Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben tanırım ilker butun siteyi neredeyse...
gorumediklerimi bile... yazıların hepsini takip ederim genelde
ve çoğu geziye katıldım.
sitenin ilk gezisine ve sonraki gezilere
ORGANİZEYİ DÜZENLEYENLER: DENİZKIZI88, ALİDOGAN_3346, MURAT01_80, FLOFİ, SEMA, TUĞÇE01
BULUSMA TARİHİ: 3 EKİM 2009 CUMARTESİ
İLK BULUŞMA YERİ: SAAT 8.00-9.00 ADANA BÜYÜK OTOGAR (ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK ARKADASLAR OTOGARDAN ALINACAKTIR)
ADANA'DAN KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN BULUŞMA YERİ: DİLBER KAFE
GÜNÜN PROGRAMI:
KAHVALTI: SAAT 9:00 10:30 DİLBER KAFE (5 TL)DİĞER AÇIKLAMALAR: YAPACAĞIMIZ İLK ADANA ENGELLİLER BULUSMASINA BÜTÜN ENGELLİ ARKADASLARIMIZ DAVETLİDİR.
KAHVALTIDAN SONRA: DİLBER KAFE TAVLA TURNUVASI
ÖĞLE YEMEĞİ: ADNAN MENDERES HASAN KOLCUOĞLU RESTORANT (10 TL / MENÜ: ADANA KEBAP, FINDIK LAHMACUN, SALATA, EZME, İÇEÇEK, TATLI)
ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA: ADANA TURU DÜZENLENECEKTİR
ADANA TURUNDAN SONRA: YAĞMUR KAFE-RESTORANT'TA SIKMA-ÇAY MOLASI VE CANLI MÜZİK
SON DURAĞIMIZ: MERKEZ PARK - SABANCI CAMİİ - TREN GEZİSİ - BİCİ BİCİ
AMACIMIZ; ENGELLİLERİNDE SOSYAL ETKİNLİKLERDE BULUNABİLDİĞİNİ, HOŞGÖRÜ, SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE MESAFE TANIMAKSIZIN(TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN) BİRARAYA GELEBİLDİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMEK İÇİN SEVGİ İÇİN, DOSTLUK İÇİN, BERABERLİK İÇİN HEPİNİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ
Not 1: Geziler Adana Büyükşehir Belediyesinden tahsis edilen engellilere özel rampalı araç ile düzenlenecektir.
Not 2: Gelmek İsteyen Arkadaşlar İsimlerini yazdırırlarsa seviniriz. Özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın yardımcı oluruz.
Not 3: ADANADA KALMAK İSTEYEN ARDAŞLARIMIZ İÇİN KALACAK YER DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. BU KONUDA İSTEĞİ OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.
NOT:AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELECEK OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.
Katılımcılar:
1- ALİDOĞAN_3346 + 4 KİŞİ
2- DENİZKIZI88 + 3 KİŞİ
3- MURAT01_80
4- FLOFİ
5- SEMA
6- İSMAİL + KUZENİ
7- TUĞÇE01
8- KARAÇOCUK
9- MİKOCAN
10- KALEM
11- TOLGA06
12- HAYAT VE BEN
13- İLKER
14- KEZBAN+2
15- ŞAHİN35
16- ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
17-MAMİ6
18-CEMRE
19-ZEYCANIMBENİM
20-EXELANS
21-AYŞE+1
22-FİRTİNA
23-FREEGİRL
24-FATİH ASLAN
25-İLAYTURK
26-ASLAN_68
27-ŞENOLABİ + 1
28-İBRAHİM_33+1
29-İNCİTANEM33
30-EUROPEA
31-
----------
sizide beklıoruz iinşallah songul hanım
slm canlar doğan ailesini ekleyin ....4 kişi.
Mersin den katılacak arkadaşlar irtibata geçelim
irtibt tel: 0530 417 4846
okey oyunuyla ilgili tüm oyunları biliyorum dostum okey,101,renkli,sayılı,banko ne oynamak istersen