Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okey o zaman masa da oynayacak oyuncular bellirleyelim

1-ben
2-kalem abla
3-exelans

dördüncü aranıyor..

teşekkürler...

Okey mi:)arkadaslar tanısın sohbet edın okeyı ınternet uzerındende oynarsınız:)

Inşallah kalem tanıscaz nasıpse:)ve guzel bır gun gecırmenıze vesıle olabılırsek ne mutlu bızlere:)

Canın saolsun hocam semaveri koyacam ortaya bol bol cay iç diye..

Canın saolsun hocam semaveri koyacam ortaya bol bol cay iç diye..

kaçak ve demli olsun ilker abi rica ediyorum yoksa semaverlerde yetmez. ilker abi masanıneksik diğer ayağı sen olur musun.

teşekkürler...

Kalem ablam aklıma fokurtudaki Okey geldi nedense , ikimize karşı 4 kişi beraber oynadıkları halde yenememişlerdi bizi :D

İlker semaveri ayarla sen şimdiden bence, rakibin Melek ablamsa şansınız yok:)

melekcim merhaba
ya inan memleket hakkında bu kadar içten ve güzel sözler söyleyeni bir tek ben bilirdim demek ki yalnız değilmişim
hı bu arada alırsanız masanın dördüncü ayağı ben olurum valla hani benimde geri kalır tarafım yok
aslında tavlada da iyiyim ama kalabalık olunca zewki çıkıyo be

valla semaveri gidecegimiz yerde ayarlayacaz artık semaver yoksa ocagı yanına getirecez başka care yok :D

çuf çuff son güne kadar daha neler değişir ama gitmek isterim allahtan bişi mani olmassa

ya ben bici biciye bayıldım, bana kargoyla gönderseniz hepsi erir mi :(

ya ben bici biciye bayıldım, bana kargoyla gönderseniz hepsi erir mi :(

ablacımm maleseff erirr yaa sen gel 3 ekim beraber yiyelimm :)

----------

murat senin haberini aldım:) semacımla akşam senle denizkızını andık:) ben de sizinle tanışmayı çok istiyorum:) ve bundan buyuk bir keyif alacagımı da biliorum:)

ilker hodri meydan:)
çay paralarını hazırla:) ben surekli çay içerim:)

hele kulaklarım cınlıodduu:) canım ablacımm inşallah tanısırızz :)

Ya pek güsel görünüyor cidden bizim içinde yiyin arkadaşlar,biz resimlerle yetinmek durumunda kalacağıs malesef:(

Uçan halı nerde ah keşke canım benim ya da belki içimizden birine bir piyango vurur uçak alır falan geliris kimbilir:)

canım minevracım merhaba
sen yeterki iste ben sana bütün bicleri getiyreyim hayatım sensiz geçermi boğazımızdan:)

Uçan halı nerde ah keşke canım benim ya da belki içimizden birine bir piyango vurur uçak alır falan geliris kimbilir:)

kalem ablamın ankara şubesi seni, ya evet uçan halı, ben bunu niye düşünemedim :D başka bi arzun kanka, iyi ki birkaç uçaklı falan film izlediniz :)
neyse ben konuyu daha fazla dağıtmayayım, buluşmaya katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim, bizim yerimize eğlenin arkadaşlar ;)

Teşekkür ederim Özgürcüğüm sıcaklığınız,samimiyetiniz inanın burdan hissedilebiliyor :) Güzel bir buluşma olacağı belli;)

bu arada biciyi ben istedim ama özgür, miniştoşla bicimi paylaşamam ya :D hayatı paylaştım onla yetmez mi ;)

ahhh cnm benim sen istersinde getirmemmi ben ya sizin varya gönlünüz yeter ama keşke gelebilsenizde burda birlikte yesek tadına birlikte varsak ama olsun varsın gönlünüz bizle biliyorum bunu umarım birgün gelirsiniz ben burda olurum diğer arkadaşlarla hep yanınızda oluruz bird buranın sıcak bir havasını solusanız varya inanın bayılırsınız bu arada buranın bazı fotolarını arkadaşlar atmış ama inanın bunlar 3/1 değil milyonda iri biledeğil neler var nler daha inaşallah herkes gelip görür gerçi ülkemin her karış toprağı güzel ama

Arkadaşlar ben de iştirak edeceğim listeye ekleyin kendimi de görüp seviniyim.Ayrıca Adana da ikamet ettiğimden yardımım dokunabilirse görev almak isterim

alah aşkına bici bicinin neresi güzel.. eğer ben gidersem kendi payımı sana veririm atom merak etme.. :):):)

teşekkürler...

mehmet bulmuşsun serin yeri biciyi beğenmiyorsun gel adanaya seni biraz sıcakta dolaştırayım sıcaktan bunal ondan sonra beğenmede göreyim biciyi :)

bencede bici bici çok güzell :) yiyen hasta oluoo :) o gün bi ilaç bulamadıkk yaa karacocuga :) bu sefer önlemimi alıp gelcem ya milletin bogazı agrırsa :)bende yedim ama 1-2 gün sonra bogazım agrıdı :)

valla arkadaşlar üç sene önce yengenizi istemeye geldiğim sırada, büyük cami ye gittik. orada bici bici yedik. ben bir kaşıktan sonra gerisini yiğemedim. exelans arkadaşım o sırada geldiğimde temmuzdu. temmuzun sıcağı nı biliyrosun.. :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt