Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar küçük bir öneri araçlarla Anadoludan Avrupa yakasına geçicek olanlar anadoluda araçlarla bekleyip örnek:yeni sahra optimum önü gibi aracı olmayan veya yürüme sıkıntısı çeken arkadaşlar orda beklesin, aracı olanlar onları burada plaka verip beklesin her araç 5 kişi alsa ooo ne harika olur isterlerse gidiş dönüş yakıtı ortak karşılarlar...

büyük bir aksilik olmazsa bende katılacagım bende geliyorum eyüp arkadaşım listeye eklermisin teşekkürler :)

büyücümm cnm pes etme kıss bende gelebilirdim büyük ihtimal avrupa yakasında olsaydı :)nasipp seninle tekrardan muhabet etmek güzel olurdu soykan sende gell ayrupa yakasında olursa:)

Bir kez gitmiştim Adacafeye. Fakat o zamanlar tekerlekli sandalye kullananlar için Wcleri uygun değildi. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Gidenler açıklarsa daha güzel bilgi sahibi oluruz.

kolay gelsin buyucu eyüp organizatör işlerini sana yikti kaçti sende köpürüyorsun valla işin zor ha bide herkes buluşma yerine gelmeden 1saat önçe sen gitsen iyi olur buluşmayi düzenleyen kişi olarak katilimcilari senin karşilamak gerekli:)

ben istanbula gelmek isterdim ama izmirde oturduğum için gelemeyecem kusura bakmayın

benıde yazın ama hep ada cafede oluyor vede adacafenin ulaşımı çok ters birde canlı müzigi var o günde eyüp hatırlarsan senin düzenledigin organizsyona gelmiştik müzikten kaçmıştık dışarda oturmuştuk bence daha güzel mekanları düşünebilirsiniz

Ada cafe de bana uzak kalıyo ümraniyedeyim. aracım 1. köprüden geçemeyen bir araç ve 2. köprüyü dolaşacam gelecem çok zorrr. Mekan değişirse belki gelirim.

Belediyeler belirli bir amacı olmayan keyfi muhabbet organizasyonlarına yardımcı olmaz irem hanım. Mesela ben bir engelliler spor klubunun başkan yardımcısıyım ve maçlarımızda ulaşım, yemek masraflarını bile daima biz karşılıyoruz, resmi yazı ile başvurmamıza rağmen belediyeler ordan oraya sürüklüyor en son evrak beklemeye alınıyor ve sonucu olumsuz olarak geri dönüyor, ancak büyük bi torpilin varsa belki ayarlanır, fakat böyle bir buluşma için zannetmiyorum belediyenin destek vereceğini.

iremsu ben geliyorum anadolu yakasından beni alabilrmisin .

Bunu neye dayanarak söylediniz?Onu çok merak ettim?Sizi tanımıyorum.Tanılıklığımız yok.Yazışmamız da , sizin geleceğim demenizi görmedim bile.
Beni yazın demişmiydiniz?

----------

Katılımcılar;
1-)eyüp1987
2-).......
3-)Princes
4-)serkanabi
5-)celik
6-)selçuk+2
7-EFSANE-52
:cool:kezban
9-)hasan302
10-)-Veysel Çelebi
11-)İremsu
12-)Asterunya
13-)gul_gonca
14-)Prens Mıckey Mouse
15-)Newer
16-)Ravza54

bu soğukda ne buluşması güll ecikyaz gelsin kısa elveda buluşmasımı:D

her istanbul buluşması sorunlu olur, çünkü adı üstünde büyükşehir, büyyük bir şehir.. :D
şehirimiz büyük olduğundan (katılımın yüksek olması isteniyorsa) buluşmayı organize eden arkadaşlarımızın bir takım şeyleri de gözönünde tutmaları gerekiyor..

birincisi yer konusu... yer ne kadar merkezi olursa katılım o kadar çok olur düşüncesindeyim.. bayrampaşa park ada kafe'de buluşma yapmaktan bıkmadınız mı yaw.. :D metrobüse bin, in taksiye bin, sonra park içinde ara bakalım hangi cafeymiş... :) kimin evine yakın orası onu da merak ediyorum.. park ada komisyon mu veriyor yoksa arkadaşlar.. :D başka semt, başka cafe mi yok güzel şehrimizde.. :) geçen yıl assolistle duygusal bir yakınlığa girmişti birisi, yoksa onun devamı olmasın.. :D:D

ikincisi, saat konusu... cumartesi günü saat 12:00'de bizim taaaaa maltepe'lerden kalkıp orada olabilmemiz için sabah sekizde uyanıp, dokuz - on gibi yollara düşmemiz gerekiyor.. eh pes yani.. :) hafta içi saat altıda uynanan birisi olarak hafta sonu sekiz gibi kalkmayı düşünmek bile istemiyorum...

gül, mesajının birinde "gelen gelir gelmeyen gelmez" demişsin.. ama gelmek isteyip de bu nedenlerden dolayı gelişini iptal edenleri gözardı etmişsin.. sana yakıştıramadım, teessüflerimi bildiriyorum.. :)

serkan sonuna kadar destekçinim kardeşim.. :)

oo kezban aplam gine gezme turlarına başlıyorsun heralde:)):

Sağolasın antioksidan abicim :) Valla ağzından bal damlaya damlaya yazmışsın, doğru söze ne denir !!! :)

Anti oksidan abicim sen buyucunun dilinden anlıyosun yafff :D

sağol serkan, hislerine tercüman olduğuma sevindim.. :)

yok hemen öyle pes etmek gül..
sen hemen pes edecek yapıda birisi değilsin bilirim.. :)

anadolu yakasının en merkezi yeri kadıköy...
vapura atla in kadıköy'de..
deniz otobüsüne atla in kadıköy'de..
europe'dan atla otobüse in kadıköy'de..

ama bayrampaşa öyle mi ya..
erzincan'dan, kastamonu'dan, beypazarı'ndan atla tık bayrampaşadasın.. :D:D
ama kazın ayağı şehir içinde öyle değil.. :)
sen de avrupa'da yap deniz kıyısında bir yerlerde bak kaç kişi geliyor..

anadolu yakasında - üsküdar yada kadıköy olur
avrupa yakasında - beyoğlu yada şişli olur.

merkezi yönden buraları uygun görüyorum. ama kadıköyde olupta fokurtu olursa ben hiç gelmem haberiniz olsun anadolu yakasında oturan arkadaşlar... :):):)

Teşekkürler abicim.

Bende inanıyorumki buyucu biraz sınırları zorlarsa organizasyonun alasını yapar :)

bwn size mecidiyeköyü öneririrm:)) merkezi bi yer Hem karşıya yakın hemde bu tarafa gelişte kolay sorun olacağını sanmıyorum

Madem büyücü gelemiyor bende büyücü'nün yerine :)Ahmet Hoca'yı davet edeyim de bize bi kaç büyü yapar. :)

Benim gelmem zor arkadaşlar o gün ve o saatte orada olamam. ama bu ada park gerçekten güzel bir yer bir kez gitmiştim yaz vakti, gezilecek güzel yerleri var, cafesine girmedim ama içinde dolaştım epeyce. gelenler birer şemsiye götürsün hava güzel olursa dolaşsınlar etrafı.

ben geleceğim demedim ki benim ismimi yazıyorsun.Ben sadece Hoca Efendiyi getireyim dedim arkadaşlara
oh ne iyi sen kendi ismini oraya yazma ama saklanbaç oyunu oynar gibi kim buraya mesaj yazsa sen çıkıp AAAA gördüm gördüm sobe der gibi. isimleri teker teker yazmaktasın. Oyun bozanlık yapma büyücü. Kendi ismini de yaz listeye

evet protesto ediyoruz büyücü seni.
sen gelmiyorsan bizde gelmiyorsun.
öncü sensin.

Buyuuucuuuuuu ben atlamamm...:D
ammaaaa bişi dikkatimi çekti nasıl olurda senin mesaj sayın şuanda 87 yi gösteriyo, bilmem kaç milyonuncu mesaj sayısında idin senn.....

o kADARDA DEĞİL CANIM.:)))
AMA DÜŞDÜĞÜNDE KALDIRCAK KADARIRIZ.

Büyücü gel sen bu organizasyonu mecidiyeköye taşı bak gör o zaman ne kadar cok katılım olacak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt