Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şirin neden cevap vermiyorsun

şirin neden cevap vernmiyorsun telefonuma oysa seninle birlikte el ele bu organizasyona beraber katılabilirdik. böylemi sevdin beni hani yüreklilikle herşeyi söylerdin

----------

arkadaşlar listeye benide ekleyin gelmek sizleri görmek tanışmak istiyorum

Arkadaşlar şirine mesaj attı ve şahin35 ile bir alakası olmadığını belirtti, ya arkadaş başka birine hitap etmek istemiş yada şaka yapıyor şirineye.
Şahin35 eğer şirineye söylüyorsan bunları mesajını düzenlermisin yeniden, şirine istemiyor bu tür bir şakayı.

Tamam babalık, şirineye forumdan mesaj atıyorlarmış senden mi bahsediyorlar diye, ben de o yüzden burdan yazma gereği duydum. Şahin meltem nickli arkadaştan bahsediyor sanırım...

şahin35 birdaha bu başlığı okumaz büyük ihtimalle..:)

Buluşmayı ayarlayan arkadaşlari bu buluşmaya dair güncel katılımcı listesini ve birinci mesajda yer alan bilgilerin son halini lütfen yazın.
Onca mesaj içinde bu detayları takip edemem...

Arkadaşlar burada bir buluşma olayı var.Mekan belli,zaman belli.Bu forumda bence yazacağınız sadece katılıp katılmayacağınız veya buluşmanın daha verimli geçmesi için alternatif teklifler vs. olmalı.Değerli arkadaşların birbiriyle atışmaları,şakalaşmaları vs içerikli mesajlar hem katılımcıların,hem yöneticilerin gereksiz yere vaktini alıyor.

arkadaşlar ayın 23ve 24 de açık öğretim sınavları var acaba bunu göz önüne alarak tarihte bi değişiklik yapılamazmı tarihte değişiklik olmazsa sınava giren arkadaşlar katılamazlar

Katılımcılar;
1-)eyüp1987
2-)Princes
3-)celik
4-)EFSANE-52
5-)Hasan301
6-)Asterunya
7-)ömürtörpüsü
:cool:Never
9-)meltem_
10-)Lethe
11-)sakird29
12-)ŞAHİN35
Listenin son hali.Gelmek isteyen gelecegim ekleyin desin.

Arkadaşlar
Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

--------------------------------------------------------------------------------
Organizasyonun Tanımı: Tanışma ve muhabbet
Organizasyonu düzenleyen kişi: eyup1987 & buyucu
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Bayrampaşa Park Ada Cafe
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Ücretini karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi
Saat:12:00
Diğer açıklamalar:Yer Belirtmeyiniz ...
Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır.Müzik Ve Eğlenceli Bir mekan ok kapsamlı bir buluşma olmasa da gene de bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyenleri bekleriz..
Arkadaslar Ben sahsım ve daha önceki yapmıs oldugum bulusmalarda gördüm ilgive mekan olarak engellı arkadaslar için uygun bir yer olduğu için adacafeyi seçtim.Aynı zamanda Buyucu arkadasımız ben sıtede uzun kalamadığım için yardım etmektedir. Sağol sun Cumartesi ooff(boş çalışmadığım gün) günüm olduğu için pazar çalışıyorum ondan her bulusmayı Cumartesi Günleri Düzenliyorum Gelmek isteyen Arkadaslara Tesekkur ederim Gelmeyecek olan arkadaslar lutfen belirtsin Buluşmaya gelmeyecekler lütfen buşumayı berbat hale getirmeye çalısmasın

Eyüp bey listenin güncel halini ilk sayfadaki organizasyon ile ilgili bilgilere yazmanız gerekiyor.Bülent (oturanboğa) Bey'in mesajından ben bunu anladım.İnşaallah çok anlamlı bir gün geçirirsiniz.

şirin neden cevap vernmiyorsun telefonuma oysa seninle birlikte el ele bu organizasyona beraber katılabilirdik. Böylemi sevdin beni hani yüreklilikle herşeyi söylerdin

----------

arkadaşlar listeye benide ekleyin gelmek sizleri görmek tanışmak istiyorum

lütfen yazdıklarımıza yazacaklarımıza biraz daha dikkat edelim böyle bir şaka olamaz ve şakanın dozunu kaçırmayalım hiçbir zaman seviyemizi bozmayalım..... Saygılarımla...

beni listeden silerseniz sevinirim.
katılacak olan arkadaşlarada iyi eğlenceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt