Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygu bahcesi bişiyi anlamadım ne demek şimdi dehşetmi güzelmi ? sen zaten bunu gözlerinle göreceksin seni bekliyorum ona göre ayarla işlerini. sen yoksan bende yokum hemşom bunu bil. fotograf makinesinide getirmeyi unutma sakın .

koca corumlu geliyoruuz tanışmak için sabırsızlanıyorum:)

hemşom sendemi anlamadın yani manzara çok güzel güzel ötesi anlamında.babalık artı murat uyuzu arkadaşım det yani anladın sen..

tamam hemşom anladım kendine iyi bak ..
hayrettin kardeşim verdigin sözü unutma sakın mesir macunlarını bekliyoruz ona göre .. yoksa leventin ve benim elimden kurtulamazsın bunu bil .. sevgi ve selamlar..

Levent Retinis kardeşim Altınoluktan gelirken Burhaniyeden benide alırmısın aracın varsa? eğer yoksa otobusle gidecek olursak hangi otobusle gidecegini belirtirmisin birlikte gidelim :) telefon numaramı yazacağım özelden :)

Biz gelene kadar erikler kirazlar olur sanırsam :rolleyes: Mikail hazır ol

Evet Mikail teli duyduğun anda yola çıkıyorsun olmazsa birgün evvel gelirsin bana ona göre ayarlarız listeye ismimi ekletmeyi unuttum Jem beni :rolleyes: ve süpriz bir arkadaş daha var eklermisiniz

jem benide arti bir yaparmisin

Arabası ile gelecek arkadaşlara önemli not:
Otoparkın haksız kullanımını önlemek için, kapıda güvenlik görevlileri kontrol yapıyor.
Otoparka sadece engelli araçları alınıyor. Eğer plakanızda engelli işareti yoksa, engelli kartı yeterli oluyor. Eğer ki, hem plakada işaret yok, hemde kart yoksa o zaman araç alınmıyor.
Gelecek olan arkadaşı kartlı birimiz otoparkta karşıladığında sorun yaşanmaz.
Bu durumda araç varsa, burada belirtsin önlemimizi alalım.

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- UMUDUN
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- KRAL
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva + 1
32- asabi cadı
33- salim52
34- sırdaş
35- özer özkan + 2
38- lavinia
39- magnesia
40- Siyah
41- gtrcgokhan
42- Mülkü Aşırt + 4
47- Berzani
48- salih_turkan + 1
50- bodrumlu
51- ayyüzlü + 1
53- kosovalı
54- hayrettin
55- KaLpSizZ
56- Zekhan
57- aliş şerif
58- q-yasar-q
59- ZEYNO_CAN + 1
61- gizemim
62- tugba hasreti
63- GuLeNKIZ + 1
65- Gecelerin_Prensi
66- melike + 1 süpriz kişi
68- oz_nur

o meyve agaclarını gördükten sonra eger gelemezsem hasetimden kesin ölürüm..yimem lazım onlar...

yav lıste kabarmı benımde canım ıyıden ıyıye çekmeye basladı...:) napcam bılmıorum..bızım adana ekıbındende ses cıkmıor!!!nerdesın adanaaaa...:D

Arkadaşlar sırf bu piknikte kullanmalık ve piknik bittiğinde atmak üzere bir hat aldım ve numaramı sizlerle paylaşıcağım .İzmir dışından gelicek arkadaşlar nasıl gelicez biz şuan burdayız gibi konularda benimle irtibata geçebilirler elimden gediğince yardımcı olmaya çalışıcağım .Anlaşılan bu iş gene bana düşücek neyse birinin bu işi yüklenmesi lazım inşallah fazla soruz çıkmaz güzel bir gün geçirebiliriz .Tel no :0 555 562 39 94 Yanlız sizden tek bir ricam var kim hangi ulaşım aracı ile izmirde kaçta olacağını bana önceden söylesin lütfen ki ben de ona göre organize olayım

piknik tüpünü ben getiryimi? iyide kebab yaparım ha :)

Nan ne alakası var bu başlığı üye olanda olmayan da herkes görebiliyor .Bkliyorum kadir geç bilgini bana :):):):):):):):)

ben aveayı arayamam Murat, benim için de bir aycell veya aria hat alır mısın :D

murat kardeşim bende sabah erken gelicem arabamla yardım edebilecegim ederim

sağol hayrettin abi süper olur çok makbulegeçer abi.Bodrumlu mehmet abi de bir el atarsa alnımızın akı ile çıkarız bu işten abi

bodrumlu görüyodur el birligiyle misafirlerimizi agırlıyacagız mesir macunu getiriyorum daha sürprizler olabilir:)

abi ayıptır sorması senin araba ne markaşundan diyom mehmet abi de transporter var yoğunluk hava alanı olursa mehmet abi ile hava alanına gideriz biz sen de otogara gidersin veya tam tersi de olabilir.Mehmet abi de kabul ederde uygun olursa benim başka irtibat kurup araba aramama gerek kalmıyacak gibi

ben de o tarihlerde denizlide olacam Murat, beni evden alırsın dimi :D bak ne kadar insaflıyım ankaraya çağırmıyorum :D

Taşın altına elini koyan herkese teşekkürler arkadaşlar.
Ben de en azından sabah erkenden Mülkü abi ve Niko ile beraber masaları kapma olayına odaklanırım.
İzmir'den gelecek olan evsahibi üyeler, karınca kararınca pikniğimiz için el hünerlerinizi konuşturun. Artık kekmi, börekmi yaparsanız size kalmış. Kötü bir ahçı olsanızda biz eline sağlık diyeceğiz söz:)

gelebileceğim kesinleşince hava ve yol koşullarına uygun bişeyler getireceğim de fikir alsam, ne olabilir :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt