Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)
Jem kurban olumm kardeşim bu videolar ne kadar ağır Jem gelirsem mangala netten gönderirim önemli olan istemek insan isteyince herşeyi yapar o kadar saatlik yola dolmalar nasıl geldi
Jem katılıyom gelenlerden öğlen alınır para kasaba tahmini miktar ösölenir hazırlatılıır ve sölediğin şekil en uygunudur. Katılıyorum.Gelecem gene aynı ekiple
jem sen kafanı takma biz beraber oldukca hallederiz inşallah. yeterki gönüller bir olsun
. ben ne ise üzerime düşeni fazlasıyla hallederim
yeterki sen canını sıkma canım kardeşim .
negüzel hesaplar yapmışsınız valla bravo biz izmirliler elimizi taşın altına sokarız tavuk işini en yakın bolçova 3M migrostan hallederiz 20 dakikamızı almaz geç gelecek olan arkadaşlarda telefonla bilgi verdimi iş çözülür ona göre hallederiz bizde alışverişimizi tarihi belirleyip forumda başlığı açmak yeterli olacaktır......
hehehe söz verip para gönderip gelemeyenin yerinede biz yeriz helal ederler artık nolcak dostlar arasında 3ün 5in lafımı olacak
Yaw işten, güçten, derslerden bir İzmirli olarak sizede destek veremiyorum valla utanıyorum ama affedin inş. bu sınav fasılları geçsinde bende elimden geleni yapıcam dostlar...
jem kardeşim el birliğiyle herşeyin üstesinden geliriz.mangalda profesyonel yardım alıcaz (enişdem sağolsun) kişi listesi belirlendikden sonra herşeyi ayarlarız hallederiz..yeterki gönüller bir olsun teferruatları çözmek kolay
Geri planda tüm çalışmalar sürüyor, dijital baskı tabelamız bile hazır. Başlık açma şansımız yok çünkü 1 ay kala açılmak üzere kilitlenecek.
2. Buluşmamızın tadı daha damaklardayken bu atmosferde mangalımızıda yakmak tadından doyulmaz bir ortam yaratacak gibi geliyor bana; inşallah yanılmam.