Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ablam inşallah diyorum :)

Gelmeye çalışıcam Semacım:)

kalem ablacm süpriz hepimizin süprizi sen merak etmee ;) inşallah olurr :)

murat kardeş benıde eklermısın +1 olarak görüşmek üzere ist gelecek arkadaşlar aracımla gidiyorum gelmek isteyen olrsa bana ulaşabilirler muratlada irtibat kurabılırler

Bakıyorum da herkes birbirini tanıyor daha önce bir buluşma mı yapıldıda haberimiz yok...

selam melek hanım beraber gidecek arkadaşlarla ortak karar alırız hepimize uygun bir zamanda hareket edrız

ben tanırım ilker:) butun siteyi neredeyse...
gorumediklerimi bile... yazıların hepsini takip ederim genelde:)
ve çoğu geziye katıldım.
sitenin ilk gezisine ve sonraki gezilere:)

Melek sizi Mersin buluşmasın da göremedik ama.....

yavvvv hey adnaya gelceksiniz bari batmanda uğrayınnnn yakın zateniiii sizi görmek isterimmmm

bakın bakem resimlere

kahvaltı yerimiz DİLBER CAFE

öğlen yemği ADNAN MENDERES HASAN KOLCUOĞLU RESTORANT

öglen yemğinden sonra yediklerimizi hazmetmek için gezelim:d

ADANA TURUNDAN SONRA: YAĞMUR KAFE-RESTORANT'TA SIKMA-ÇAY MOLASI VE CANLI MÜZİK

SON DURAĞIMIZ: MERKEZ PARK - SABANCI CAMİİ - TREN GEZİSİ - BİCİ BİCİ

Ben ALİ DOĞAN ve arkadaşlarımız sizlere şiir söyletisi ve canlı müzik okucaz

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ...ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE...

düşündümde Ankara - Adana & Adana - Ankara çok yol tren sadece günümün hepsini alır ben vaz geçtim :) 2 hafta kendime gelemem :)

Ben de gelmek istiyorum,yeni insanlar yeni mekanlar tanımak,dostluk ve paylaşım içerisinde olmak beni mutlu eder.. Işyerinden izin alabilirmiyim bilmiyorum ama alamazsamda kaçarım bi günlük:)))

ali abicim ellerine sağlık süpersinn yaaa :) kara cocugunda dediği gibi 3/1 bu daha görcek o kadar yer varkiii gelince görürsünüz inşallah ;)

Yaa arkadaşlar ben 3 eylül gibi algılamışım. Açlık dün başıma vurmuş :D:D

ali dostumun yaptıgı organizasyonda olmak benim için ayrı bir güzelliktir.

emeğinize sağlık güzel olmuş ..benide ekleyin dostlar 2 kişi
görüşmek umuduyla

ORGANİZEYİ DÜZENLEYENLER: DENİZKIZI88, ALİDOGAN_3346, MURAT01_80, FLOFİ, SEMA, TUĞÇE01
BULUSMA TARİHİ: 3 EKİM 2009 CUMARTESİ
İLK BULUŞMA YERİ: SAAT 8.00-9.00 ADANA BÜYÜK OTOGAR (ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK ARKADASLAR OTOGARDAN ALINACAKTIR)
ADANA'DAN KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN BULUŞMA YERİ: DİLBER KAFE
GÜNÜN PROGRAMI:
KAHVALTI: SAAT 9:00 10:30 DİLBER KAFE (5 TL)
KAHVALTIDAN SONRA: DİLBER KAFE TAVLA TURNUVASI
ÖĞLE YEMEĞİ: ADNAN MENDERES HASAN KOLCUOĞLU RESTORANT (10 TL / MENÜ: ADANA KEBAP, FINDIK LAHMACUN, SALATA, EZME, İÇEÇEK, TATLI)
ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA: ADANA TURU DÜZENLENECEKTİR
ADANA TURUNDAN SONRA: YAĞMUR KAFE-RESTORANT'TA SIKMA-ÇAY MOLASI VE CANLI MÜZİK
SON DURAĞIMIZ: MERKEZ PARK - SABANCI CAMİİ - TREN GEZİSİ - BİCİ BİCİ
DİĞER AÇIKLAMALAR: YAPACAĞIMIZ İLK ADANA ENGELLİLER BULUSMASINA BÜTÜN ENGELLİ ARKADASLARIMIZ DAVETLİDİR.
AMACIMIZ; ENGELLİLERİNDE SOSYAL ETKİNLİKLERDE BULUNABİLDİĞİNİ, HOŞGÖRÜ, SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE MESAFE TANIMAKSIZIN(TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN) BİRARAYA GELEBİLDİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMEK İÇİN SEVGİ İÇİN, DOSTLUK İÇİN, BERABERLİK İÇİN HEPİNİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ :)

Not 1: Geziler Adana Büyükşehir Belediyesinden tahsis edilen engellilere özel rampalı araç ile düzenlenecektir.
Not 2: Gelmek İsteyen Arkadaşlar İsimlerini yazdırırlarsa seviniriz. Özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın yardımcı oluruz.
Not 3: ADANADA KALMAK İSTEYEN ARDAŞLARIMIZ İÇİN KALACAK YER DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. BU KONUDA İSTEĞİ OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

NOT:AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELECEK OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

Katılımcılar:

1- ALİDOĞAN_3346 + 4 KİŞİ
2- DENİZKIZI88 + 3 KİŞİ
3- MURAT01_80
4- FLOFİ
5- SEMA
6- İSMAİL + KUZENİ
7- TUĞÇE01
8- KARAÇOCUK
9- MİKOCAN
10- KALEM
11- TOLGA06
12- HAYAT VE BEN
13- İLKER
14- KEZBAN+2
15- ŞAHİN35
16- ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
17-MAMİ6
18-CEMRE
19-ZEYCANIMBENİM
20-EXELANS
21-AYŞE+1
22-FİRTİNA
23-FREEGİRL
24-FATİH ASLAN
25-İLAYTURK
26-ASLAN_68
27-ŞENOLABİ + 1
28-İBRAHİM_33+1
29-İNCİTANEM33
30-EUROPEA
31-

----------

sizide beklıoruz iinşallah songul hanım:)

28 OLMUŞSUNUZ aaaa bende varım bütün gayretimle uğraşcam gelmeye

egerkı mersınden ulasım aracı kalkarsa bende gelebılırım benıde yazın....

bu tavla turnuvası yerine okey yapsak olmazmı ya ben sadece kız tavlası biliyorum:eek:

Okeyde oynarız ya zaman cok nede olsa...

arkadaşlar okey takımı ile oynanan başka oyun var. 101 diye süper bir oyun. eğer ki ben gelirsem 101 oyununda da siz bittiniz. söylemedi demeyin.

101 oyunu kağıtlarla 51 oyununun aynısı. bu sadece taşlarla oynanıyor. exelans bu oyunu sen - kalem abla hatta ilker abi de bilmeli..

teşekkürler..

okey oyunuyla ilgili tüm oyunları biliyorum dostum okey,101,renkli,sayılı,banko ne oynamak istersen :)

Kalem hanım sızı cok merak edıyor tanısmayı cok ıstıorum sevenınız baya fazla oyuzden merak edıorum sızı ınsallah gorusup konusmak nasıp olur:)

Melek hanım Okeyde hodri meydan diyorum ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt