Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mersinden biri olarak bu güzel organizasyona katılmamak mümkünmü?bende geliyorum dostlar..

beni............beni............beni...........yazmarmızımmmmmmmmmm.......))))))))

altuguygun11,yazımbenım............))))utopya,umudun,kaco çorumlu,ali doğan,sırdar,duygu-bahçesi,denizkızı88 ben yazımıyanez.......))))))))

Esra'cım Öznur,Hayat ve beni de ekler misin?Sandalyedeyiz biliyorsun...

Katılmamak olmaz yani benide ekleyin bakalım..

Ali bey beni de ekler misiniz??

hangi zaman adana buluşması matrak geçmemiştir.:)gelmeyen pişman olur valla.

3 ekim adana buluşması katılım ve link tıklama bakımından rekor kırmıştı. şimdi aynı adana kadrosu mersine gidecek ve hem eski hemde yeni arkadaşlarla tanışıp sohbet ve eglence yapılacak. Yani güzel geçeceginden eminim.

kral gel nan ben de izmir den gidicem takılırız beraber

Bahsi geçen tarihler arasında muhtemelen benımde mersınde bulunma durumum var eger olursa sız dostların arasında olmaktan sevinç duyarım.

programız ilerleyen günlerde net olarak açıklanacaktır...zaten bilyorsunzki, organizasyonlarda konaklama yemek giderleri kişiler tarafoından karsılanıyordu...biz istiyoruzki gelecek olan dostlarımız sadece ulaşım bedellerini ödesinler onun için Mersin büyükşehir belediyesi Sosyal Hizmetler DAiresi BAşkanlığı aracılığıyla Ali DOĞAN abimin önderliğinde inşallah gerçekleştirilcektir ,,çalışmalarımız devam etmektedir.

Buluşmamıza katlkıda bulunan dostlarımızın aile muhabbeti içerisinde programımıza en iyi şekilde katılımlarınızı bekliyoruz.

Haydi canlar omuz omuza allahın ıznıyle dolu dolu birgün geçireceğiz.

""engelsiz bir yaşam için el ele""

bu konaklama olayını anlamadım.Kalacak yermi ayarlayacaksınız? ücretlimi?

arkadaşı konaklama yerı tabıkı olacak kalmak isteyen dostlarımız için istiyoruzki konaklamada ucretsiz olsun amacımız bu sekılde .

ücretli olursada şayet fıyatı da makul bır sekılde olacaktır.inşallah ucretsız yapmaya calısıyorum.saygılar.

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE

Organizasyonu düzenleyen arkadaşlar;
Ben konaklamak istiyorum, tatilimi orda geçirmeyi düşünüyorum. Ameliyat Öncesi iyi gelecektir. Bir de Mersin'in yemekleri güzel olur... Mersin'le ilgili rehberlik edecek uzman arkadaşlar olursa çok sevinirim. Her ilin tarihi çok önemli... Öğrenmek isterim detaylı, gelmeden önce ben de araştıracağım... İyi çalışmalar... :)

çok güzel bi buluşma olacağını düşünüyorum..inşallah bnde orda olacağım... ali abicime ve emeği olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

beni de yazın nasip belki bende gelirim.

yatılı kalacak olan ve tekerlekli-akülü sandalyeli arkadaslarımızın not olarak belirtmeleri rica olunur.

belirtelim sonra vay ben duymadım işmedim diyenin vay halına:))))))))))))

mumkunse sadece rıca arkadaşlar akulu sandelye yerıne tekerleklı sandelye kullana bılen dostlarımız akulu yerıne tekerleki sandelye ıle gelırlerse sevınırız yer baglamından.

Katılımcılar:
1-alidoğan3346+10
11-denizkızı88
12-murat0180
13-ismail
14-koca çorumlu
15-naci karataş
16-hülya ekizoglu
17-serpil köse
18-leyla gökay
19-ÜTOPYA
20-atom karınca
21-sırdaş
22-umudun
23-hayat ve ben
24-Chogo_PyenS
25-altuğuygun11
26-kezban+2
29-zehirliyaprak
30-MELEKDERYA(AKÜLÜ SANDALYE)
31-ÖZNUR(TEKERLEKLİ SANDALYE
32-efsane gençlik
33-ilker
34-seden_nehir
35-MURAT GUVEN
36-xeon
37-pexas
38-minerva
39-derbeder
40-meral
41-tolga06
42-emel akkuş
43-denizce ve akşahin
45-miremur
46-

şimdiden 40 kişi olmuş bile :) allah kolaylıklar versin sevgili esracığım sizlere:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt