Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rooo maşallah şimdi tokattasın haftaya angara sonra adana yorulmuyon mu beee

Adanaya 1 ay var daha:) ben o arada bi kaç yeri daha haklarım merak etme :D

Bakmayalı bu başlık coşmuş :) Bici-bici isteyenler , sevmeyenler , boğazı ağrıyanlar ... Ben çok sevmem gerçi , ama yavaş yenmesi gereken bir tatlı , hele ki Ekim ayında ;)

Osmaniyeliler birbirini bulmuş ne güzel :) Hambelis , bizim bildiğimiz hambeles , onu anladım da , pabuç inciri ne ola ki ? Bizim bildiğimiz hint inciri (dikenli incir) ise şu an tam mevsimi , bütün sokaklarda satılıyor .

Melek 'cim beni her zaman şaşırtıyorsun , ne gül borcu ayol :p [SIZE=1]Ama güle de hayır demem hani (istemem yan cebime koy :))[/SIZE]

Tüm katılımcı arkadaşlarıma ablalarıma ,abilerime teşekkürlerimi bir borç bilirim..

engelsiz bir yaşam için elele

bu başlığın moderatörü olmak istiyorummmm, bir an önce kilitlemek için:D yeter gari ya, bu kadar da ballandırılmaz ya :(

Adanalı olupta bu buluşmaya katılamak benim için bir kayıp olur.Benide yazın,tekerlekli sandelyede gelecem...görüşmek üzre hoşkalın....

Beni de ekler misiniz arkadaşlar,kısmet olursa ben de gelmek istiyorum.

Adaşım ve aynı zamanda meslektaşımla tanışmayı ben de isterim..:)

offff atomikciğime katılıyorum iyice çatlatacaksınız bizi yaaa:(

çatlamayacam işte, kanka o gün biz de ankarada bişeyler yapalım en azından çatlakları kapatacak kadar bişey :D

Selamlar bende bu güzel buluşmada olmak istiyorum listeye beni de eklermisiniz böyle bir güzel organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum

Amma çok okey ci varmış yahu bir turnava filan mı düzenlesek Melek hocam....

Aman hocam ben öyle işler den hiç anlaman........:eek::eek:

:) tokatı asıl onlar haketmiş heheheh kredi kartı süpermş:) hatırladıkça gülerimm ben bunaa :) :):)

ablamm valaa seni merak ediom yaa :) görmeden böleysek görünce beraber bile uyuruz :)

----------

bu arada katılmak istediğini soyleyen gungör arkadaşımıza onla tanışacak olmaktan mutluluk duyacagımızı soyleyim. inşallah goruşmek uzere güngör.
inan asla yabancılık çekmeyeceksin. buradaki her uye dost canlısı. ve gozlerınden yuzlerınden sadece dostluk akıyor. bu snei çok şaşırtacak. sanki daha onceden tanışmış gibi hiç yabancı olmadıgın bir mekanda bulacaksın kendini...
butun yeni uyelerimiz için de bu sözlerim geçerli.
biz de bir zamanlar yeniydik ve kimseyi tanımıyorduk. bir dost selamına takıldık çıktık yollara.
sadece sitedeki yazılarını okudugumuz arkadaşları capcanlı karşımızda gormek bizi hiç yanıltmadı.
sadece daha fazlasına tanık olduk.
tanışıklıgın ruhla olduguna. ve sanal dunyanın gonulleri yanıltmadıgına...
dostluga aç ruhlarımız, daha ilk karşılaşmada gulumsuyordu ve hep gulumsedi.
tanışıklıklarımız arttıkça kendimizi bir dostluk ırmagında bulduk.
tek bir adım attık bunun için.
"merhaba dedik sadece.
"merhaba."

ablam benim yaa sen şair misinn ne güzerl sözler bunlar :):):)

adana sizleri en önde biz 8 gözle beklioz ::):):):) vala cok mutluyuz heyecanlıyız ablam yalan yokk :):)

Adana'yı engellıler biz ailesi doldurup taşıracak gibi görünüyor :) süper bırgun olacak emınım:))

Aynenn ablacımmm süperr olacakk :) bizde bu yürek dostluk olduktan sonraa :) heryerde sesimiz çıkar allahın izniyle :)

Yupppii :p İpekezgi de geliyor. Dileklerim kabul olacak. Sağ yanımda bir Melek sol yanımda bir Melek keyiften 4 köşe oturacağım . Dilek tutmak isteyenler sıraya girsin :)

gungor meslektaşımla da tanışmaktan memnun olacağım .

Sema abla benim gerçek ablamın adıda melek :) farketmes sağıma kalem ablamı diğerinede öz ablamı alırım tamamdır ;)

----------

3 meleğin arasına iki kişi sığar :d çift dilek dilerizz artıkk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt