Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence gelme soykakaan arkadaş. gelirsen pişman olursun. nedeni bir daha dönmek istemeyeceksin :D:D:D

yahu bu buluşmalar neden cumartesi yapılır anlamış değilim, o gün çalışanlar ne olacak,benim nevaleyi gönderin yoksa bomba ihbarı yaparım cafeye ona göre :D :D

işin şakası bir yana gelmek isteyipte çalışan arkadaşlarıda düşünseniz biraz fena olmazdı

buyucu iyimisin sen benim ismimi listeye yazmişşin ben gelip-gelmeyeceğime karşi hiç bir yorum belirtmediim ki rüyana mi giriyorum nedir:D

not:bir ihtimal gelebilirim,ama ben kendim için dememiştimki cumartesi olmasın diye,genellikle özelde çalıştığımız için cumartesiler dolu oluyor.

Ben Eyüp kardeşimin yapacağı her organizasyona katılırım.Daha önce aynı yerde Eyüp sayesinde buluşmuştuk mekan ve ilgi güzeldi.Beni de ekler misiniz.

büyü cü öncelikle şunu söylim çok vukalasın 1 seni gürmeye hiç ve hiç meraklı deyilim 2 ben sadice engelli insanlar olarak bi buluşma bi organize olunca engelli vatandaşların yanında olmayı istrim 3 zaten soğuk kış var ben ta pendikten g o paşaya gelmeye çok hevesli deyilim ve zaten bu bana eziyetten başka bişey deyil benim amacım engelli arkadaşların yanlarında bulunmaktır 4 sana buluşmanla ilgili güzel eğlenceler dilerim 5

mekan uygun biir yer bence adacafe isteyen dışarı çıkar cafenin önünde sohbet eder üstelik öyle çok gürültülü müzik çalmıyor herkes birbirini duyabilir :))))

Tabi mekan sana göre uygun olur organizasyon büyükçekmecede olsa bana da uygun olurdu:)

Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

--------------------------------------------------------------------------------
Organizasyonun Tanımı: Tanışma ve muhabbet
Organizasyonu düzenleyen kişi: eyup1987 & buyucu
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Bayrampaşa Park Ada Cafe
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Ücretini karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi
Saat:12:00
Diğer açıklamalar:Yer Belirtmeyiniz ...
Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır.Müzik Ve Eğlenceli Bir mekan ok kapsamlı bir buluşma olmasa da gene de bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyenleri bekleriz..
Arkadaslar Ben sahsım ve daha önceki yapmıs oldugum bulusmalarda gördüm ilgive mekan olarak engellı arkadaslar için uygun bir yer olduğu için adacafeyi seçtim.Aynı zamanda Buyucu arkadasımız ben sıtede uzun kalamadığım için yardım etmektedir. Sağol sun Cumartesi ooff(boş çalışmadığım gün) günüm olduğu için pazar çalışıyorum ondan her bulusmayı Cumartesi Günleri Düzenliyorum Gelmek isteyen Arkadaslara Tesekkur ederim Gelmeyecek olan arkadaslar lutfen belirtsin

Eyüp bi gün mecidiyeköy de bi organizasyon yaparsanız seve seve katılırım

23 Ocak 2010 İstanbul buluşması

Merhabalar,

Adacefe organizasyonuna bende katılmak istiyorum o gün gebzeden gelicem banada inanılmaz ters bir yer ama ben Adacafede eğlendiğim kadar hiç biryerde eğlenemiyorum malesef. Organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Adacafe'nin bulunduğu alan herkese hitap edebilecek şekilde düzenlenmiş bir alandır.Tek sıkıntı uzak olması ama gülü seven dikenine katlanır diyerekten gelmek isteyen rakadaşları bekleriz.Daha önce gidenler biliyordur ama ilk defa gidecek olanlar pişman olmayacaklarını bilmeliler bence...

Lütfen katılamıyacak arkadaşlarda olumsuzlukları öne sürüp gidecek olanlarında aklını karıştırmasınlar. Nitekim biliyoruz ki hayat bizim için her zaman zordu ve biz bu zorlukları aşmak için hep mücadele ettik. Yaptıklarımız yapamadıklarımızın önüne geçti her zaman...

Hepimize yelkenler fora herhangi bir limanda karşılaşmak ümidiyle hoşçakalın şimdilik :)

Eyüp ben gelirsem sen de kalırım ama misafir edebilecek misin beni :):):):)

Gül hayrola :) beni listeye eklemişsin :)
Sakın atlama :mad::mad: vazgeç:(:( yoksa bende beraber atlarım

Merhabalar,

Adacefe organizasyonuna bende katılmak istiyorum o gün gebzeden gelicem banada inanılmaz ters bir yer ama ben Adacafede eğlendiğim kadar hiç biryerde eğlenemiyorum malesef. Organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Adacafe'nin bulunduğu alan herkese hitap edebilecek şekilde düzenlenmiş bir alandır.Tek sıkıntı uzak olması ama gülü seven dikenine katlanır diyerekten gelmek isteyen rakadaşları bekleriz.Daha önce gidenler biliyordur ama ilk defa gidecek olanlar pişman olmayacaklarını bilmeliler bence...

Lütfen katılamıyacak arkadaşlarda olumsuzlukları öne sürüp gidecek olanlarında aklını karıştırmasınlar. Nitekim biliyoruz ki hayat bizim için her zaman zordu ve biz bu zorlukları aşmak için hep mücadele ettik. Yaptıklarımız yapamadıklarımızın önüne geçti her zaman...

Hepimize yelkenler fora herhangi bir limanda karşılaşmak ümidiyle hoşçakalın şimdilik :)

Sana yurekten katılıyorumm Arkadaşımm

----------

Eyüp ben gelirsem sen de kalırım ama misafir edebilecek misin beni :):):):)
Sen gelmek istersen neden olmasın Seni iki gece otelde ağırlarız Abiii

Yok öyle otel odaların da kalmam ben beni evinde misafir ediceksen geleyim istanbul büyükşehir korkarım ben otel odalarında kalmaya :):)

Yok öyle otel odaların da kalmam ben beni evinde misafir ediceksen geleyim istanbul büyükşehir korkarım ben otel odalarında kalmaya :):)

bende kalırım senınle olmaz mııı

----------

güncel tutalım
))))

----------

:)
Duymuyom valla :) Okuyom sadece:)

Katılımcılar;
1-)eyüp1987
2-)buyucu
3-)Princes
4-)serkanabi
5-)celik
6-)selçuk+2
7-EFSANE-52
:cool:kezban
9-)hasan302
10-)-Veysel Çelebi
11-)İremsu
12-)Asterunya
13-)gul_gonca
14-)........
15-)Newer
16-)Ravza54
17-)SELÇUK
1:cool:Antioksidan+1
19-)UYGAR:)
20-)meltem_
21-)Lethe
22-)Sakırd29

Eyüp kardeşim ben gelemiyorum kusura bakma, ismimi kaldırabilirmisin.

Sağol çelik kardeşim nasipse bu sene çok İstanbula gelip gidicem mutlaka sen de bir gün konaklarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt