Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin grubu Ali Doğan ile irtibata geçsin , ilk sayfada telefonlar yazıyor. Tekerlekli sandelyede değilse bu arkadaşın trenle gelmesini tavsiye ederim. Sabah 8:20 de Adana'da olan hızlı tren seferi var 45 dk. sürüyor yol.

Herkese iyi yolculuklar, yarın sabah görüşmek üzere ...

Hazırmıyız yarınki buluşmaya

----------

buyrun gelin 3 ekimde adanaya

Tamamdır Semacım halletmiş sağol:)

_AKARSU_ ekleyiver Esracım Listeye:)

hee yapan yapan:D

Az kaldı yaff heyecan bastı :)

hepinize şimdiden iyi eğlenceler umarım çok hoş zaman geçirirsiniz

umudun hain kostok nihayetinde seni görcem kendine dikkat et. daha saçını başını yolcam :)

hehe üşütüğüm benimm..:rolleyes: sacım eline geçersee yolarsın artıkkk hehe:D..iyice kısaltımki eline geçmesin.. kolay kurtilim..:p:D

yararlı maydonosum herkes seni ele geçirmeye çalışıyo:D:D

bodyguard falan tutup gel sen kanımca :D

Birazdan biniyorum otobüse , Sabah görüşürüz inşallah arakdaşlar.

herkese hayırlı yolculuklar:)

Sabaha görüşmek üzere canım, hayırlı yolculuklar :)

Adana dışından gelecek olan gönül dostlarına iyi yolculuklar.Yarin hayırlısı ile görüşmek üzere en güzel akşamlar,hepinize,

ben adanada yaşamama rağmen yarın gelemiyorum. çocukları dersaneye götürüp getiriyorum. bir de okulda veli toplantısı var. aklım hep sizde olacak. herkes uzaklardan geliyor ben gelemiyorum. çocukları bırakabilecek kimsem yok. size iyi eğlenceler.

Güzel dostlukların başlangıcı olacağına inandığım bu organizasyona katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

Selamlar. Adana engelliler buluşması tek kelimeyle harika geçiyon ve hala devam ediyor.çok süper ya

Evet bende görüstüm cok güzelmis. Orada olmak isterdim.

Çok güzel buluşma idi benim için.Ben erken dönmek zorunda kaldım.Ama eğlence tüm hızıyla devam ediyor.Her emeği geçene ve katılana teşekkürler.
Not;Fotoğraf çektim ama nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum.Bilenler detaylı tarif ederse bende bu sayfaya yükleme yaparım...

ortam arkadaşlar dostluk herşey harikaydı ben erken ayrılmak durumunda kaldım eğer yetişeilirsem biraz sonra vedaya katılacağım

İlk kez engelliler.biz tarafından düzenlenen bir organizasyona katıldım. Gerçekten keyif aldığımı söylemek istiyorum. Herkes içten samimi ve sevimliydi. Merak ettiğim bazı arkadaşları görmek ve onlarla tanışma fırsatını yakalamak güzeldi. Bunun yanında yeni dostlarla da tanıştık. Çok uzak şehirlerden gelen arkadaşlar vardı. Adanamıza gelen herkesin ayağına sağlık. Hepinize selam ve sevgiler!

3 ekim adana engeliler bulusması güzel dostlarımızın sayesinde hayatta bir anı olarak kesinlikle akıldan cıkmayacak ve her sohbetimizde kesinlikle hiç unutmayacagımız ilk adana organizasyonumuz ALİ DOGAN abimizin ve gönül dostlarımızın hakikatenn çok emeği geçti ama birazda bana fırça çekmeseydi kesinlilkle güzel olmazdı... ve ailesi harikaydı hele yahya dogan bey ve ahmet dogan bey abimiz bi baskaydı.. yazarken o anları heyecanı tekrar yasıyor ve hissediyorumm...keşke bu güzel zamanı dondursaydıkta hiç bitmeseydi....ali abi inşallah yine bir mersin organizasyonu yaparsında bende bol bol fırça yerim sende stres atarsın :D seni çooooooooooookkkkkkkkkk seviyoruzz ;) bugünü hiç unutmamak ve hep hatırlamak dileğiylee...ENGELSİZ BİR YASAM İÇİN EL ELE...
:):):):):):):):):):):):)

Prencess,tolga 06,keziban,ayşe 01,cesur derbeder,ve sayın ali doğan bey ile günün içerisinde sabah otobüsten iniş kahvaltı,gezi ve acılı adana yenmesi zamanında son olarakta bol eğlencenin olduğu anlarda telefon ile ulaşıp dakika dakika buluşma hakkında bilgileri aldım .gelen sesler ve konuştuğum dostlarımın o çoşkulu sesler buluşmanın mükemmel olduğunun kanıtıydı...dostların bir araya gelmesinde emeği geçenlerin gelen katılımcılara tek tek teşekkür ederim.pazargününün bilgilerinide inşaallah telefon ile alacağım can dostlardan...
Hepinize teşekkürler....
kayincodanresmler244.jpg

pazar günü aktivitelerine iştirak edememek bei üzsede dünün coşkusu ömre elzemdi her ferde sonsuz teşekkürler

hepinizi adanada görmek güzeldi ve organizasyonda emegi geçen tüm arkadaşlara tşk ediyorum sizleri tanımak güzeldi.bilmeden kusurumuz olduysada afola elimizden gelenide yaptıgımıza inanyorum yeniden bir araya gelmek dilegiyle :)

ewet arkadaşlar bütün değerli dostlarımızı burda görmek çooook güzeldi harika iki gün geçirdik emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürler bizden yana sizi üzdüysek affedin ama biz eğlendik
özellikle görmek istediğim kişileri görünce çok sewindim kendi adıma
ve herkesi tekrar görmek umuduyla sizleri sewiyoruz:)

Harikaydı buluşmamız. Dışardan gelen arkadaşlar da çok memnun oldular.aileleriyle konuşurken hep olumlu şeyler söylüyorlardı.bir daha başka bir buluşmada, buluşmak dileygile..................

Harika muhteşem bir buluşmayadıı..bu buluşmada emeği gecen herse sonsuz teşekkürlerr..Hepimizle teker teker ilgilendiler hiçbir sıkıntı hiç bir güçlük çekmedik..ileriki günlerde resimler eklendikce..tekrar düşüncelerimi yazacağım:):)

Fotoğraf nasıl yüklenir,bir tarif istiyorum bir arkadaşta şöyle yüklüycen demiyor sevabına yahu! bilmiyorum öğrenmek istiyorum.

cok guzel bir bulusma idi emegi gecen herkese yurekten sevgiler saygılar umarım yenileri olurda o guzel insanlarla aynı ortamda bulunuruz TEŞEKKÜRLER.....

Adanalim gadanalım kim tutar sizi. Cosmussunuz kocaman yureklerinizi sermissiniz cukurovanın engin arazisine pampık tarlalarına ,toroslara, paylaşmissiniz sevdanızı dostlarla...duzenleyen katılan katılamayan katılmayı dusunen tum arkadaslarima hemsehrilerime cok tşkler ediyorum....iyiki varsınız canımlarrrrrrrr......
Hasretle kucaklıyorum hepinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt