Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende katılıyorum cnm kişi sayısı belirlense arac ayarlansa

merhabalar bir arkadaşımız da ismini yazdırmak istiyor gizemserbez eklermisiniz

şafak sayılmayacak gibi deilki 3 EKİMDE TARİH YAZDIK MERSİNDEDE YAZCAZ ALİ DOĞAN MURAT01_80 İSMAİL VE TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZLA BUNDADA İNŞALLAH COK GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNCEZZ EMİNİM :):)

ŞAFAK 28

geçen sene gelmeyeceğime hepiniz inanmıştınız, kezban ablam dahil hepinize sürpriz yapmıştık kankamla, bu sene nasıl bir atraksiyon yapsak :D

süpriz için ben ve rabam emrınızdeyız mathmasel atom:D

aytaç bence atom ve biz senı beklıoruz :Ddimi atom..çunku atom kesın gelıo yoksa dayak yıcek:D

Çok kalabalık olucaz anlaşılan.. Mersinde otellerde yer kalmıcak.. Kimimiz artık dışarda yatarız.. .özellikle ev sahipleri:D

ya annemler bana izin vermiyor.sen gezmeye gidiyor hasta olup geliyorsun diye göndermiyorlar.izmire gittim geldiğim günün akşamı acilde gözümü açtım şimdi iğne oluyorum dua edin iyileşeyim bizimkiler de izin versin :)

duygu_bahçesi;

aman annem izin vermiyor deme arkadaşım, ben o hataya bir kere düştüm, burnumdan geldi...:) bazı arkadaşlar atom böyle diyosa vardır bişey diyemedi...bu arada sana da çok çok geçmiş olsun, umarım iyileşip izin alabilirsin ;)

murat01_80;

bir matmasel atom demediğiniz kalmıştı, tam oldu :D yok mu artıran bu gidişle kimlik bunalımı yaşayacağım :D

Dualarımız seninle duygu bahçesi. Inşallah iyileşir gelirsin mersin buluşmasına

tamam atomcum demedim say :) geçerli nedenlerimden dolayı gelememe olasılığım % 98 ( böyle oldumu atomcum).tşk ederim arkadaşlar inş.evdekiler izin verirse zor biraz bende sizlerle olacağım

Slm arkadaslar bende mersine gelmeyi istiyorum ama ellermden engellyim vesaitlere binip inemiyorum bu yüzden ist otobus tutulursa bende gelcem ve cok mutlu olurum

duygu_bahçesi;

Tabi okadar yerinde durmazz oynarrsan tabi hasta olursun.. bir türlü oturturamıyozki seni..:D

hadii naz yapma da gell.. olmazsa anneni de getir sana bakar orda..:D

umudun sen bu sözlerden sonra dua et gelmeyim gelirsem senin için iyi olmaz be uyuzum iki tel saçın var onlarıda ben yolayım orda gör sen....:)

iyi geceler arkadaşlar ben şimdi okuyordum tümünü istanbulda otobüs tutulursa ben de gelmek isterim.telefonum ALİ DOĞAN dan alabilirsiniz tabii otobüs işi olursa şimdiden teşekkür ederim antalya gezisinden de güzel olacağına benziyor

evet ben alidoğan_3346

yares;

yares hanım efendının ceb telefonu bende var canlar bana ulasabılırsınız.
05304174846-05304174846

hayırdır babalık çok sevindindin :) ben gelirsem sana yer kalmaz diye korkma beni orda konuk edecek candan arkadaşlarım dostlarım var meraketme yer sıkıntısı olmaz SEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ben gelsemde gelmesem de git :)

canım hemşom şunu iyi bil sen gelmiyosan bilki mersinin tadı yok bence
. iyi düşün inan sen yoksan bende olamayabilirim.

koca çorumlu;

ikinizde gelmezsenizz ben sizi ne antalyaya ne amasyaya sıgdırrım:D:rolleyes: siz gelmeyinde ben size neler yapıom :):) şaka maka da sizi cook seviyorum inşallah gelirsinizz :);)

tamam ekliyorumm canım ablacım :)

Katılımcılar:
1-alidoğan3346+10
11-denizkızı88
12-murat0180(tekerlekli sandalye)
13-ismail
14-koca çorumlu(konaklama)
15-naci karataş
16-hülya ekizoglu(tekerlekli sandalye)
17-serpil köse
18-leyla gökay
19-ÜTOPYA(konaklama)
20-atom karınca(konaklama)
21-sırdaş(tekerlekli sandalye+konaklama)
22-umudun(konaklama)
23-hayat ve ben(tekerlekli sandalye)
24-Chogo_PyenS
25-altuğuygun11(konaklama)
26-kezban+2(konaklama)
29-gizemserbez
30-MELEKDERYA(AKÜLÜ SANDALYE)
31-ÖZNUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
32-efsane gençlik
33-ilker
34-seden_nehir(akülü sandalye)
35-MURAT GUVEN
36-xeon
37-pexas(konaklama-tekerlekli sandalye)
38-minerva+2(konaklama)tekerlekli sandalye)
41-derbeder(konaklama)
42-meral
43-tolga06(tekerlekli sandalye+konaklama)
44-emel akkuş(konaklama)
45-denizce ve akşahin(konaklama)
47-miremur(tekerlekli sandalye)
48-semasi(konaklama)
49-aytaç(konaklama)
50-bedriye(tekerlekli akülü sandelye)
51-serkan005(akülü sandalye)
52-köşeci+1
54-güller diyarı(konaklama)
55-caferulgen+1(konaklama)
57-prıncess(konaklama)
58-freegirl(konaklama)
59-KRAL(konaklama)
60-bager_ozlem
61-melek01_80(bacım)
62-cemre(konaklama+tekerlekli sandalye)
63-ruus42+5
69-denizcenin +1 i(konaklama)
70-magnum
71-hakan0101
72-senem+1(konaklama)
74-mavisel_18+1
76-sakird29(konaklama)
77-duygu_bahcesi+4(konaklama)
82-

arkadaslar tekrar hatırlıyorum konaklayacak ve tekerlekli sandalyeli olanlar mutlak belirtsinler ...duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn dısarda kaldım demeyin:D:):)

ve nerden katılcaklarını ne şekilde gelceklerini belirtsinlerrrrrrrrr...

Arkadaslar konaklama ,tekerlekli sandalye li olan arkadaslarımızz acil bi şekilde belirtirsenizz sevincem ...

balım ben katıla bilirsem sudem de gelcek.sapancadan gelcek 2 arkadaşım daha var.sen her ihtimale karşı yaz bitanem.bana + 1 yap.cevap solaka yaz ona da + 1 yaz çikolatam.hemşom yazlnız kalmasın orda senide çok özledim.diğer güzel dostlarımıda...

babalık:Darkadaslar ıstanbuldan gelecek olnlara tavsıyem hiç otobusle ugrasmayın...barbı sebnem bence sızın ıcın en rahatı uçak..sımdıden ayırtırsanız otobus fıyatına gelırsınız..yormayın kendınızı arkadaslar.. ucakla 1 saat gıdıs 1 saat gelıs 2 saat eder..ne gerek var kaayolunu secıp yorulacaksınız..

işte budur hemşom ya . güzel haber benimn için. bekle mersin bizi diyorum. o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt