Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben yener adana dan bızlerı kırmayıpta katılan arkadaşlarımıza tşk edıyorum egerkı sızlere karşı bır hatamız olduysa affola

Mrh. arkadaşlar çok güzel bir gün geçi hep birlikte tüm katılan arkadaşlara ve organisyasyonu düzenleyen arkadaşlara çok tşkr.

herkese bizlerle oldugu için cokk tşklerrrrrrrrrrrrrrr asla unutulmayacak birgündü hepinizi cokkkkkkk seviyoruzz :)

barışım kusur ne demek eğer bizim bir kusurumuz olduysa affola teşekkür msjımı biraz geç yazdım kusuruma bakmayın.adana buluşmasında emeği geçen bütün arkadaşlara alidoğan,esra,murat01,tuğçe01,barış01,isimlerini bilemeyip yardımcı olan arkadaşlar sizlerede hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kısada olsa güzel gün yaşadık her şey için sağolun yüreği güzel hemşehrilerim arkadaşlarım kardeşlerim.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum bizleri kırmayıp bunca yol katettiniz gerçekten unutulmaz bir gündü sizlerle tanıştıgım içinde ayrıca çok mutlu oldum inşallah bir dahaki organizasyonda buluşmak dilegiyle :)

arkadaslar hepiniz bizler için çok değerlisinizz bu bulusmalar her zaman bize birşeyler katmıstır yüreğimize güzel dostlar girmiş sevgimiz bin kat artmıstır.

ALLAH sevgimizi daima arttırsın :)

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ELELE;)

----------

MELEK01_80 ALINTI;

3ekim organizasyonu sonrası
3 ekim adana engelliler buluşması birçok arkadaşımız için bitmiş olsada ali doğan,ISMAIL,cemre,denizkızı88,melek01_80,murat01_ 80 ve sonradan bize katılan atom karıncam ve karaçocukla devam etti taki 11 ekim gecesi 00:00 a kadar.3-8 ekim arası neler yapmadıkki atv ye bindik yarış yaptık,ısmaıl ve ben zıpzıp a binerek takla atma yarışına girdik ben 15,ısmaıl 22 takla atarak beni yendi.,geceleri yemek faslı,sohbet,gırgır şamata bol anlayacagınız..7 ekim günü ali doğan abimizde bizlere katıldı.Türkiye-İsviçre engelli takımının maçını izlemeye gittik sevim ablamızıda alarak.Ne maçtı ama ya coşmuştuk iyice resim karelerini bazı arkadaşlarımız eklemiş. 3G den her ne kadar yararlanamamış olsakta atom karıncamıza telefondan canlı canlı yayın yaptık görüntü olmasada:) veeee 9 ekim cuma gecesi ali doğan abimiz bizi cumartesi gunu sabahı mersine beklerken biz cuma günü akşamından yhya abimizin yardımıyla evi bularak baskın yaptık.akşam ssat 9 gibi sahile giderek müzik eşliğinde eğlenmeye başladık.gecede 2 beklenmedık sürpriz karşıladı bizleri 1.si murat01_80 diğeri atom karıncamız. gece 3.30 a kadar sahilde oturduk. deniz kenarında yediğimiz bol acılı köftenin tadı hala damagımızdaa:) ve sonra eve döndük.10 ekim cumartesi kendımızı kahvaltı sonrası denızde bulduk.denizden dönüşte karaçocuğumuz sürpriz yaparak bize katıldı.alidoğan abimiz mersinin meşhur tantunisini ellerıyle yaptı bir yedik bir yedik sormayın gitsin:)... sürprixler bi türlü bitmedi gitti diyosunuz değilmi doğum gunumun 22 ekım olmasına ragmen doğum gunumu kutladık.minerva cım da unutmamıs saolsun:) müzik eşliğinde gece devam etti çok eğlendik çokkkk. gece 00:00 da ceme arkadaşımızı yolcu ettıkten sonra adana yolları göründü bizlere.11 ekim pazar günü saat 4 te karaçocugu yolcu ettikten sonra barış arkadaşımızı gonderdik.amaa ne ağladık sormayın gitsinn ah şu ayrılıklarda olmasa desekte bunlar hayatımzın tuzu biberi...saat 23:20 yi gösterirken atom karıncamızıda alarak otogara gittik 00:00 da onuda yolcu ettikten sonra gün sona ermiş olsada,cıvıl cıvıl tebessümlerin eksik olmadığı evimizdeki neşenin yerini,hüzün almış olsa bile yüreğimiz sizlerle arkadaşlar ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık.atom karıncam soruyordu bize kalmakmı zor gitmek mi? bence her ikiside.bu ayrılıklar bizleri ayırmaması,tam aksine birleştirmesi ve diğer organızsayonlarda görüşmek ümidiyle allaha emanet olun. yüzlerinizden tebessüm eksik olmasınaynen bölee :)))))) hepinizi cok seviyorummm
alidoğan ve ailesine de teşekkür eder saygılar sunarım.

hım mersinde neler de olmuş haberimiz yok :( yine de tşkler herşey için.

Çok harıka bır hafta gecirdık ali dogan, denızkızı, melek, ısmaıl, murat, ve ben : )) çok süper bır hafta gecırdımıze inanıyorum anlatacak o kadar çok şey varkı hangi birini anlatayım bılemıyorum : )) otogarda ugurlarken hıç ayrılasım gelmedı onlardan sizleri çook sevıyorum..

bu süre içinde bizler kırıldık ama olsun arkadaşlarımız eğlenmiş ya önemli olan o

buyrun gelin ne diyim. nasıl olsa haberim olmaz. en sonuncuda nasıl haberim olmadıysa bunda da olmaz eminim.
bana kırılmayın da darılmayın da. yeterince kırıldım ben çünkü.

GÖKHAN KARDEŞİM SENİ SEVİYORUZ .BAK KIZDIRMA BENİ GETİRMEM GİTARINI :d

----------

Bir sonraki geleneksel adana buluşmasına kadar..

Burdanda ilan edeyim ekimin ilk haftasını adana engelliler buluşması olarak ilan ediyorum tüm dostlara duyurulur.
Hadi bakim hayırlı olsun hepinize

neyse konu uzamasın. güzel bi buluşmaydı ama kırgınlığım hala geçmedi

Herşey çok güzeldi,eksik kalan veya yapılamayan birkaç işlemde seneye yapılarak daha güzel buluşmalar yapılabilir,hepimiz gönül dostlarıyız, kırgınlık bizlere yakışmaz.Bizler engelleri beraberce aşarak harika bir beraberlik sağladık.Hepimiz sağolalım hoşkalalım emi,

arkadaşlar resimleri nasıl yüklüyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt