Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat01_80

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
23 eylül 2009 tarihi bayram bitimine kadar lütfen herkes gelip gelmeyeceği ve detaylar konusunda kesin bildirimde bulunsun
Dilber kafe, hasan kolcuoğlu restorant, yagmur kafe restorant ve aksoy otel' katılımcı sayısını belitrmemiz açısında bu çok önemli

ORGANİZEYİ DÜZENLEYENLER: DENİZKIZI88, ALİDOGAN_3346 (Tel: 530 417 48 46), MURAT01_80 (Tel: 0546 925 23 29), FLOFİ, SEMA, TUĞÇE01
BULUSMA TARİHİ: 3 EKİM 2009 CUMARTESİ
İLK BULUŞMA YERİ: SAAT 8.00-9.00 ADANA BÜYÜK OTOGAR (ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK ARKADASLAR OTOGARDAN ALINACAKTIR)
ADANA'DAN KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN BULUŞMA YERİ: DİLBER KAFE
GÜNÜN PROGRAMI:
KAHVALTI: SAAT 9:00 10:30 DİLBER KAFE (5 TL)
KAHVALTIDAN SONRA: DİLBER KAFE TAVLA TURNUVASI
ÖĞLE YEMEĞİ: ADNAN MENDERES HASAN KOLCUOĞLU RESTORANT (10 TL / MENÜ: ADANA KEBAP, FINDIK LAHMACUN, SALATA, EZME, İÇEÇEK, TATLI)
ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA: ADANA TURU DÜZENLENECEKTİR
ADANA TURUNDAN SONRA: YAĞMUR KAFE-RESTORANT'TA SIKMA-ÇAY MOLASI VE CANLI MÜZİK
SON DURAĞIMIZ: MERKEZ PARK - SABANCI CAMİİ - TREN GEZİSİ - BİCİ BİCİ
DİĞER AÇIKLAMALAR: YAPACAĞIMIZ İLK ADANA ENGELLİLER BULUSMASINA BÜTÜN ENGELLİ ARKADASLARIMIZ DAVETLİDİR.
AMACIMIZ; ENGELLİLERİNDE SOSYAL ETKİNLİKLERDE BULUNABİLDİĞİNİ, HOŞGÖRÜ, SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE MESAFE TANIMAKSIZIN(TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN) BİRARAYA GELEBİLDİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMEK İÇİN SEVGİ İÇİN, DOSTLUK İÇİN, BERABERLİK İÇİN HEPİNİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ :)

Not 1: Geziler Adana Büyükşehir Belediyesinden tahsis edilen engellilere özel rampalı araç ile düzenlenecektir.
Not 2: Gelmek İsteyen Arkadaşlar İsimlerini yazdırırlarsa seviniriz. Özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın yardımcı oluruz.
Not 3: ADANADA KALMAK İSTEYEN ARDAŞLARIMIZ İÇİN KALACAK YER DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. BU KONUDA İSTEĞİ OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

NOT:AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELECEK OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

Katılımcılar:

1-DENİZKIZI88+3
5-MURAT01_80
6-FLOFİ+7
14-SEMA
15-KARACOCUK
16-ALİDOĞAN_3346+4
21-İSMAİL+1
23-MİKOCAN+1
25-KALEM
26-TOLGA06+1 (tekerlekli sandalye)
28-HAYAT VE BEN(tekerlekli sandalye)
29-İLKER
30-KEZBAN+2
33-ŞAHİN35
34-ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
35-MAMİ6
36-CEMRE+1(TEKERLEKLİ SANDALYE)(KALACAK 1 GÜN)
37-ZEYCANIMBENİM
38-EXELANS
39-AYŞE+1(tekerlekli sandalye)
41-FİRTİNA
42-FATİH ASLAN
43-İLAYTURK
44-ASLAN_68
45-ŞENOL ABİ+1
47-İBRAHİM_33+1
49-TUGÇE_01
50-EUROPA+1
51-ÇELİK
52-PEHLİVAN+4
57-ROACCUTANE
58-NEHİR_255(TEKERLEKLİ SANDALYE)
59-İPEKEZGİ( AKÜLÜ ARABA)
60-MİREMUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
61-GUNGOR
62-SEN OLMADAN ASLA +1
64-MELİHCAN
65-KOBECAN
66-HAKAN0101
67-UMUDUN(KALACAK 1 GÜN)
68-MESUT01
69-DİYALİZCİ ( KALACAK 1 GÜN)
70-HAKAN SAKİNCİ
71-MEDİNE
72-TUGCE_01
73-BATTUSAY
74-GTRCGOKHAN(TEKERLEKLİ SANDALYE)
75-SONGÜL33
76-BEDRİYE33
77-YENER
78-BENDEVARIM01
79-RESUL
80-İNCİTANEM+4(tekerlekli sandalye)
85-ENGELLİMUTLU
86-MAVİSEL_18+3(KALACAK 1 GÜN)
90-NACİ KARATAŞ
91-SON_SAVAŞCI
92-

20395337.jpg

Cafe burası arkadaşlar otoban köprüsünün altında ve harika manzarası mevcut...

menderes1.jpg

Adnan%20Menderes%20Bulvari.jpg

hadi bakalım tşkler ederiz merakla ogünü bekliyoz güzel bi gun olcana eminim ben kopacamız bi gun olcak eğlenceli gun olcak :) fiyatlarda cok uygun cok saoalsınız

Bekle beni 3-ekim 2009 adana

Slm canlar doğan ailesini ekleyin ....4 kişi.

Mersin den katılacak arkadaşlar irtibata geçelim

irtibt tel: 0530 417 4846

Zamanı ayarlıya bilirsem inşallah bende gelmeye çalışacam.. :)

tamam ablacımm yazarızz:)

----------

gelmek isteyenlerr benide yazın dersee memnun olurum süperr olcakk :))

tamam miko merak etme sen,bu kez üzerine çay dökerim olmazmı:))..esracım teşekkür ederim..

Esra'cım , seçtiğimiz mekanların fotoğraflarını çekmiştik , hangimizdeydi fotolar ? Onları da ekleyelim :)

ablacımm onları site albümüne eklicemm bana atacaklar resimlerrii :) merak etsin herkes adanamızıı(esraa )

Mersinden sevgiler Benide ekleyin araya arkadaşlar.....

ISMAIL;
Kız kabus gelmiecekmisin yoksa :)

Gelmeye çalışacam Kabus Gelecem inşallah.. :)

Sizin gibi yakında degiliz kı hemen gelelim.. :)

İyi yaptın :) Çatlama e mi :D
Süper kaynatıcaz. Gelmeden bütün vitaminlerini depola , enerjiye çok ihtiyacın olucak :)

aloooooooooo

bende gelebilirim hem adanayı hem sizleri tanır güzel bir gün geçiririz hep birlikte umarım allah işi karışmaz ölmez sağ olursak

Enişte hepimizi kerişler

Sakın öyle yapma hepimiz duman oluruz valla

iyi akşamlar arkadaşlar
ya valla inanın ben şimdiden hyecanlandım sizlerin aramıza katılmasına ben siteye ilk geldiğimde bunu yazmıştım önermiştim ama kimseden bana cvp gelmeyince inanın üzülmüştüm :( şuan öyle sewindimki ogünü sabırsızlıkla bekleyecem adananın okadar güzel görülecek ve gezilecek yerleri varki aslında düzenlene proğramda çoooook eksik yerler var keşke imkanlar ve zaman fazla olsada oralarıda görebilseniz
benide yazın dememe artık sanırım gerek yok zaten belli benimde aranız da olacağım dimi:) inanın çoooooook sewindim ben bu olaya yaaaa

o gun macım olmazsa bende gelebilirim yada bir aksilik cıkmazsa şimdiden iyi eglenceler

tşk ederizz karacocukk :) vala o günü unutmıcazz... çok gülmüştükk yanee :D adananın gececileriydikkk :)

----------

trafik kurallarına uyalım diyenlere duyurulurr :D çok süper uyuyordunuzz yaa :D

Antalyalılar ne dersiniz biz de bi sürpriz yapalımmı.Akdenizin bir ucundan bir ucuna.....

cok süperkalabalık olcaz ekibe bakıyom cogumuz deli grubu :D:D bütün deliler toplantık :D:D had bakalım adanalılar

Kalem abla bencede kimse yabancılık çekmeyecekk süper bi ekib olcaz inşallah(denizkızı88)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt