Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
program yayınlandıgı zaman herseyi görceksiniz arkadaslar az kaldı yayınlayacaz sabırsızlanmayın siz gelme işini halledin hersey cok güzel olcak :):) evet canlarr az kaldı mersinee :):)heycan doruktaaaaaaaaaaaaaaaa...............

bu iş nasıl olacak ütop,biz sizde konaklayacaktık :)

Enişte... Nasıl yani yaa... :D

Sizde derken? Benim Mersin'de evim yokki... :D

denizce;

ablam az kaldı 26 hazirana hersey netleşirr :):) valla heycan artıo bende sabırsızlanıom BUGÜN AYIN 27 Sİ AZ KALDI ŞAFAK SAYMAYA BASLAYALIMMI :):)

ütop akşahinde burdaymış:)

denizkızı88;

Biraz daha azalsında öyle sayalım:)15 den başlarız:) hatta biz yorulmayalım murat sayar bizim yerimizede:)

Deterim de sen mersindeki evi ayarladınmı onu de hele:)

ya konuyu dagıtmak gıbı olmasında program belli oldumu oldumu oldumu:D:Dben sayarım ...:D(niye sayıyosak..sanki varmısın yokmusun kutusu acıoruz)

sahi ya akşahinde burdaymış mevzuusu neydi, denüsss, ütop kafamı yormayın biriniz anlatın hemen :D

konuyu dağıttım ama idare edin gari :D

O alışık ta esracığım ben vurulmaya alışık değilim:)

Sakın denisss...

Etiketli ayakkabı resimleri desem?? :D

Esra, iyiki kendi aramızda yani... İyiki...

Kralcım istanbuldan otobus yada yarı otobüs tutmak bencede gayet güzel olur öyle olursa bende gelirim daha güzel sıcak eglenceli bir yolculuk olur tekerlekli sandelyeli arkadaslarada kolaylık olur bence süper cnm

arkadaşlar benide yazın listeye 2 kişi olarak ve konaklamada olucak bide kral şu otobüs işini hallederse çok memnun olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt