Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalem Hanım bunların hepsi güzel düşünceler güzel ifadeler. Teşekkür ederim. Bende memnun olacağım sizlerle tanışmaktan. Arkadaşların sevgisini ve hayranlığını kazanmış Kalem Hanımı aramızda olması ne güzel. Dostluğun ve sevginin yaşanacağı 3 Ekim hayatlarımızın en güzel anı olacak. Akıllardan hiç çıkmayacak

Güncel liste:

Katılımcılar:

1- ALİDOĞAN_3346 + 4 KİŞİ
2- DENİZKIZI88 + 3 KİŞİ
3- MURAT01_80
4- FLOFİ
5- SEMA
6- İSMAİL + KUZENİ
7- TUĞÇE01
8- KARAÇOCUK
9- MİKOCAN
10- KALEM
11- TOLGA06
12- HAYAT VE BEN
13- İLKER
14- KEZBAN+2
15- ŞAHİN35
16- ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
17-MAMİ6
18-CEMRE
19-ZEYCANIMBENİM
20-EXELANS
21-AYŞE+1
22-FİRTİNA
23-FREEGİRL
24-FATİH ASLAN
25-İLAYTURK
26-ASLAN_68
27-ŞENOLABİ + 1
28-İBRAHİM_33+1
29-İNCİTANEM33
30-EUROPEA
31-ÇELİK
32-PEHLİVAN +4
33-İPEKEZGİ
34-MİREMUR
35-GUNGOR
36-SEN OLMADAN ASLA+1
37-MELİHCAN
38-KOBECAN
39-BATTUSAY
40-DİYALİZCİ
41-SONGÜL33
42-BEDRİYE33
43-HAKAN0101
44-GTRCGOKHAN
45-
----------

:):):):):)

Yahu 15 sayfa yazı yazdık konuştuk gülüştük eglendik ama oturanboga abimiz katılmaz mı böyle buluşmalara....
Katılmasa bile yazmaz mı hiç buralara....

Güzel bir etkinlik olacağa benziyor şimdiden tüm katılan arkadaşlara bol bol eğlenceler diliyorum. Bizleride resimsiz bırakmayın.

Okeyde favorim melek abladır bunuda söyleyeyim:)

Promosyon bilet fiyatları çok uygun arkadaşlar. Otobüs biletinden bile ucuz. Gelmek isteyenler bunu gözönünde bulundursun . Karayolu yorucu olur.

bencedee süperr olcakk kalem ablamda kesinleşti geleceği kim tutar bizi:):)

beni de yazarmısınız bi de biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz gezi hakkında amacı nedir sadece eğlenmek mi yoksa daha farklı amaçları var mı etkinliğinliğin tşk ederim.....

arkadaşım ne yok ki, dostluk var,sohbet var,eğlence var,okey var,yemek var,çay var,dedikodu var:D yok yok yani benden sana tavsiye sakın gitme (dermişim) alışkanlık yapıyor bu buluşmalar ;)

yani orada engellielr.biz sitesi uyeleri olarak ne basına haber verecegiz.
ne bir eylem yapacagız.

sen öyle san ablacım "adanayı uzaylılar bastı" diye basına haber verecem :D

gidemiyorum ya her türlü uyuzluk geçiyor içimden :D canlar bu defa atomluğum tutamayacak maalesef, hastanede tetkikim var o hafta içinde ama öncesinde birkaç gün ilaçlı ön hazırlık var :( yola dayanamam yani, offf ya uyuslar sonunda söylettiniz bana :( bende biliyorum çok şey kaçıracağımı ama napim gelemiyorum işte....

bende ordaki diyalizleri araştırıyorum ayarlarsam gelcem arkdaşlar beni ekleyin allahnasip ederse.

----------

arkadaşlar yer adananın neresi içinde olcak şehirmerkezinin dışadorumu semp ismi yazarsanız?

ist katılacak arkadaşlar ben aracımla gidecegim gelmek isteyen olrsa 2 kişi benmle gelebilir melek hanım siz neye karar verdiniz berabermi gidecez kısmet olursa

vala gelin görün diyorumm begeniceksinizz ;) öndeki sayfalarda resimlerr var birazda merak edinnn demi ablacımm :)

ablacımm otogardan alcaz sehir dısından gelenleri programda belirttik isterse özelden ulassın...yardımcı oluruzz

otogardan 4 kişiyi de ben alabilirim arkadaşlar organizasyon konususnda beni de sayabilirsiniz

keşke bende gelebilseydim aslında memleketimi çok özledim :( iyi eğlenceler hepinize

ORGANİZEYİ DÜZENLEYENLER: DENİZKIZI88, ALİDOGAN_3346, MURAT01_80, FLOFİ, SEMA, TUĞÇE01
BULUSMA TARİHİ: 3 EKİM 2009 CUMARTESİ
İLK BULUŞMA YERİ: SAAT 8.00-9.00 ADANA BÜYÜK OTOGAR (ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK ARKADASLAR OTOGARDAN ALINACAKTIR)
ADANA'DAN KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN BULUŞMA YERİ: DİLBER KAFE
GÜNÜN PROGRAMI:
KAHVALTI: SAAT 9:00 10:30 DİLBER KAFE (5 TL)
KAHVALTIDAN SONRA: DİLBER KAFE TAVLA TURNUVASI
ÖĞLE YEMEĞİ: ADNAN MENDERES HASAN KOLCUOĞLU RESTORANT (10 TL / MENÜ: ADANA KEBAP, FINDIK LAHMACUN, SALATA, EZME, İÇEÇEK, TATLI)
ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA: ADANA TURU DÜZENLENECEKTİR
ADANA TURUNDAN SONRA: YAĞMUR KAFE-RESTORANT'TA SIKMA-ÇAY MOLASI VE CANLI MÜZİK
SON DURAĞIMIZ: MERKEZ PARK - SABANCI CAMİİ - TREN GEZİSİ - BİCİ BİCİ
DİĞER AÇIKLAMALAR: YAPACAĞIMIZ İLK ADANA ENGELLİLER BULUSMASINA BÜTÜN ENGELLİ ARKADASLARIMIZ DAVETLİDİR.
AMACIMIZ; ENGELLİLERİNDE SOSYAL ETKİNLİKLERDE BULUNABİLDİĞİNİ, HOŞGÖRÜ, SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE MESAFE TANIMAKSIZIN(TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN) BİRARAYA GELEBİLDİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMEK İÇİN SEVGİ İÇİN, DOSTLUK İÇİN, BERABERLİK İÇİN HEPİNİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ :)

Not 1: Geziler Adana Büyükşehir Belediyesinden tahsis edilen engellilere özel rampalı araç ile düzenlenecektir.
Not 2: Gelmek İsteyen Arkadaşlar İsimlerini yazdırırlarsa seviniriz. Özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın yardımcı oluruz.
Not 3: ADANADA KALMAK İSTEYEN ARDAŞLARIMIZ İÇİN KALACAK YER DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. BU KONUDA İSTEĞİ OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

NOT:AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELECEK OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

Katılımcılar:

1- ALİDOĞAN_3346 + 4 KİŞİ
6- DENİZKIZI88 + 3 KİŞİ
10- MURAT01_80
11- FLOFİ
12- SEMA
13- İSMAİL + KUZENİ
15- TUĞÇE01
17- MİKOCAN
18- KALEM
19- TOLGA06
20- HAYAT VE BEN
21- İLKER
22- KEZBAN + 2
25- ŞAHİN35
26- ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
27- MAMİ6
28- CEMRE
29- ZEYCANIMBENİM
30- EXELANS
31- AYŞE + 1
33- FİRTİNA
34- FREEGİRL
35- FATİH ASLAN
36- İLAYTURK
37- ASLAN_68
38- ŞENOLABİ + 1
40- İBRAHİM_33 + 1
42- İNCİTANEM33
43- EUROPEA
44- ÇELİK
45- PEHLİVAN + 4
50- İPEKEZGİ
51- MİREMUR
52- GUNGOR
53- SEN OLMADAN ASLA
54- MELİHCAN
55- KOBECAN
56-
56 hakan0101

NOT:AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELECEK OLANLAR LÜTFEN BELİRTSİN.

neden bize ayrı tarifemi uygulanacakkkk :)))

Tekerlekli sandelyedeki sayıyı bilelimki ona göre büyükşehir belediyesinden araç tahsis edilecek..

.....sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim diyenin vah halına....

slm arkadaşlar ankaradan gelecekler varsa yol arakaşı olmak isteyen arkadaşımız var GÜNSE adında arkadaşımız cihaz kullandıgından gelmesi güç oluyo boş yeri olan varsa buraya yazarsa sevinirim tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt