Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkesi hava yoluyla alalım bu sorunuda aradan kaldırmış oluruz):

amannn adanalımmm paşam adanalım :D
YOLLARI TAŞTAN ADANANIN ARKİLER SİZ EN İYİSİ TAŞI TOPRAĞI ALTIN İSTANBULA DAMLAYIN :D

Sevgili dostlar özür dilerim ben gelemiyorum zaten listeyede adım yazılmamış K.Maraş,tan misafirlerim geldiler 10 gün yanımda kalacaklar onlara ayıp olmasın diye gelemiyorum umarım beni mazur görürsünüz kalbim sizlerle iyi eğlenceler canlar.

Sevgili dostlar özür dilerim ben gelemiyorum zaten listeyede adım yazılmamış K.Maraş,tan misafirlerim geldiler 10 gün yanımda kalacaklar onlara ayıp olmasın diye gelemiyorum umarım beni mazur görürsünüz kalbim sizlerle iyi eğlenceler canlar.

abicim adın bendeki listeye yazmıstım...son gün yapıştırcaktım ayrıyeten gelmemene üzüldümm :(

Yarın sabah yola çıkıyorum.. Akşam Adana'dayız inşallah.. Bekle bizi Adana :)

İyi yolculuklar Medişim :) Yarın görüşmek üzere, 8 gözle bekliyorum sizi :D

vay abilerin abisi toprağım özledim sesini yav seni seviyorum..

----------

%65......%35

beklenen gün geldi yarın akşam adana yolcusuyum cumartesi sabah allah izin verirse 4 30da adanadayım.

Düşündüm taşındım, bu organizasyon kaçmaz ve bende kaçırmıyorum.Cumartesi bende sizlerle birlikteyim. :) Mediha hemşomla birlikte güzel bir Adana turu olacak........

hasan cok sevındım gelecek olmana kardes gorusuruz inş.comandate sende gelsene konya kaç saat surdan surası...arkadaslar organızatorlerle daha once tanısma ımkanı bulamamıs arkadaslar telefonlarımızı kayıt edın adanaya geldıgınızde iletısım sorunu yasamayalım inşallah...

----------

katılım ınsalalh 100 cıvarı bıraz ustunede cıkabılır.cok guzel gececek ınsallah..

ya arkadaşlar geçen haberlerde adanada eşşek eti kesenler çıktı ben et ürünleri yemem orda normalde kayserde olmasılazımdı eşşek eti biz pastırma yapıyoruzda adanada resmen döner oluyormuş:)

ya arkadaşlar geçen haberlerde adanada eşşek eti kesenler çıktı ben et ürünleri yemem orda normalde kayserde olmasılazımdı eşşek eti biz pastırma yapıyoruzda adanada resmen döner oluyormuş:)

yok bizimki bir numaralı restorantt :D merak etme tadı belli olmuoo dermişimm :D

ya arkadaşlar madem eşşek eti yiyeceyiz durum onu gösteriyo benimki eşşek sıpasından olsun onunki yumuşak olur azında dalır çignemedn yutarım:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt