Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süpriz bi konuk bende katılabilirim belkide :D 20 mayıs günü izmir milli eğitim müdürlüğü özel çocuklar 1.spor ve kültür şenliği düzenliyormuş, engelliler meclisi olarak bizde katılmayı planlıyoruz bu etkinliğe 21 mayıs günü meclis geri dönecek ben kalırım izmirde ve katılırım bu etkinliğe bi aksilik olmazsa :) sizlerle tanışacak olmamdan dolayı çok mutlu oldum :D

Tokat-İzmir arası 16 saat olduğu için zamanlama ayarı yapamadım malesef ben gelemiyorum:(

Yaza bi organizayon isterim ama :D

İyi eğlenceler ;)

Dipnot: Uyus Hemşo NIKO saçlar iyi olmuş:D uzatmaya devam;)

Bu ne ya tarih yaklaştıkça sanki yaprak dökümü başladı

Bu ne ya tarih yaklaştıkça sanki yaprak dökümü başladı
Listeden 1 yaprak düşüyor 2 yaprak ekleniyor. Numaralarda 2 ileri 1 geri liste değişiyor ama neticede azalma değil yükselme oluyor.

Yaza bi organizayon isterim ama

Evet RoOoOOo, belki bir mangal partisi, belki bir deniz tatili...
O zaman da gelmessen, sonbaharda mangalda kestane kebap partisi yaparız ona gelirsin:)

süpriz bi konuk bende katılabilirim belkide :D 20 mayıs günü izmir milli eğitim müdürlüğü özel çocuklar 1.spor ve kültür şenliği düzenliyormuş, engelliler meclisi olarak bizde katılmayı planlıyoruz bu etkinliğe 21 mayıs günü meclis geri dönecek ben kalırım izmirde ve katılırım bu etkinliğe bi aksilik olmazsa :) sizlerle tanışacak olmamdan dolayı çok mutlu oldum :D

hemşomda olacak yuppiii, ben organizasyon günü gelecem hemşom kısmetse sakın vazcayma emi

ATOM KARINCA;
hemşom olrda ben olmammı :D zeynebi katıp getirimmi çantama :D inşallah bir aksilik olmazsa olacağım canım :D

aşk olsun hemşom 15 mayısta denizlide olacağımı unuttun mu, 22 mayısa kadar değil çantaya içime koyarım zeynepi :D

bende katılmak istiyorm acaba ankara'dan geçen varmı benide alsınlar lütfen
:)

aşk olsun hemşom 15 mayısta denizlide olacağımı unuttun mu, 22 mayısa kadar değil çantaya içime koyarım zeynepi :D
ben unutmuşum onu :D eee yaşlanıyom artık bi yaş daha büyüdük bunama belirtileri başladı heralde :D şaka bi yana ne zaman geliyon ne kadar kalıyon :D görüşelim bi daha ama bu sefer koordinatları iyi ayarlayalım 1 saat birbirimizi aramayalım :D sen burdanmı gitcen izmire??

ben unutmuşum onu :D eee yaşlanıyom artık bi yaş daha büyüdük bunama belirtileri başladı heralde :D şaka bi yana ne zaman geliyon ne kadar kalıyon :D görüşelim bi daha ama bu sefer koordinatları iyi ayarlayalım 1 saat birbirimizi aramayalım :D sen burdanmı gitcen izmire??

tamam hemşom, ben sana enlem boylam bütün koordinatları veririm :D denizli'den geçecem de İzmir'e, annem izin verirse tabi :D iznim 1 hafta, haftasonuyla birlikte 9 günü bulacak.

tamam hemşom, ben sana enlem boylam bütün koordinatları veririm :D denizli'den geçecem de İzmir'e, annem izin verirse tabi :D iznim 1 hafta, haftasonuyla birlikte 9 günü bulacak.
kıymette gidicek anne de belki izin verir:D eğer bizim izmire gitme işi yatarsa meclisle birlikte, bende otobüsle kendim gidecem izmire :D beraber gideriz o zaman ne dersin :D

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- kiymey20
15- UMUDUN
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- matay
22- KRAL
23- Niko35
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- ASLAN68
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
31- eva + 1
33- asabi cadı
34- salim52
35- dayicim
36- duygu_bahçesi + 2
39- lavinia
40- magnesia
41- Siyah
42- gtrcgokhan
43- Mülkü Aşırt + 4
48- Berzani
49- salih_turkan + 1
51- bodrumlu
52- caferülgen + 1
54- kosovalı
55- melike
56- KaLpSizZ
57- Zekhan + 2
60- aliş şerif
61- q-yasar-q
62- ZEYNO_CAN + 1
64- gizemim
65- tugba hasreti
66- GuLeNKIZ + 1
68- Gecelerin_Prensi
69- hayrettin + 1
71- oz_nur
72- magnum
73- taytıs
74- corcoris
75- özer özkan + 4
80- ksyldz
81- masumoncu
82- tolga06
83- azize1983
84- abdulgani

Dün bizim piknik alanında yine keşfe gittim:)
Belediye işçileri harıl harıl çiçek ekiyordu.
Heyyyt dedim çabuk bitirin bu ekimleri, çiçek gibi olsun buralar :D

ordayımm:)

umarım güzel bir piknik olur

cok kesın olmamakla bırlıkte bır aksılık cıkmazsa gelıcem bende.....

Cem abi o günü dört gözle beklicem yağmur yağarsa bilin ki ben geldim :)

22 mayısa hiç bir şey kalmadı.hepinizle tanışmak isterim.bu benim ilk buluşmam olacak.bu arada ben s ve z harflerini söyleyemiyorum umarım sorun yaratmaz

Levent çok isterdim imrendirme ya:(

ben gelemiyorum. sizlerle tanışmayı çok istiyordum ama gelemeyeceğim.şimdiden sizlere iyi eğlenceler...

Arkadaşlar.. hepinizee iyi eğelenceler.... gelmeyi çok isterdim ama gelemiyomm..umarım başka bir buluşmada göremediğim tüm arkadaşlarımı görebilirim....

Mangal yakıpta izimiri yakmayasınız..:)

cem ve niko ..umarım hiç bir sorunla karşılaşmazsınız...:)

hmmmm bu buluşmaya iki elim kanda da olsa katılacağım Cem kardeş mangal buluşmasınıda şimdiden hazırla ve listeye beni şimdiden ekle :D çok güzel ve çok yararlı bir buluşma olacağından eminim şimdiden sabırsızlanıyorum.. :)

Eklemezsen sakalının telleri kopsun.. :D Çok aşırı acaip büyük bir aksilik çıkmazsa 3 kişi olarak ekle abi ( Ben Keyfim Ve Kahyası :p )

Abi espiri bi tarafa eğer yardıma falan ihtiyaç olursa ben daha erkende damlıyabilirim emrinize amadeyim bi işe yarıyalım yaws...

ATOM KARINCA;
iyi o zaman bu süper datlım :D
JEM abi katılımcılar 14-kıymet20 olacak :D kıymey20 yazmışsınız rica etsem düzeltebilirimisin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt