30
Otobüste özel rampa takılıdır. Aynı anda 5-6 tekerlekli sandalye alabiliyor.
Güzergah:
Konak, Gümrük, Montrö, İkiçeşmelik, Bayramyeri, Üçyol, Hatay, Üçkuyular, İnciraltı
Otobüs ile ilgili ESHOT bilgileri linkten 811 numarayı seçip görebilirsiniz.
ESHOT - Otobüs Hatları ve Durakları

Arkadaşlar cumartesi günü piknik yapacağımız alana gittim. Erik ağaçları o güne kadar talan olmazsa erik yiyebileceğiz. Her yer yemyeşil olmuş, çiçekler açmış misler gibi kokuyor. Dalga sesi ve iyot kokusu da cabası...

Bizler okların olduğu kısımda bir yerde olacağız. Resim çektiğim noktada tuvalet ihtiyacı ve çay kahve sandviç vs. için kafeterya bulunuyor. Yakınlık derecesi hakkında fikriniz olur. (50/100metre)

http://www.resimupload.com/ds251559064_456.html

cok guzel bir bulusma olacak :)

jem ben yemeklik icecek getirebildigim kadar getiricem sabırsızlanıyorum

MikaiL.S;

gelmeye calis tmmi yoksa seni bidaha nerde gorebilecegim

amaniiiiiiiiiiiiiii jemmmmmmmmmmmm sitee hep geliyormuşş hadii sponsorum oldaa bende deleyimm nolurrrrrr:)

İnciraltını bilirm çok güzel yer anılar için yine gelebilirm belli olmaz sınav tarihine denk gelmezse başka şey çıkmazssa güzel olur....

hıhı :( abla susssss kimse duymasın jem abi varsa bu org. da çok güzel olacak

Fatih eşinide al gidip gelelim o zaman karşı çıkmaz :rolleyes:

Murat bu hızla siz İzmir pikniğinede gelirsiniz maşallah :)

bende gelmek istiyorum umarım gelebilirim........ tabi kontrollerimi o günlere aldırabilirsem..:)

teşekkür ederim levent aynen benim içinde seni tekrar görmek güzel olucak.. bide antalya adana ..:D oraya taşınsak..

ebbet ben de büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı yahu..:) her şey yolunda gider ve de güzel vakit geçiririz umarım..:)

ÜLEN daha uzak biyer yokmuydu yola çıkmışken gidebildiğimiz kadar giderdik kayseriden nasıl gelecez izmire bee.

bu senede gelmek çok istemiştim ama ne yazıkki katılamıyacam :(...jem beni silermisin ...her keze iyi eglenceler...

mavişcim tam ben gelmeye çalışıyom sen gelmiyon.:). bu gidişle hiç görüşemicez senlee:(

ya kıskanıyorum ama bende mi gelsem acep yaaa.uyuz umudunum sbendemi didiyon amen yarebbim nolamaz sırday koca çorumlu levo ebru umudun hemeh hemen antalya grubunun yarısı orda :( son dakikalarda katılsam olar sanırsam dimi :) tabi gelebilirsem

UMUDUN berki sen buralara gelirsin arkadaşım bir neden olurda :) ben eminim görüşecez senle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt