Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar listemizin son hali isimleri eksik olanlar sölesin,SIRALAMA TOPLAM KİŞİ SAYISINA GÖRE YAPILMISTIR:):)

KATILIMCILAR;
1-DENİZKIZI88+3
5-MURAT01_80
6-FLOFİ
7-SEMA
8-KARACOCUK
9-ALİDOĞAN_3346+4
14-İSMAİL+1
15-MİKOCAN+1
17-KALEM
18-TOLGA06+1 (tekerlekli sandalye)
20-HAYAT VE BEN(tekerlekli sandalye)
21-İLKER
22-KEZBAN+2
25-ŞAHİN35
26-ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
27-MAMİ6
28-CEMRE(TEKERLEKLİ SANDALYE)
29-ZEYCANIMBENİM
30-EXELANS
31-AYŞE+1(tekerlekli sandalye)
33-FİRTİNA
34-FATİH ASLAN
35-İLAYTURK
36-ASLAN_68
37-ŞENOL ABİ+1
39-İBRAHİM_33+1
41-TUGÇE_01
42-EUROPES
43-ÇELİK
44-PEHLİVAN+4
49-ROACCUTANE
50-NEHİR_255(TEKERLEKLİ SANDALYE)
51-İPEKEZGİ( AKÜLÜ ARABA)
52-MİREMUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
53-GUNGOR
54-SEN OLMADAN ASLA +1
56-MELİHCAN
57-KOBECAN
58-HAKAN0101
59-UMUDUN
60-MESUT01
61-DİYALİZCİ
62-HAKAN SAKİNCİ
63-MEDİNE
64-TUGCE_01
65-BATTUSAY
66-GTRCGOKHAN(TEKERLEKLİ SANDALYE)
67-SONGÜL33
68-BEDRİYE33
69-YENER
70-BENDEVARIM01
71-RESUL
72-İNCİTANEM+4(tekerlekli sandalye)
77-ENGELLİMUTLU

tekerlekli sandalyeli olanlar belirtsin:):)

arkadaşlar beni listeden çıkarırmısınız katılmayacağım

sorunum yok arkadaşlar kezban ablacım yok bişi hepinize iyi eğlenceler dilerim

merhaba arkdaslar ben ve gorme engellı bır arkadasım toplam ben ve 4kıısı akulu sandalyem var eklersenız sevınırım..

Arkadaslar benı ve exelansı eklermısınız gelmeye karar verdım
ani bı kararla tabıkı :)

baktımkı bensız gıtmıyosun bende gelım dedım :)

İyi eğlenceler dilerim arkadaşlar,
şimdiye kadar doğudaydım daha yeni döndüm bu nedenle katılamıyorum
Umudun uyusu demek burda dedikodu yapıyon ha yakalamıcam mı sandın

uyuzz he dedi kodu yapıyomm :p..heleki yakındın yoksam senlede görüşemicektik...uyuzz kafa:)

Arkadaşlar harikasınız,yılın en bomba buluşması olacak,Murat ve Esra bizim Mersin buluşmamızı kıskandınız değil mi:D Ali abiyi de ayartmışsınız,:Dhadi bakalım en az bizim sizi ağırladığımız kadar güzel ağırlanmak istiyorum ona göre...:)Sitedeki bir çok kişiyi tanıyacağım için sevinçliyim,bir aksilik olmazsa Mersin grubu olarak inşallah otobüsümüzü de ayarlayabilirsek geleceğiz,hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum...Sevgilerle... ;)

İpekezgi, otobüsünüzü ayarlayın ve gelin. sizi Adana'da 4 4 lük ağırlamaktan onur duyacağız ;)

Bu Pazar tekrar toplanıp otobüs konusunda görüşeceğiz,biz de Ali abiye güveniyoruz,inşallah Belediye ve Valilikten gerekli oluru alabilirsek,geleceğiz Feyza'cığım,Sizler ve özellikle de senin gibi güleryüzlü ve pozitif biriyle eminim ki güzel ağırlanacağımıza,hoş vakit geçireceğimize inanıyorum...:)

Bu Pazar tekrar toplanıp otobüs konusunda görüşeceğiz,biz de Ali abiye güveniyoruz,inşallah Belediye ve Valilikten gerekli oluru alabilirsek,geleceğiz Feyza'cığım

Şu otobüsleri şehir dışına yollama izninde sorun olmazsa süper olacak inşallah İpekezgiciğim... ;)

VALLAHİ OTOBÜS AYARLAYAMASAKTA SİZLERİ SIRTIMDA GÖTÜRÜRM İNANIN BUNA..

BİR AT ARABASI BULUR SAHURDA YOLA DÜŞERİZ ESKİDEN OTOBUSMÜ VARDI ? BİRDE RAMPA YAPARIM ARACIMIZA DEH DIGIDIK DEH BEKLE ADANA BİZ GELİYORUZ..

Alemsin abicim:D:D
Senin bu işi başaracağına inanıyoruz,Allah razı olsun... :)

valla ben oynamayı bilmem..hiç oynamadımdaa..:Dyalnızz senin oyununu göreceğime eminim..:D..kalem ablamda oynar bak görr..bende artıkın alkış çalar izlerim sizi bir kenarda...:p

Belirtilen ücretler dışında başka ücret var mı?

----------

Bir de belirtilen ücretler kişi başına mı?

Valla bugunku ankara iftarındaki guzellıklerden sonra adanayada gideriz gibime geliyo ama biraz gaz lazım :D

Valla zeycanım bugun bayagı gaz verdi hele bır kac gun gecsın ankara tayfasıyla goruselım kısmetse gelırız.

Kısmet be kardeş hadi ankaralılar ne diyorsunuz bu olaya ?

La miko ayağının dibindekine gelmedin adanaya gidiyon ankaralılaR SENİ VURSA HAKLILAR VALLA

bana çok uzak size iyi eğlenceler....

yaa arkdaşlarr.. fazla mesafe yokii.. -7 yada 8 saat .. yani elazığla aynı mesafe nerdeysee
ben elazığdan o mesafeden gelicem.. sizde gelebilirsinizzzzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt