Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o artı ikinin şifresini unutup siteye girmeyen bir arkadaşımız ve onun arkadaşı olduğunu söylemeyiz :D

:Dsıfresını unuttuysa otranboga ne gune duruo sölesın ben sıte sahıbımıyım bana sölemeyız dıon:D:D

ankarada akın olacak mersine,şimdiden heyecan sardı beni vallahi

İç Anadolu sahillerinden ığır ığır yelkenliyle açılsak Mersine kadar nasıl olur:D

Tamam can yeleğini ve simidini almayı unutma;)

ankaranın ayak sesleri geliyorr MERSİN duyy sesini ankara geliyor:):D

heycan başladı :):)

bızım garıban 657 lıler maasallah HAYAL yetenegınız super..uçak ha...yelkenli haaa:D:D:D

ablam ankaradan kankam organizeyi yapacak bir kaç güne netleşir

allah razı olsun supersın kezbannnnımmmm:Dallah hayellerınıze zeval vermesın:D

Mersin buluşmasına herkes kendi imkanlarıyla gidiyor heralde gidicek arac otobüs yok heralde:)

murat01_80;

hayat süprizlerle dolu bellimi olarr hehh:)

murat01_80;

bu da bişey mi sen bizdeki hayalleri bilsen dudağın uçuklar, kezban ablaaa biz kimi maaşa bağlayacaktık :D ;)

Şuan için net bişey söz konusu değil ama isim yazdırmadan da gelebilirmiyiz :)

arkadaşlar hiç bi bahane bulmayalım lütfen. ne olursa olsun MERSİNDE YİZ o kadar . yeterki gönüller bir olsun.

istanbulda oturuyorum yürüme engelim yok merterdeyim beni arabasıyla alacak biri varsa gelmek istiyorum 0542 223 26 56 yada otobüs arkadaşı yoksa tek başıma yolculuğu sevmiyorum ilgililere duyrulur

Arkadaşlar güzel dostluklar için kabul ederseniz bizde geliyoruz.Ben ve +5 kişi

BaY_Cin;

tabıkı gele bilrsiniz basımızın ustunde yerınız var.neden olmasın

arkadaşlar bana ulasacagınız cep numaramı yazıyorum .

cebim.: 0 530 417 48 46

tamam ekliyorumm canım ablacım :)

Katılımcılar:
1-alidoğan3346+10
11-denizkızı88
12-murat0180(tekerlekli sandalye)
13-ismail
14-koca çorumlu(konaklama)
15-naci karataş
16-hülya ekizoglu(tekerlekli sandalye)
17-serpil köse
18-leyla gökay
19-ÜTOPYA
20-atom karınca(konaklama)
21-sırdaş(tekerlekli sandalye)
22-umudun(konaklama)
23-hayat ve ben(tekerlekli sandalye)
24-Chogo_PyenS
25-altuğuygun11(konaklama)
26-kezban+2(konaklama)
29-zehirliyaprak(konaklama)
30-MELEKDERYA(AKÜLÜ SANDALYE)
31-ÖZNUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
32-efsane gençlik
33-ilker
34-seden_nehir(akülü sandalye)
35-MURAT GUVEN
36-xeon
37-pexas(konaklama-tekerlekli sandalye)
38-minerva+2(konaklama)tekerlekli sandalye)
41-derbeder(konaklama)
42-meral
43-tolga06(tekerlekli sandalye)
44-emel akkuş(konaklama)
45-denizce ve akşahin(konaklama)
47-miremur(tekerlekli sandalye)
48-semasi(konaklama)
49-aytaç(konaklama)
50-bedriye(tekerlekli akülü sandelye)
51-serkan005(akülü sandalye)
52-köşeci+1
54-güller diyarı(konaklama)
55-caferulgen+1(konaklama)
57-prıncess(konaklama)
58-freegirl(konaklama)
59-KRAL
60-bager_ozlem
61-melek01_80(bacım)
62-cemre
63-ruus42+5
69-

arkadaslar tekrar hatırlıyorum konaklayacak ve tekerlekli sandalyeli olanlar mutlak belirtsinler ...duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn dısarda kaldım demeyin:D:):)

ve nerden katılcaklarını ne şekilde gelceklerini belirtsinlerrrrrrrrr

istanbulda oturuyorum yürüme engelim yok merterdeyim beni arabasıyla alacak biri varsa gelmek istiyorum 0542 223 26 56 yada otobüs arkadaşı yoksa tek başıma yolculuğu sevmiyorum ilgililere duyrulur

istanbuldan gelcek olan arkadaslarla haberleşirsenizz iyi olur...

merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasından giden arabalalı birileri varsa ben ve bi kız arkadaşımda katılmak istiyoruz yatılı gidicez eger olursa tabi

Arkadaşlar Mersin Organizasyonuna İstanbul Anadolu Yakasından katılan arkadaşlar varsa onlarla gitmek isterim. Otobüs veya özel araç fark etmez.
Ayrıca Organizasyonla ilgili detaylı bilgiler ne zaman açıklanır.

ilerleyen zamanda ayrıntılar açıklanacak organizasyonla ilgili son çalışmaları yapıyoruz

Kardeşler Konyadan geleceğiz büyük ihtimal otobüsle karadan :confused: ama mutlaka geleceğiz.

Slm arkadaslar iyi akşamlar nasılsınız benim nacizane bir fikrim var ama kimse yanlış anlamasın sadece fikir bir gezide görmüştüm ve cok güzeldi 26 sındaki mersin gezisine herkes kendi imkanlarıyla gidicek bende diyorum ist gelicek arkadasların sayısına göre her hangi bir firmadan otobüs kiralasak yola vericegimiz parayı o firmaya versek bizi belirli bir noktadan alıp dönüşte tekrar oraya bırakır hem engelli arkadaslarımız zorluk yasamaz hemde bir arada eglenceli bir yolculuk olur sadece fikir lütfen yanlış anlasılmasın tesekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt