Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saol sewgili melek
belki kıskananlar olacak ama biliyormusun adın gibi melek gibisin ya
her şey bi tarafada yabancılık çekmeyeceğime emin olabilirsiniz ben hayatı yaşamayı gülmyi ağlamayı insanaları (onları oldukları gibi kabul etmeyi)herşeyi özelliklede biricik kızımı derya denizimi çok sewiyorum sizi sabırsızlıkla bekliyorum ogün

cemaat beni unutmuşunuz hani ben neredeyim bende celeyrum adanaya kadar adanalı olucaksınız allahın adamı olucaksınızda ben gelmicekmiyim:D:D:D:D:D:eek:

Uzun bi aradan sonra tekrar adana da olmak çok güzel olacak.. :)

arkadaslar sizler için elimizden geeleni yapmaya çalıstık süper olacagına eminizz...haftasonu bizzatt gittik gördükkk :) haydi adanaya bekliyoruzz :)

ankaradan özel aracı ile giden var mı yada doğu ekspresi ile sıkıldım artık yhaaa

adananın yerel tatlısı soğuk ve buzlu soslu bir tatlı çok hoştu kanımca ama ilk yediğimde tuhaf gelmişti

sıcakta iyi oluyor küçük saat büyük saatte vardı sanırım orda yemiştim ve merkeze yakın güzel çarşıları vardı en son hatırladığım kadarıyla adanayı sanırım özlemişim vatan toprağım adanayı :)

merhaba arkadaşlar. güzel bir organizasyon olacağı belli ama sanki adana ve çevresi düşünülmüş bir organizasyon gibi geldi.size iyi eğlenceler arkadaşlar eminim çok güzel geçecek

hayırr istanbuldan türkiyenin dört bir yanından gelen arkadaslarımızz varr senide beklerizz huzuur2...:)

beni de yazın lütfen inşallah 3 ekim de adanada olacam yalnız ben hiç bilmiyorum adanayı arkadaşlar

Çok güzel bir buluşma olacağa benziyor. Ama nedense Ramazan'ın içine denk düşmesi kötü olmuş bende yoksa bende gelmek çok isterdim. :confused:

Ekimde ne ramazanı anlamadım ben :)

Ya çok güzel olacak gibi görünüyo:( Sağolsun Diğer çelebimiz Feyza'm da beni kıskandırmaya başladı :D mekan hakkında bilgi verip ..

Sınırları zorlamam gerekecek gibi :D Umarım iki Çelebi yanyana geliriz :)

Ya çok güzel olacak gibi görünüyo:( Sağolsun Diğer çelebimiz Feyza'm da beni kıskandırmaya başladı :D mekan hakkında bilgi verip ..

Sınırları zorlamam gerekecek gibi :D Umarım iki Çelebi yanyana geliriz :)

Geç kalmadık mı yan yana gelmek için.... :(
Gelirsin bence canım ya :)

Okullar açılmış olacak ama :( Tokattan da Adana zor biraz :(

Dediğim gibi şartları zorlamaya çalışıcam. Kaçacak gibi değil bu organizasyon:)

Bencede kaçmaz... :)
İşte okullar açıldıktan sonra olması biraz talihsiz oldu ama ne yapalım... Ayarlamaya çalış bakalım nasıl olacak...

roaccutane ablacım beklerizz feyza ablamla en öndee :) bencede kaçmazz :) sizleri tanımak isterizz :) hem haftasonuu:)

vala aplacım ogun gelsinde haberleşek kackişi oluyoz bakalım:)):

arkadaslar katılımda bulunmanız cok guzel ınsallah sızlerı memnun gonderecegız adanadan.ekstra suprızlerde olabılır elimizden geldigince:)inşallah ılk adana bulusmamıza beklıoruz herkesı...

Hmm , ben bu extra sürprizleri merak ettim şimdi :) Ama adı üstünde sürpriz di mi ? Bu arada Murat , incelik gösterip adımı yazmışsın organizasyonu düzenleyenler arasına . Ne yaptım ki , bütün fikir sizin :)

Roac'cım , okullar açılacak evet . Ama organizasyon haftasonu . Tokat-Adana 5 saat falan sürer karayoluyla. Bak Kalem ablamız te İstanbul'dan gelicek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt