Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- [FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN[/FONT]
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- magnesia
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva
31- oz_nur
32- asabi cadı
33- salim52
34- [FONT=Times New Roman TUR]sırdaş[/FONT]
35- özer özkan + 2
38- lavinia
39- magnesia
40- Siyah
41- gtrcgokhan
42- Mülkü Aşırt + 4
47- Berzani
48- salih_turkan + 1
50- bodrumlu
51- ayyüzlü + 1
53- kosovalı
54- hayrettin
55- KaLpSizZ

56- Zekhan
57- aliş şerif
58- q-yasar-q[FONT=Times New Roman TUR]
[SIZE="3"]
[/SIZE][/FONT][SIZE="3"]
jembuluşma saati gec degilmi
[FONT=Times New Roman TUR]Ben sabah 8.00'de orada olacağım. Saat 13 yazmamın sebebi, engelli otobüsü 12:00 de Konak'tan kalkacak. Çoğunlukla İzmir içinden gelen arkadaşlar bu otobüsle denk gelirler. Bir önceki servis saat 10:00 da olduğu için ona yetişemezler gibi geliyor bana. Altında arabası olan istediği saatte gelebilir, hem yardım etmiş olur:)
[/FONT]
jem ben ne getireyim

[FONT=Times New Roman TUR]Vallahi canın ne istiyorsa getirebilirsin. Anladığım kadarı ile güzel bir kalabalık olacağız. Ne getirirsen getir makbüle geçer:)
[/FONT]
ahhh o gemide bende olsaydım
[FONT=Times New Roman TUR]Gemide yer çoook.
[/FONT]
bende gelmek istiyorum umarım gelebilirim........ tabi kontrollerimi o günlere aldırabilirsem..
[FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN İnşallah sen de gelebilirsin. Kontrol montol self kontrol işini hallet İzmir seni bekler.:)
[/FONT]
bu senede gelmek çok istemiştim ama ne yazıkki katılamıyacam jem beni silermisin ...her keze iyi eglenceler...
[FONT=Times New Roman TUR]Deli mavi, mavili değil bir delilik yap ve gel yahu. Sen ilkinede geldin 2. sini ekmek olurmu hiç.
Gelmek isteyen ancak henüz karar veremeyen tüm arkadaşlarımızı, inşallah bir manileri olmaz da hepsini aramızda görebiliriz.
22 Mayıs tarihi olağanüstü bir durum olmadığı taktirde tarih değişimi yada iptal ASLA OLMAYACAK . Ufak tefek çıkacak sorunlara karşı B planım var. Bunu sizlerle de paylaşayım. Orman da izdiham yaratılacak başka bir belediyeden bedavalı büyük etkinlik şu gün için yok. Olası ters bir durumda geçen seneki yerimizde toplanacağız. Orman içinde piknik masalarında değil, engelli kafeteryasının bahçesinde onlara ait masa ve sandalyeleri kullanacağız. Hepimiz birer çay/su içtikmi işgal ettiğimiz masalarda piknik malzemelerimizi çekinmeden tüketebileceğiz.
Allah korusun deprem, orman yangını, aklıma şuan gelmeyen çok büyük bir mani çıkmadıkça o gün hep birlikte olacağız.
[/FONT][/SIZE]

KARŞIYAKA tarafından gelecek olanlar bostanlıdan ferbot ilede gelebilirler.

feribot saatleri = saat 10:00 da ve sonrası her saat başı 16:00 dan sonra 40 dk da bir
.Feribottan inince buluşma yerine gelmek için istersenin yürüyebilirsini yada iskelede bekleyen 486 no lu araca binip ilk durakta inebilirsiniz

bir aksilik çıkmazda gelirsem hepinize birer tane padişah macunu getirmeyi düşünüyorum çabuk iyileşmeniz için :):):):)

Merhabalar gelmeyi cok istiyorum ufaktan planıda yaptım gibi ..İstanbul dan gelecek arkadaşlarbir grup olsak güzel olur ben izmir i hiç bilmiyorum çünkü..

levo yine kacırmamışsın olayı patlatmışsın espriyi. bende antal yaya kadar koşabilirmiyim bi tane fazla macun yesem ne dersin ?

UMUDUN berki sen buralara gelirsin arkadaşım bir neden olurda :) ben eminim görüşecez senle ...

Bir gün istanbulada yolum düşebilir. ozman senin gibi göremediğim bütün dostlarımıda görmüş olurum..:)

[FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]UMUDUN İnşallah sen de gelebilirsin. Kontrol montol self kontrol işini hallet İzmir seni bekler.:)[/SIZE][/FONT]
İşalah cemm. bunun için çalışmalar yapıyom evde.. O güne getirmek için tabi bide hastaneye de soracağız .. Bende gelip.. beni sohbet odalarında hareketsiz bırakan.. o yemekten başka bişi düşünmeyen insanı görmek çok isterim..:D

Tabi bütün gördüğüm ve ya görmediğim arkadaşlarımıda..görmeyi çok istiyorum..:)

manisa mesir macunu getireceğim aksilik olmazsa önce bir geleyim gerisi kolay herkese 1er tane :):):):) fazlası zarar...

Merhabalar gelmeyi cok istiyorum ufaktan planıda yaptım gibi ..İstanbul dan gelecek arkadaşlarbir grup olsak güzel olur ben izmir i hiç bilmiyorum çünkü..
Arkadaşlar sabah saat 11:00 civarı otogardan piknik alanına gelecek (şimdilik) 1 araç var. LEWO arkadaşımız 4-5 kişiyi ulaştırabilecek.
Eğer bir aksilik çıkmaz ise, otogardan piknik alanına minibüs te olacak. Onu ayın 2'sinde garantileyeceğim.

Önemli not:
Şehir dışından gelecek arkadaşlar; dönüşlerinizi saat 21:00 den sonraya ayarlayın. Hep beraber imbat eşliğinde, iyot kokuları ve dalga sesleri ile güneşin batışını izleriz. Piknik alanından otogara mesafe var, yolda ortalama 30dk geçer. Dönüş için bana göe en güzeli saat 22:00 otobüsleri.

Güneşin batışını kaçırmamak lazım. Bu arada merak eden olursa değişik açılardan resimler koyuyorum. En alttaki resim geçen seneki buluşmadan.

Orman içindeki engelli kafeteryanın tanıtım sitesi:
http://www.grandplaza.com.tr/Pages/IsletmeDetay.aspx?MekanId=66

Mesir macunları neden sorun olsun, bol bol su içirecek sıcakta içimiz yanacak:)

haklısın orda güneşin batışını kaçırmamak lazım ben orda güneşi batırmak için inciraltının sonundaki ulaştırmada batırıyorum :):) çokda zevkli inciraltında güneşde bir başka batıyor efendim..........

Jem benide eklersen sevinirim. Artı yanımda bir arkadaşımla gelecegim. Sabahtan size yardıma da gelebilirim ;):)

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- [FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN[/FONT]
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- KRAL
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva
31- oz_nur
32- asabi cadı
33- salim52
34- [FONT=Times New Roman TUR]sırdaş[/FONT]
35- özer özkan + 2
38- lavinia
39- magnesia
40- Siyah
41- gtrcgokhan
42- Mülkü Aşırt + 4
47- Berzani
48- salih_turkan + 1
50- bodrumlu
51- ayyüzlü + 1
53- kosovalı
54- hayrettin
55- KaLpSizZ
56- Zekhan
57- aliş şerif
58- q-yasar-q
59- ZEYNO_CAN + 1
61-

Sabah yardıma geleceğin için teşekkürler zeyno...
Kadir listeye anında 22 numaradan girdin:) Var bunda da bir hayır, geleceksin inşallah.

22.00'ye kadar duran olmayacak.
Dönüş için otogardan 22:00 kalkışlı otobüslerle dönmeniz için dedim.
En geç ortalama 21.00 gibi piknik alanından çıkılır. 22.00'de kalkan otobüslerle sizler dönebilirsiniz.

murat mersinden gelmeyi düşünen bir arkadaş var arabayla gelmeyi düşünüyorsan adanada buluşup beraber gelebilirsiniz hem yol arkadaşlığı kurar hem de şöförlüğü paylaşırsınız tabi sana da uyarsa

Yaaa ben yine çok imrendim..18 ve 19'unda Denizli'de olucam.Aslında 19'u olsaydı ordan bi kaçamak yapabilirdim.Ne güzel olurdu...Neyse bi gün olur inşallah.Size iyi eğlenceler :)

Murat 01_80
melıke sende gel kıskanma..:)ben ıstıorum gelmeyı ama bellı deıl..yolu gözum kesmıo arabayla..kısmet.

Murat kıskandım valla bende gelcem :p

Jem abey gelebilirim güzel olur demiştm nicimi yamşssn ama zor gibi ya o tarihte 4. avdan köyü(dinar da) yani benm köyümn şenliği olcakmş aney babey çok ısrar eder istiyordum gelmek ama zor gibi ya..

jen bey bizleride yazın lütfen gizemim ve tugba hasreti nasip olursa bizde gelcez

hava yoluyla gelen arkadaşlar piknik alanına ulaşımlarını nasıl sağlıcaklar peki??

[SIZE=2]Katılımcılar:[/SIZE]
[SIZE=2]01- Jem + 2[/SIZE]
[SIZE=2]04- MURATGÜVEN[/SIZE]
[SIZE=2]05- Lewo + 2[/SIZE]
[SIZE=2]08- ada + 1[/SIZE]
[SIZE=2]10- ceylannur[/SIZE]
[SIZE=2]11- adminbozkurt[/SIZE]
[SIZE=2]12- celik[/SIZE]
[SIZE=2]13- atom karınca[/SIZE]
[SIZE=2]14- roaccutane[/SIZE]
[SIZE=2]15- [FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2]16- ahmetermiş[/SIZE]
[SIZE=2]17- yelizzz[/SIZE]
[SIZE=2]18- vahide[/SIZE]
[SIZE=2]19- koca çorumlu[/SIZE]
[SIZE=2]20- fatma yıldız[/SIZE]
[SIZE=2]21- şehribanu[/SIZE]
[SIZE=2]22- KRAL[/SIZE]
[SIZE=2]23- Niko35[/SIZE]
[SIZE=2]24- levent retinis pigmentoza[/SIZE]
[SIZE=2]25- uzak doğu cadısı + 1[/SIZE]
[SIZE=2]27- sim@vlı[/SIZE]
[SIZE=2]28- danger111[/SIZE]
[SIZE=2]29- imren[/SIZE]
[SIZE=2]30- altuguygun11 [/SIZE]
[SIZE=2]30- eva[/SIZE]
[SIZE=2]31- oz_nur[/SIZE]
[SIZE=2]32- asabi cadı[/SIZE]
[SIZE=2]33- salim52[/SIZE]
[SIZE=2]34- sırdaş[/SIZE]
[SIZE=2]35- özer özkan + 2[/SIZE]
[SIZE=2]38- lavinia[/SIZE]
[SIZE=2]39- magnesia[/SIZE]
[SIZE=2]40- Siyah[/SIZE]
[SIZE=2]41- gtrcgokhan [/SIZE]
[SIZE=2]42- Mülkü Aşırt + 4[/SIZE]
[SIZE=2]47- Berzani[/SIZE]
[SIZE=2]48- salih_turkan + 1[/SIZE]
[SIZE=2]50- bodrumlu[/SIZE]
[SIZE=2]51- ayyüzlü + 1[/SIZE]
[SIZE=2]53- kosovalı[/SIZE]
[SIZE=2]54- hayrettin[/SIZE]
[SIZE=2]55- KaLpSizZ[/SIZE]
[SIZE=2]56- Zekhan[/SIZE]
[SIZE=2]57- aliş şerif[/SIZE]
[SIZE=2]58- q-yasar-q[/SIZE]
[SIZE=2]59- ZEYNO_CAN + 1[/SIZE]
[SIZE=2]61- gizemim[/SIZE]
[SIZE=2]62- [/SIZE][SIZE=2]tugba hasreti[/SIZE]
63- GuLeNKIZ + 1
65- Gecelerin_Prensi
66- melike + 1 süpriz kişi
68- ?

[SIZE=2]Sırdaş havaalanı için ulaşım zorlu olur. izmir'den bir arkadaşımızın rehberliği şart. Ben yardımcı olmak isterdim ama diğer işlerin aksamaması için piknik alanını terk etmemem gerekiyor. Otogarı kullanırsan kolay olur:( Eğer bir arkadaş varsa rehberlik yapabilecek, özelden bağlantı kursun sırdaş arkadaşımızla.[/SIZE]
[SIZE=2]Piknik alanımız yerinde mi diye bir kontrole gittik dün:)[/SIZE]
[SIZE=2]Bekçi köpekleri yavrulamış, çiçekler missler gibi kokuyor, meyva ağaçları kimi çiçeklenmiş kimisi meyvasını bile vermiş. Tatil olduğu için çok kalabalıktı, onlarca mangal kokusu eşliğinde bir yandan denizi, diğer yandan yeşili yaşadık. Oradan bir kaç kare görüntüyü paylaşayım:[/SIZE]

[SIZE=2]İşte civardaki 7/8 yavrudan yakaladığım bir zat, bakışlarına dikkat edin ama, poz veriyor resmen: [/SIZE]

[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Erik ağaçları haala erik dolu: [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Bu gidişle erik merik kalmayacak:)[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Ayva çiçek açmış, yazmı geleceeeeek[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Kiraz ağacı[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Su eriklerini bırakta bir poz ver hadi:[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Mangal mangal mangal... Onlarcası koku manyağı yaptı beni:) Boş birini çekeyim, dolu koyarsam olmayacak. [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Bekle bizi orman [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Engelli kafemiz: [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Piknik malzemelerimiz az gelecek olursa, aç kalmamak için kafeden yeriz:) Okuduğunuz menü, engellilere %50 indirim ile uygulanıyor. Orada yazanalrın yarısını ödeyeceğiz.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Öğle saatlerinde nerede gölge var tespit ettik. İşaretli noktada 6 masa birleştirmişlerdi, çok güzel gölgesi var. Çeşme 5m. yanında. Biz 10 masa birleştireceğiz. [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]

her ikisi için bir anlam bütünlüğü kurarsan eminim anlayabilirsin uyuz arkadaşım.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt