Ok büyücüm ben bi eyüp e söyleyim bakalım ne diyecek
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Merhabalar,
Adacefe organizasyonuna bende katılmak istiyorum o gün gebzeden gelicem banada inanılmaz ters bir yer ama ben Adacafede eğlendiğim kadar hiç biryerde eğlenemiyorum malesef. Organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Adacafe'nin bulunduğu alan herkese hitap edebilecek şekilde düzenlenmiş bir alandır.Tek sıkıntı uzak olması ama gülü seven dikenine katlanır diyerekten gelmek isteyen rakadaşları bekleriz.Daha önce gidenler biliyordur ama ilk defa gidecek olanlar pişman olmayacaklarını bilmeliler bence...
Lütfen katılamıyacak arkadaşlarda olumsuzlukları öne sürüp gidecek olanlarında aklını karıştırmasınlar. Nitekim biliyoruz ki hayat bizim için her zaman zordu ve biz bu zorlukları aşmak için hep mücadele ettik. Yaptıklarımız yapamadıklarımızın önüne geçti her zaman...
Hepimize yelkenler fora herhangi bir limanda karşılaşmak ümidiyle hoşçakalın şimdilik
Sen gelmek istersen neden olmasın Seni iki gece otelde ağırlarız AbiiiEyüp ben gelirsem sen de kalırım ama misafir edebilecek misin beni
Yok öyle otel odaların da kalmam ben beni evinde misafir ediceksen geleyim istanbul büyükşehir korkarım ben otel odalarında kalmaya
22-)Sakırd29
Duymuyom valla Okuyom sadece
Katılımcılar;
1-)eyüp1987
2-)buyucu
3-)Princes
4-)serkanabi
5-)celik
6-)selçuk+2
7-EFSANE-52
kezban
9-)hasan302
10-)-Veysel Çelebi
11-)İremsu
12-)Asterunya
13-)gul_gonca
14-)........
15-)Newer
16-)Ravza54
17-)SELÇUK
1Antioksidan+1
19-)UYGAR
20-)meltem_
21-)Lethe
Yok öyle otel odaların da kalmam ben beni evinde misafir ediceksen geleyim istanbul büyükşehir korkarım ben otel odalarında kalmaya
Sağol çelik kardeşim nasipse bu sene çok İstanbula gelip gidicem mutlaka sen de bir gün konaklarız
yazık istanbula