Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi listede adımız yok dielim ama geldik her hangi sorun teşkil eder mi arkadaşlar...

Karaçocuğun listede olmadığın farkettim ama sonra denizkızı88+ 3 kişi den birinin Karaçocuk olduğunu düşündüm.
Listede roaccutane ve nehir_255 de yok .

Adını göremeyenler hatırlatsın please :)
Sayı neden önemli , gideceğimiz yerlere gitmeden önce şu kadar kişi olacağız diye telefon edeceğiz. Ona göre önceden servis açacaklar . Ve otobüste oturma yerinin olması önemli , arabalarla takviye edeceğiz gerekirse :)

arkadaşlar istanbuldan gelecek yokmu yaww bak yanız gidicem yolda canım sıkılcak gidecek arkadaşlar bana bıldırebılrler yolculuk ototbusten daha rahat vede keyıflı olr

arkadaslar listemizin son hali isimleri eksik olanlar sölesin,SIRALAMA TOPLAM KİŞİ SAYISINA GÖRE YAPILMISTIR:):)

KATILIMCILAR;
1-DENİZKIZI88+3
5-MURAT01_80
6-FLOFİ
7-SEMA
8-KARACOCUK
9-ALİDOĞAN_3346+4
14-İSMAİL+1
15-MİKOCAN+1
17-KALEM
18-TOLGA06+1
20-HAYAT VE BEN
21-İLKER
22-KEZBAN+2
25-ŞAHİN35
26-ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
27-MAMİ6
28-CEMRE
29-ZEYCANIMBENİM
30-EXELANS
31-AYŞE+1
33-FİRTİNA
34-FATİH ASLAN
35-İLAYTURK
36-ASLAN_68
37-ŞENOL ABİ+1
39-İBRAHİM_33+1
41-TUGÇE_01
42-EUROPES
43-ÇELİK
44-PEHLİVAN+4
49-ROACCUTANE
50-NEHİR_255
51-İPEKEZGİ
52-MİREMUR
53-GUNGOR
54-SEN OLMADAN ASLA +1
56-MELİHCAN
57-KOBECAN
58-HAKAN0101
59-UMUDUN
60-MESUT01
61-DİYALİZCİ
62-HAKAN SAKİNCİ
63-MEDİNE
64-TUGCE_01
65-BATTUSAY
66-GTRCGOKHAN
67-SONGÜL33
68-BEDRİYE33
69-YENER
70-BENDEVARIM01
71-RESUL
72-İNCİTANEM+2
75-

herkes bana sölerse eksikleri bilgilerinize arkadaslar

ben % 30 raporum var ben aslında teyzemin oğlunu getirmeyi düşünüyorum hem de kendim arkadaşlar oda % 100 görmüyor....

bizler sadece yemek masrafını karşılayacağız değil mi arkadaşlar...

Kalem bilgi için de ayrıca teşekkürler...

Bu arada Ben Kozan İlçesindeyim Adana nın genel yerlerini bilirim fakat bu bahsedilen cafe tam olarak nerede...

Ben Kozan dan gelir isem direk cafeye mi geleyim?

evet yemek masrafınızı ve kalacak yer masraflarını karsılıyosunuz,kafeyi biliyosanız direk oraya gelirseniz daha ii olur

Arkadaslar eksik kişiler eklenmiştir, bizim bir bilgimiz olmadan listeden arkadaslarımızın ismi silinmiştir.biz yöneticimize isteğimizi dile getirdik.

Bilgilerinize...:)

Karısacak bişe yok bence çünkü bizim bi bilgimiz yokken isimler silinmiş bizde gerekli mesajımızı yazdık gönderdik...

Buluşma yerinin ve Adana'nın fotografları:

[SPOILER=Adana'dan fotoğraflar:]

Cafe burası arkadaşlar otoban köprüsünün altında ve harika manzarası mevcut...

menderes1.jpg

Adnan%20Menderes%20Bulvari.jpg

b8fe110a51a4e05029f56c93989f8fe0.jpg

gece3.jpg

adnan_menderes(1).jpg

p1060485do0.jpg

Burası da Adana Adnan Menderes ve en sonunda da bici bicici

Adana_merkez_park.jpg

adana-merkez-park-cami.jpg

Adana-merkez%20park.jpg

merkezpark5.jpg

burası da Adana Merkez Park

www.yeniresim.com_-_Adana_Resimleri_-_Sabanc_Camii_erden.jpg

Sabanci_Merkez_Camii.jpg

Sabanci_Merkez_Camii.jpg

merkezcami_jpg.jpg

burası da sabancı camii arkadaşlar...[/SPOILER]

Adanadan katılacak olan arkadaslarımız direk kafeye gidebilirler...orda onları karsılayacak arkadaslarımız bekliyor olacaklar...bilgilerinize:)

merhaba

ne iyi ediyorsunuzda geliyorsunuz
hoş geliyorsunuz

benide ekleyin lütfen

tüm resimler eklenmiştir arkadaşlar merak eden arkadaşlar için ekledim...

arkadaşlar çok üzelerek söylicem ama ben katılamıyorum. katılmama sebebim de geçen c.tesi günü kuzenime kız istemeye gidipte nişanın 3 ekim günü yapmaları, umarım beni affedersiniz. tekrar hepinizden çok özür diliyorum.

teşekkürler...

Ya arkadaşlar su koymayın buyola baş koyduk hep beraber olalım çok zorda kalmassak vazgeçmeyin gelmekten kardeşlerimizi yakından görmek güzelbi duygu olcak.

evet ablam calsınnn aslında davul zurnaylamı karsılasak sizi yavv :):)ehehhe

merhaba arkdaslar benle beraber 2kısı daha gelıcek ve akulu sandalyem var bunu belırtmemızı ıstedıler adana gezısınde bende varım ıns.

merhaba arkdaslar benle beraber 2kısı daha gelıcek ve akulu sandalyem var bunu belırtmemızı ıstedıler adana gezısınde bende varım ıns.

taamammdırr ablacımm inşallahh :):)

----------

kalem ablam dogru sölüo yüreklerimiz alkış tutmaya cosmaya şimdiden basladı bileee :):)bize sarılarakk bu coskuyu yasamak kaldıı melek ablam...

slm arkadaşlar ben denizkızı88 in ablasıyı aranıza yeni katıldım 3 ekimde kısmetse hepinizle tanışmak isterim herkesi bekliyoruz kardeşim abim ve ekibi sizler için çaba gösterdiler inşallah memnun kalırsınız gelince:)

3. Meleğimiz de geldi :)
Hoşgeldin aramıza

slm ben engelli değilim ama bende geliyorum murat01_80 ve denizkızı88 in kardeşi olarak inş çok güsel geçecek adana geziniz arkadaşlar ben yürekten inanıyorum buna:)

----------

hoşbulduk hepinizee

sana katılıyorum melek arkadaşım bak şimdiden sevmeye başladım eee nede olssa adaşız dimi:))

----------

evet canım osmanıyedeyim çalışıyorum ama işten ayrılmış olcam o tarihte ve adanadayım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt