abi inciraltı olmasın ya hani eti sizden pişirmesi bizden türü yerleri araştırıp ne yapabileceğimize bakalım
Offff Murat Offffff
Seçilen yere ve yapılacak işe muhalefet etmesen akşama uyuyamassın demi?
Çözemedim seni bir türlü...
Ben minimum para ile maksimum zaman geçirmek için çabalıyorken, sen çok para ile bu işi yapmaya çalışıyorsun, zenginlik başa bela demekki.
Kendin pişir yerleri ticari olarak çalışır ve kasapta 1 kilosu 25/30 lira olan eti üzerine kar koyarak satar. Toptan 2 liraya aldığımız kömürüde artık ne tutturursa o rakama verir. Temmuz ayında cayır cayır havada, cayır cayır mangalda içimiz yanacak maksimum sıvı ihtiyacımız olacak. Offf hesap artık çarşıdan aldım bir tane, eve geldim bin tane bilmecesine döner.
Benim düşündüğüm olayda; kömür, tavuk etimiz, meşrubat, salata, ekmek adam başı 10 liraya işi çözeceğiz.
İnciraltı olmaz yaaaaaa demeden önce fikir verin. Adam başı 10 liraya bize bu imkanı verecek neresi var?
Burası engellilerin girişi ve çıkışı için uygunmu?
Sandalyeli arkadaşlarımız tuvalet sorunu yaşarmı?
Tüm bunlara olumlu cevap alabildiğin bir yer varsa yaz bilelim.
O zaman değişik bir yer seçeriz, senin bulduğun yerde mangal yaparız.
Ama ne olur 22 mayıstaki pikniğin başlangıcı gibi yapma, efeste buluşalım meryem anaya gidelim piknik yapmayalım 6 yaşında çocuk gibi mızz mızz mızzz yapma yaww...
Piknik resimlerinden oluşan videomuz:
http://www.engelliler.biz/forum/sit...010-2-izmir-bahar-bulusmasi-piknik-video.html