Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- [FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN[/FONT]
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- magnesia
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva
31- oz_nur
32- asabi cadı
33- salim52
34- [FONT=Times New Roman TUR]sırdaş[/FONT]
35- özer özkan + 2
38- lavinia
39- magnesia
40- Siyah
41- gtrcgokhan
42- Mülkü Aşırt + 4
47- Berzani
48- salih_turkan + 1
50- bodrumlu
51- ayyüzlü + 1
53- kosovalı
54- hayrettin
55- KaLpSizZ
56- Zekhan
57- aliş şerif
58- q-yasar-q[FONT=Times New Roman TUR]
[SIZE="3"]
[/SIZE][/FONT][SIZE="3"]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]Vallahi canın ne istiyorsa getirebilirsin. Anladığım kadarı ile güzel bir kalabalık olacağız. Ne getirirsen getir makbüle geçer
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
Gelmek isteyen ancak henüz karar veremeyen tüm arkadaşlarımızı, inşallah bir manileri olmaz da hepsini aramızda görebiliriz.
22 Mayıs tarihi olağanüstü bir durum olmadığı taktirde tarih değişimi yada iptal ASLA OLMAYACAK . Ufak tefek çıkacak sorunlara karşı B planım var. Bunu sizlerle de paylaşayım. Orman da izdiham yaratılacak başka bir belediyeden bedavalı büyük etkinlik şu gün için yok. Olası ters bir durumda geçen seneki yerimizde toplanacağız. Orman içinde piknik masalarında değil, engelli kafeteryasının bahçesinde onlara ait masa ve sandalyeleri kullanacağız. Hepimiz birer çay/su içtikmi işgal ettiğimiz masalarda piknik malzemelerimizi çekinmeden tüketebileceğiz.
Allah korusun deprem, orman yangını, aklıma şuan gelmeyen çok büyük bir mani çıkmadıkça o gün hep birlikte olacağız.
[/FONT][/SIZE]
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- [FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN[/FONT]
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- magnesia
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva
31- oz_nur
32- asabi cadı
33- salim52
34- [FONT=Times New Roman TUR]sırdaş[/FONT]
35- özer özkan + 2
38- lavinia
39- magnesia
40- Siyah
41- gtrcgokhan
42- Mülkü Aşırt + 4
47- Berzani
48- salih_turkan + 1
50- bodrumlu
51- ayyüzlü + 1
53- kosovalı
54- hayrettin
55- KaLpSizZ
56- Zekhan
57- aliş şerif
58- q-yasar-q[FONT=Times New Roman TUR]
[SIZE="3"]
[/SIZE][/FONT][SIZE="3"]
[FONT=Times New Roman TUR]Ben sabah 8.00'de orada olacağım. Saat 13 yazmamın sebebi, engelli otobüsü 12:00 de Konak'tan kalkacak. Çoğunlukla İzmir içinden gelen arkadaşlar bu otobüsle denk gelirler. Bir önceki servis saat 10:00 da olduğu için ona yetişemezler gibi geliyor bana. Altında arabası olan istediği saatte gelebilir, hem yardım etmiş olurjembuluşma saati gec degilmi
[/FONT]
jem ben ne getireyim
[FONT=Times New Roman TUR]Vallahi canın ne istiyorsa getirebilirsin. Anladığım kadarı ile güzel bir kalabalık olacağız. Ne getirirsen getir makbüle geçer
[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]Gemide yer çoook.ahhh o gemide bende olsaydım
[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]UMUDUN İnşallah sen de gelebilirsin. Kontrol montol self kontrol işini hallet İzmir seni bekler.bende gelmek istiyorum umarım gelebilirim........ tabi kontrollerimi o günlere aldırabilirsem..
[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]Deli mavi, mavili değil bir delilik yap ve gel yahu. Sen ilkinede geldin 2. sini ekmek olurmu hiç.bu senede gelmek çok istemiştim ama ne yazıkki katılamıyacam jem beni silermisin ...her keze iyi eglenceler...
Gelmek isteyen ancak henüz karar veremeyen tüm arkadaşlarımızı, inşallah bir manileri olmaz da hepsini aramızda görebiliriz.
22 Mayıs tarihi olağanüstü bir durum olmadığı taktirde tarih değişimi yada iptal ASLA OLMAYACAK . Ufak tefek çıkacak sorunlara karşı B planım var. Bunu sizlerle de paylaşayım. Orman da izdiham yaratılacak başka bir belediyeden bedavalı büyük etkinlik şu gün için yok. Olası ters bir durumda geçen seneki yerimizde toplanacağız. Orman içinde piknik masalarında değil, engelli kafeteryasının bahçesinde onlara ait masa ve sandalyeleri kullanacağız. Hepimiz birer çay/su içtikmi işgal ettiğimiz masalarda piknik malzemelerimizi çekinmeden tüketebileceğiz.
Allah korusun deprem, orman yangını, aklıma şuan gelmeyen çok büyük bir mani çıkmadıkça o gün hep birlikte olacağız.
[/FONT][/SIZE]