Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35-MURAT GUVEN

Bilerek mi yazdınız güzel bir tesadüf mü var mı böyle bir güzellik ya teşekkürler denizkızı

vala tamamenn tesadüff... demekki tam tutturmusum yüzünüzü güldürdüysek ne mutlu bizlere :)

duygu bahcesını de 05 numaraya yazın denızkızı:)

40-meral

meralde tam olmus 40 kırsehır teseduflere bak ya ılgınc:)

oldu olacak beni de 20-ATOM KARINCA olarak yazın :D

ve 38-minerva :D

sen zaten gelıosun hiç gelmıorum ayagı cekme bana 20 ye yaz denızkızı atomu:)tabıkı sen varsan kankan da olcak ayrıyeten sölemeye gerek yok dimi ayse;)

ufaklık alemsin gerçekten :D ben bu mesajımda gelmiyorum mu dedim sanki :D numaralarımızı verdim sadece

hele bi gelme:Dankarayı baskına gelırım valla...sen deılde uyuzun bırı gelmıyecem dıye ısrar dıo dövecem onuuu:Dbas harfi duygu bahcesiii:D

vallahi tesadüf atomiğimle minervamıda yazdım :D:) süper olcak inşallahh canlarımmm :)

haydi mersin yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnn :):)

kulaklarım çınladı sankiii... ufaklık bayana el kalkmaz bak kzıdırma ben seni döverim nasılsa erkeklere el kalkmaz diye bişey yok ona göre uyuz :)

Hadi ayşe hanım sizleri de bekleriz kesin geliyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gerçi ihtiyaç olacağını sanmıyorum ama her ihtimali düşünmek lazım atomcum.ı destek kuvvet birliği olarak hazır ol canım benim :)))

yav şimdi ben destekmi olsam olmasam mı biri balım duygum biri abim :D:)

noooluor ulennn hepııze yeterımmm esra duygulara katuılırsan zararlı cıkacaaagın ıcın benım ıcın mahsuru yok:Ducunuzu baglayıp kördugum yapmassam:D

Gördünüzmü erkekegi. Yaparsın muradım ver coşkuyu ver...esra hanım sen abinimi yoksa duygu ve ayşe hanımı mı destekliyorsun

biri kendine çokmu güveniyor banamı öyle geliyor.çikolatam sen gel yamacıma korkma ben yanındayım.uyus murat kıza şantaj yapma gizliden fena olur sonu benden demesi hem ben tek başıma yeterim bu uyuz murata bi det dedimmi yeter :) kim kimi düğüm eder görür ozaman ...

Arkadaşlar ben uzun süredir bu buluşma için hesap kitap yapıyordum,ama ne yapsam olmuyor, çay parasını denkleştiremiyorum :D:D

sırdaşşşşşşşşşş:))))))))sana nooluo kız taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istanbuldan:Dyav aksahın ınankı antı abı ve senın ve eeslerınızın gelmesını cok ıstıoruz..nasıpse ınsallah dıyelım...çay sorun deıl..ben arabanın arkasına bı kucuk tup,yarımkılo cay seker caydanlık alır gelırım:D

Murat bak herkez sana uyuz dediğine göre uyuzluğun tescillendi itiraz yok bikerem uyuzzzz:) bu arada sırdaşım sıradışı canım arkadaşım sağol bitanem benim...

:Ddenız sende duygubahcsının agzına llaf verdın..tetıkte beklıomus baksana şıp dıye yazıverdı:)denızce ınankı senı cerenı ve eslerınızı aramısda gormeyı oooooo kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr ıstıoruzkı nasıp ınsallah dıyelım:Doldumu..:D

Dimi denis...

Deniz ve Ceren vede eşleri diycekti aslında... :)

Yok Murat olmadı ben bilmem beyim bilir:D o gelirse ben gelemem herif gezer ben evde beklerim:)

Ağzına sağlık ütopik:)

sana bi müjde vereceğim bu sözünle hakettin ütopik:)

Yok yaf ne alaka sende buluşmayla kafayı bozdun:)

bir demlik çayın hatırına fizana bile giderim :D :D
o zaman kıdem sırasına göre ekleyin
önce denizce
sonrada eşini
ankara ekibini alıp geliyorum,çayda çıra oynamaya

Ohoooo bu mersin buluşması süperin de üstünde olucak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt