Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizkızı benıde listeye yazarmısın :) geliyorum birgunde kalacam.. :))

evett lelişciğim geliyo....umarım diğer gelemeyen arkdaşlarda gelir

çok çok üzgünüm ailemden izin çıkmadı çok istememe rağmen ne yazık ki gelemiyorum beni listeden silersiniz arkadaşlar size çok eğlenceler diliyorum gönlüm sizinle selamlar

----------

inşallah başka organizasyonlar da görüşürüz

karaca çocuk duydun eşşek etini ben vejeteryanım diyosun anlamak hepimiz yiyeceyiz.:)

bende mi gelsem neee benzine ortak varsa eeee buyrun angaradan :)

ya arkadaşlar adanada kalcağımız otelin resmi yokmu.

Yok kardeş ben çakarım çaktırmam sen üzülme deliklerde tıkanmaz arab sabunu kullanacağım kayar gider:)

[SIZE=3]3 Ekim Cumartesi Hava tahmini ;[/SIZE]

En düşük [SIZE=3]15 [/SIZE]En yüksek [SIZE=3]32[/SIZE] Az Bulutlu

efet trenle ise hanımıda götürürüm yoksa yalnız çekilmez onca saat

yok ya 15 derecede de tişörtle gezersin bişi olmaz :) bu arada ben gelemiyorum. :( size iyi eğlenceler..

Gündüz 32 derece olacak :) Tişört giyin . Akşam için ince bir hırka lazım olabilir. Göl kenarı esintili ayrıca . Şimdilik yağış görünmüyor .

Tren Ankara'dan -tehir yapmazsa- 8:30 da varır zannedersem. Karşılayalım mı sizi ?

rumi sen söze atlama :D KANDIRIKÇI

ne güzel büyük gün geldi demek aranızda olmak isterdim hepinize iyi eğlenceler.bende bu arada İzmir de olucam sizler için gezeyim bari güzel İzmir'i:)

Varınca irtibata geçin arkadaşlarla , telefonları kaydettiniz mi ? Trenle gelecekler otogara geçmesin boşu boşuna, o kadar yolu gidip geri dönmüş olurlar.

şaka değil canım... Sadece gidiş için uçak biletlerine baktım tekrar. Baya pahalı... Gidiş dönüş bileti almıştım... Sadece gidiş için biletlere bakıyorum tekrardan benim için baya pahalı...

Cumartesi sabahı için baktım... Yine de gun içinde bakıcam biletlere...
:(:(:( üff

yaa ablaa :( sensiz olur mu gel lütfen:(

----------

Bu arada arkadaşlar Mersin grubu nasıl gelecek? :confused: Bi arkadaş gelmek istiyo da Mersinden

arkadaşlar herkese hayırlı yolculuklar diliyorum kendinize dikkat edin görüşmek dilegiyle :)

teşekkürlerr görüşürüzz tuğçem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt