Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Abi ve Elif Kız,gelmek isterdim elbet,eminim güzel bir gün olacaktır,o tarihlerde bizim grubun bir piknik ve ertesinde 5 günlük karadeniz gezisi olacak gibi,onları ayarlamaya çalışıyorum,Kısmet olursa Amasyadan girip Artvinden Çıkacağız,İzmir grubuna ve oraya gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum,Sağlıcakla Kalın...

benide ekleyin bu arada degerli arkadaşım

sevgili güller diyarı MUSA kardeşim inanki senin olmamana üzüldüm ama seninde güzel insanlarla bir organizasyona olmanada çok sevindim. inş başka bi buluşmada görüşecegiz bunu bil gönüller bir olsun yeter..hayrettin kardeşim anlamadım şimdi ne demek erken gelen oturur biz başka şehirlerden misafiriniz olarak geliyoruz yoksa ayaktamı kalacagız.. şaka tabiki .. ha bu arada mesir macunlarını sakın unutayım deme küserim ona göre..

Dışarıdan gelecek arkadaşlar lütfen bu başlığa bir gözatınız:

http://www.engelliler.biz/forum/site-uyelerinin-bulusma-organizasyonlari/46394-22-mayis-2010da-izmire-sehir-disindan-gelecek-arkadaslarin-dikkatibe.html#post664892

Katılımcılar:

01- Jem
02- MURATGÜVEN
03- Lewo + 2
06- ada + 1
08- ceylannur
09- adminbozkurt
10- celik
11- atom karınca
12- roaccutane
13- UMUDUN
14- ahmetermiş
15- yelizzz
16- vahide
17- koca çorumlu
18- fatma yıldız
19- şehribanu
20- KRAL
21- Niko35
22- levent retinis pigmentoza
23- uzak doğu cadısı + 1
25- sim@vlı
26- danger111
27- imren
28- altuguygun11
29- eva + 1
30- asabi cadı
31- salim52
32- sırdaş
33- duygu_bahçesi + 2
36- lavinia
37- magnesia
38- Siyah
39- gtrcgokhan
40- Mülkü Aşırt + 4
45- Berzani
46- salih_turkan + 1
48- bodrumlu
49- caferülgen + 1
51- kosovalı
52- melike
53- KaLpSizZ
54- Zekhan + 2
57- aliş şerif
58- q-yasar-q
59- ZEYNO_CAN + 1
61- gizemim
62- tugba hasreti
63- GuLeNKIZ + 1
65- Gecelerin_Prensi
66- hayrettin + 1
68- oz_nur
69- magnum
70- taytıs
71- corcoris
72- özer özkan + 4
77- ASLAN68

22 mayısta çalışacağımdan malesef katılamıyorum:(

ayyuzlu aksama kadarmı calısıosun...saat 9 da bıtıomus organızasyon...

jem bey kalmak ısteyenler ıcın yer ayarladınızmı..ızmırı bılmeyen ınsanlarda gelecek..uygun fıyatlı,temız, guvenılır bır yer otel mesela ayarlarsanız bence iyi olur.. sıkıntı yasanmaması ıcın söluyorum...biz adanada yaptık böle bır organızasyon...110 kişiyi karsımda GORUNCE essekten dusdmus karpuz gıbı hıssedıyo ınsan kendını:Dinsanın eli ayagna dolasabılıo bazen...zor bı iş apıtıgınız allah kolaylık versın..

bende gelmek istiyorum beni unutmayın sakın :D

Simavlı mevlid için gelemeyeceğini okudum. Bir dahaki sefere inşallah, Allah kabul etsin kardeşim.

jem bey kalmak ısteyenler ıcın yer ayarladınızmı..ızmırı bılmeyen ınsanlarda gelecek..uygun fıyatlı,temız, guvenılır bır yer otel mesela ayarlarsanız bence iyi olur..
Murat; vallahi o benim boyumu şimdilik aşar.
Sadece piknik organizasyonunda sorun çıkmaması için uğraşacağım. Öncesi ve sonrasında dışarıdan gelenler için ulaşımlarını aracı olan arkadaşlarla birlikte çözeceğiz.
Otel olayı piknikle beraber hepsini yapabilirmiyim korkarım.
Sadece bulacağımız bir otelde konaklayıp, orada gün geçirsek gene bir türlü; ama otel bir yerde, piknik alanı başka yerde, otele gelemeyecek olanların piknik alanına ulaşımı diye maddeler uzadımı risk büyür.
Mevsim itibari ile sezon başlamadığı için Gümüldür ve Çeşme'de dahi ucuz pansiyon ve otel bulabilirim. Ama piknik alanı bu dediğim yerlere çok uzak, birkaç kişinin işe el atması ile olabilecek bir iş bu.
Piknik alanına yakın yerlerdeki otellere bakalım desem, o da çok pahalıya malolur. Piknik yaptığımız yer otellerin bol olduğu mevkii değil, Balçova termal var oda oldukça pahalı bir otel.
Seneye bu yatma yeri olayını içine kapsayacak bir piknik organizasyonu düşünülebilir. Ama bu seneki piknik için konaklama olayında tek başıma birşeyler yapabilmem çok zor.
Şimdi İzmir'den bir arkadaş, ben kalmak için çok uygun bir yer buldum diye olaya bir el atsa, hiç te fena olmazdı.
Ama söz, seneye bu konaklama işi için elimden geleni yaparım.
Belkide seneyi beklemeyiz; bu yaz denize sıfır bir yerde bir kaç ev tutarız.
2 sene önce Gümüldür'de tuttuğumuz evde siteden 10 kişi 1 hafta tatil yapmıştık.
Acaba bu yaz denize sıfır bir (engelliye uygun bina ve plaj) tatil yapmak istesek, kaç kişi katılır? Otel değil, içi dayalı döşeli kiralık sezonluk evlerden; 5 günde tutulabilir 1 ayda...

Katılımcılar:
01- Jem
02- MURATGÜVEN
03- Lewo + 2
06- ada + 1
08- ceylannur
09- adminbozkurt
10- celik
11- atom karınca
12- roaccutane
13- UMUDUN
14- ahmetermiş
15- yelizzz
16- vahide
17- koca çorumlu
18- fatma yıldız
19- şehribanu
20- KRAL
21- Niko35
22- levent retinis pigmentoza
23- uzak doğu cadısı + 1
25- ASLAN68
26- danger111
27- imren
28- altuguygun11
29- eva + 1
30- asabi cadı
31- salim52
32- sırdaş
33- duygu_bahçesi + 2
36- lavinia
37- magnesia
38- Siyah
39- gtrcgokhan
40- Mülkü Aşırt + 4
45- Berzani
46- salih_turkan + 1
48- bodrumlu
49- caferülgen + 1
51- kosovalı
52- melike
53- KaLpSizZ
54- Zekhan + 2
57- aliş şerif
58- q-yasar-q
59- ZEYNO_CAN + 1
61- gizemim
62- tugba hasreti
63- GuLeNKIZ + 1
65- Gecelerin_Prensi
66- hayrettin + 1
68- oz_nur
69- magnum
70- taytıs
71- corcoris
72- özer özkan + 4
76- dayicim
77-

listede tanıdık simaları görünce daha bi heyecanlandım ve çok mutlu olduk.çok güzel bir organizasyon olacağına eminim.sıradışım canım gelmene çok sevindim

jem abi yazlık fıkrın cok guzel!!ayrıca bu ızmırde neden sadece sana yıgıyolar bu organızasyon olayını anlamıs deılım..tabıkı sen herseyı tek basına yapamassın..izmirlı arkadaslar nerdesınız destek olalım lutfen jem abıye..

Saat 14:00 otobüsü ile merkeze gidiyorum. Aksilik olmaz ise saat 19.30'a kadar orada olacağım. Son halinin resimlerini çekeyim, ufak bir keşif yapayım dedim. (Keşif bahanesi ile felekten bir gün çalayım:))
Hazır fırsat buldum, deniz kenarında akşama kadar keyif yapayım dedim. Güneşin batışını izler öyle döneriz belkide. Fırsat bulabilen İzmir'li olursa bugün orada görüşürüz.
Resimleri yarın atarım..
Bugün hava öyle güzel ki, ben ufak ufak yola koyulayım...

listede tanıdık simaları görünce daha bi heyecanlandım ve çok mutlu olduk.çok güzel bir organizasyon olacağına eminim.sıradışım canım gelmene çok sevindim

canım benim inşallah orda sizlerle olmak dostları tekrar görmek benide çok mutlu edicek:)

Arkadaşlar sizleri tebrik etmek istiyorum.
Listedeki yazılı olan arkadaşlar inşallah hepiniz bir araya gelirsiniz.
Keşke fırsat olsada bizlerde sizlerle beraber olsak.
Ama sağlık olsun .
Bilinizki gönlümüz yüreğimiz hep sizlerle olcaktır.

Gerçekten güzel bir organizasyon olcagı benziyor şimdiden ii eğlenceler kim bilirr belki adana grubuda orda olurzzz bir gülümseyişimizler merhaba derizzzzzzzzzzz murattttttttt benimde canım çekti abimm napcazz şincikkk :):):d

sevgili jem bazı nedenlerden dolayı ne yazık gelemiyorum inşallah başka bir buluşmaya diyorum.

İzmir'e gelmeyi çok istiyordum,tatilimi bir türlü ayarlayamadım,o nedenle gelemeyeceğim...Umarım bir gün görüşme olanağı bulabiliriz,İzmir'in güzel insanlarına sevgiler,iyi eğlenceler diliyorum...

deniz kızı siz barim gelin sırdaşım sıradışım gelemiyor çok sevinmiştim gelecek diye ama nasip değilmiş.

umarım o gün bende gelebilirim yıllar oldu piknik yapmayalı heh heee

listeye eklenmemiş olsamda allahdan bi mani olmazsa pikniğe katılıcam.şehir dışından gelecek arkadaşlar otelde kalmak isterlerse balçova termalin üyesi olduğum içiin indirim yaptırmaya çalışırım tahmini kaç arkadaşımız otelde kalmak ister bunu bilmem gerekli

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- kiymey20
15- UMUDUN
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- matay
22- KRAL
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- ASLAN68
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
31- eva + 1
33- asabi cadı
34- salim52
35- dayicim
36- duygu_bahçesi + 2
39- lavinia
40- magnesia
41- Siyah
42- gtrcgokhan
43- Mülkü Aşırt + 4
48- Berzani
49- salih_turkan + 1
51- bodrumlu
52- caferülgen + 1
54- kosovalı
55- melike
56- KaLpSizZ
57- Zekhan + 2
60- aliş şerif
61- q-yasar-q
62- ZEYNO_CAN + 1
64- gizemim
65- tugba hasreti
66- GuLeNKIZ + 1
68- Gecelerin_Prensi
69- hayrettin + 1
71- oz_nur
72- magnum
73- taytıs
74- corcoris
75- özer özkan + 4
80- ksyldz
81- masumoncu
82- tolga06

Dün 15.00'te piknik alanındaydık. Niko'da oradaymış, iyi oldu görüşmemiz.
Hava çok güzeldi, yan masalarda mangallar yanıyor, biz o güzel kokular eşliğinde yanımızda getirdiğimiz kır pidelerimizle idare ediyorduk. Bizim buluşma günümüzde de mangallı bir plan kursaymışız keşke diye konuştuk. Acaba yaz bitmeden bir de mangal partisimi yapsak nedir?
Bu gün İzmir'de 30 derece olacakmış; havalar 22'sine kadar dahada ısınırsa, o gün buradan denize girenleri de göreceğiz gibi geliyor.
Gelmek isteyipte gelemeyen tüm arkadaşlarımızın gönlü bizimle olsun.
Şimdi sizi dünden bir kaç kare ile başbaşa bırakayım.

[SIZE=2][FONT=Arial TUR][/FONT][/SIZE]

oy oy oyyy:)
hadi artık gelsin şu 22 mayıs yaw:)

Miko okadar mesaj ı nasıl yazdın lem sen ? 10.991 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt