Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah bir aksilik olmazsa gelicem mersine.iyide ben antalyada değil istanbuldan gelicem:)

Selam arkadaşlar, Ya İzmir'li arkadaşlara bir şey sorucam bu 811 hatlı otobüsün saatleri çok seyrek ve çok dolaşıyor bunun dışında üçkuyular iskeleye giden otobüslere binsek çok mu yürürüz...
Ben google maps da baktım çok bir mesafe yok gibi, bilen var mı yaw otobüsle gelicem Üçkuyular iskelede insem olur mu?

Buca'dan veya Konak'tan geçecek olan varmı aracıyla... eğer zahmet olmazsa benide alsın haberleşelim... neyse görüşmek üzere...

haydi iyi eğlenceler arkadaslar :) güzel dostluklar sohbetler edilir umarım ölede olcagına eminim :)

Duygumm benim yerimede eglen canımcım :)

çikolatam sensiz tadı eksik olur ama nasip diyelim.senin içinde eyleneceğim inş.bende bi aksilik olmadan bineydim yarın akşam şu otobüse :)))

amin balım inşallahhh :) antep fıstıklı yeme sade ye bu sefer çikolatayı balım :):(

merhaba imren,,
ben genelde üçkuyularda inip sahil yoluna giden otobüs yolundan inciraltına geçiyorum,, çok yürümüyorum..İskelenin ordan geçen otobüslerde var onlar tam önünden geçiyor ve durağı çok yakın..

Güzel dostlukların başlangıcı olacağına inandığım bu buluşmaya katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler.

Yarın sabah 07:00'de ben piknik alanında olacağım. Şimdi eve gidip mercimek köfteye başlayacağız. (süper yeşillik doğrarım, doğraması benden gerisi şaşa ustadan)
Ben artık buraya yazabilirmiyim girebilirmiyim bilmiyorum.
Hazırlıklarımız devam ediyor, kim erken gelirse yardımı olur mutlaka bizi bulsun.
Alana bu tabelayı yaptırdık; bulamayan için işaret olsun:)

cem abi çok güzel olmuş tabelan

Vay be gelmez demiştik daha 3 ay var geçer mi bu zaman demiştik işte geldi çattı .Yarın grüşmek üzere herkese iyi akşamlar iyi tatiller

Dua ediyorum inşallah yarın hava yağmurlu olmaz günlük güneşlik olurr:eek:

hadi hayirlisi disardan gelen arkadaslara hayirli yolculuklar :)

ben gelemicem arkadaşlar üzgünüm istiyodum ama kısmet olmadı başka sefere nasipse size iyi eğlenceler

yağmur yağarsa ne yapacaz acaba.neyse yarın görüşürüz

Yağmur yağmur yağmur...
Geri buharlaşan sevgimizi :D
yağmurdan korkmayın arkadaşlar berekettir :D:D:D
BİR AY ÖNCESİNİ HATIRLATIRIM :D

ve güzel bir gün daha yaşadık tüm dostlarla beraber.

herşey çok güzeldi.

bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Jem ve zarif eşi şaşa ya teşekkürler.

sevgili Murat a da şehir dışından gelen arkadaşların piknik alanına transferini sağlamakta yardımcı olduğu içn teşekkürler.ve ayrıca ''peçete'' yardımın için de sağol murat:)

nikocum sanada teşekürler seninde bu organizasyonda yardımların oldu.

bir teşekkürümde tam ümidi kesmişken beni elmalı kurabiyelerime kavuşturan cadı ya..enfesti burcu ellerine sağlık.

duygu bahçesi taa amasya lardan sırf benim dırdırımı çekmemek için getirdiğin elmalar için çok teşekkürler..ama bir dahaki sefere elmaların kabuğu ince olsun:D

ve izmir deki dostlar bize evsahipliği yapıp en iyi şekilde ağırlamak için gösterdiğiniz çaba için teşekkürler..hazırladığınız her şey çok lezizdi..ellerinize sağlık

şimdi de bir sitemim olcak..gelirken mesir macunu getirceni söyleyen ama gelmeyen arkadaş tğm hayallerimi yıktın..aşkolsun:D

dipnot..: şirine tüm çabalarına rağmen piknik boyunca yağmur yağmadı..hem yağsa bile biz genede çok keyifli vakit geçirirdik..çatlada patla:D

merhaba arkadaşlar evet güzel geçti ama ilk buluşmadanmı olsa gerek nedir biraz kaynaşamadık gibime geldi hepinice geldiginiz için çok teşekkürler ederiz gerçek dosluklar isteyen arkadaşlar yamur demeyip uzaklarlan buralara kadar geldiler bizler elimizden geldigince hazırladık sizler için bir şeyler ama sonradan çok üzüldüm inanın tek tek tanışmak isterdik hepinizle işallah bidaki sefere dahada iyi olur sizleri tanımakla mutlu olduk sizler için göze alıp yamurlu olmasına ramen vaz geçemedik sizleri görüp tanımak için saglık olsun bidaki sefere işallah güzel dosluklar için

Sabah Yağmura rağmen çok güzeldi güneş nerde biz oradaydık hele Jem bankaları kurutmak için bir grup öğrenci bile buldu :D şaka bir tarafa işede yaramıştı...
Jem ve eşi, Murat, Niko, Lewo, Yaşar, diğer İzmirli arkadaşlar misafirperliğiniz ilginiz güler yüzünüz herşeye değerdi ...
Harika bir gündü inşallah diğer buluşmalara...
Bu arada jem bir dolma hayranı onu öğrenmiş oldum :D

* Cuma günü bardaktan değil kovadan boşalırcasına yağmur yaşadık.
* Cumartesi sabahı güne çiseleyen bir yağmurla başladık.
* Sabah 08:00 gibi piknik alanındaydık.
* Masaları sağdan soldan çekiştirerek önceden tespit ettiğimiz yere topladık.
* Çiseleme devam ediyor.
* İşi garantiye almak için kafenin çardağı altında masaları birleştirdik.
* İlk kafile geldi; çiseleme devam ediyor ve yetmezmiş gibi rüzgar çıktı iyimi!
* Otogardan gelecek olan herkes geldi, yavaş yavaş İzmir'den gelenler dökülüyor.
* Çiseleme kesildi güneş açtı, Buca belediyesi kumanyaları getirdi.
* Bizim masalara okuldan öğrenciler gelmiş kahvaltı yapıyor. Islak banklara oturan çocuklar bizim için istemeden de olsa kurulama işlemi yapıyor:)
* Hava duruldu, rüzgar ve yağmur birden bire kesildi; güneş açtı.
* Piknik masalarına geçiş yaptık.

Allah'tan hava açtı ve istediğimiz gibi ağaçların altında oturabildik. Yoksa onca getirilen yiyecek ve içeceği kafe içinde tüketmemiz zor olurdu. Masaların üstü muhteşemdi. Günlerdir acaba yeterli gıda gelmezde millet dışardan karnını doyurmak zorunda kalırmı diye düşünüyordum. Ama kelimenin tam anlamıyla şahane bir piknik donanımı oldu. Kakaolu meyveli ve ıslak kekler, börekler, pastalar, poğaça, sigara böreği, meyve, mercimek köfte, kurabiye, patates salatası, yaprak sarma, soğuk sandviç, dondurma, turta ve belkide göremediğim başka şeyler.

Kimimiz daha önceden birbirimizi tanıyorduk, kimimiz yeni yeni arkadaşlarla tanıştık. Saatler ilerledikçe denizin uzak noktasında kararan havayı, çakan şimşekleri gördük. Her an bizim üstümüzede yağar diye bekliyoruz:)
Vakti olmayanlar ayrılıyor, geç gelenler guruba ekleniyor. Listede adı olupta gelmeyenler, adı olmadığı halde gelenler sayımız bazen azalıyor, bezen artıyordu.

Akşama doğru beklenen yağmur tepemize geldi, çiseleme başladı. Allah'tanki engelli kafeteryasınada o gün çok az kişi geldiği için yer çoktu. Çardak altında tekrar masalarımızı birleştirdik. Çaylarımızı kahvelerimizi içtik. Artık akşam oluyor, sayımız azalıyordu. Saatler 19:30 olduğunda kafe kapandı ama bizler akşam sefası yapmaya başladık. Hava öyle bir açtıki, gökkuşağı eşliğinde güneşlenmeye başladık. Deniz çarşaf gibi, yüzümüze vuran akşam güneşi, muhabbetin şeker gibi olduğu anlar başladı. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı otogara bırakmak için yola çıktığımızda, baktık ki daha zaman var. Fuara bir kafeye gittik. Orada son saatlerimizi nasıl geçirdik anlatamam. Acemi bir dj. eşliğinde oryantelde yaptık, dansta ettik. Artık kum saatindeki taneler azaldı, vakit tükendi... Otogara Koca Çorumlu ve Sırdaş arkadaşımızı götürürken, Miko, Gebermiyesice, Kral Alfonso'nun evine gittiler. Sırdaş'ı otobüse bindirdik ama, Koca Çorumlu Ahmet abimizi bir gün sonra gitmek üzere bizde misafir etmek için kandırdık. Bol sohbet ve dedikodulu:D bir geceden sonra Koca Çorumlu pazar günü bizden ayrıldı. Şimdi tam anlamı ile organizasyon bitmiş, damaktaki tadları kalmıştı. Ben saat 17:00 gibi bir yattım, bu sabah işe gelmek için 07:00'ye kadar 14 saat deliksiz uyumuşum.

Herbirimizin orada mozaiğimize katkısı oldu. İsimler yazarsam unuttuğum biri olur gücenir, gelen tüm arkadaşlarımıza sağolun varolun diyorum. Çok tatlı, çok patatesli, çok sarmalı, çok muhabbetli, çok şeker bir gün geçirdik. Emeklerinize, yüreklerinize sağlık. İyiki varız, iyiki birbirimizden haberimiz var. İnşallah bilmeden kimseleri kırmış bir hareketimiz olmamıştır. İnşallah herkes tatlı ve huzurlu dönmüştür.

Bu yaz aynı yerde mangal partisi için ben planlar kurmaya başladım, sizde aklınızın bir köşesine yazın ve unutmayın.

Not: İşlerimi bitirince çok ama çoooook resim ekleyeceğim.

Şirine, onlarca insan senin için aynı anda kaynananın çok kötü olması ve uzun yıllar yaşaması için dua/beddua karışımı birşeyler ettik. Her yağan damlada kulaklarını, gözlerini, burnunu, saçlarını, kaşlarını çınlattık. Birimizin tutmasa birimizin tutar, inşallah kaynanan Semra kaynanadan beter olur:D
Senin şom ağzına rağmen güneş altında 5/6 saat yağmursuz geçirdik. Bu arada, pazar günü hava düzeldi, bugün ise denize girecek hale geldi.

Yaf cem abi yine açtırma ağzımı yaaaa
allah korusun semoş gibi olmasın severim semroşu ama :D İŞİMİ ŞANSA BIRAKMIM BEN YİNEDE

cem bu mangal partisini en kısa zamanda organize etmeni bekliyoruz:D

Ben doyamadım bu pikniğee en yakın zamanda tekrar görüşmek ümidiylee:)

denizlide olacağım mesafe yakın gelebilirim derken annemin izin vermemesi üzerine gelemedim, hanım hanımcık bir kız olup:D annemin sözünü tutasım geldi bu defa ve iyiki öyle yapmışım, cumartesi akşamı (gelmiş olsam muhtemelen dönüş yolunda olurdum) ciddi bir mide rahatsızlığı geçirdim, annem işte hissetti yüreği...herşeye rağmen bu güzel pikniğe katılamadığım için üzgünüm ama en şok prensesimi (sarı şeker Su) yoluma baktırdığım için, gene atomu unutup karınca gelmeyecek mi falan demiştir kesin :D ilk fırsatta geleceğim prensesim, inşaallah bu defa bir başka engel çıkmaz. yağmur arada ceee dese de güzel bir gün geçirmenize çok sevindim, bir gün bir yerlerde görüşüceğiz nasılsa ;)

çok güzel birgün geçirmişsiniz :) aynı kadronun hatta fazlasının denizlide yapacağımız piknikte olması dileğiyle :)

jem mangal piknigini dort gozle bekliyoruz :)

Adam harıl harıl plan yapıyo valla tarih konusu yakın zamanda netliğini kazanınca kafasında yazacak çatlamayın..

Hea bu arada Şirine bütün gıjıklığına rağmen muhteşem bi piknikti senin yağmur duaların kabul olmadı ortadan ikiye çatlaman dileğimle :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt