Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abllammm sen öle gelsende olurr ben sana hırkamı seve seve veririmm cnaım benim :)

hımmm inşallah ablacımm hayırlısıyla gelirsin yaa ee tabe osmaniyeye gitmeden olmazzz...:):)

eminn ol eğlencezzz vala hersey tamam yanee kalem ablamı 8 gözle bekliozz :):) tabi herkesii....

Deniz Adana'da hava çok güzel burada 25 derece ..üşürmüyüz gerçekten?:)

ablacımm baraj kenarına gitcezz üşüüdüm dersinzizz bana şal verdiler dün :) mekanlara gitmiştik

Tamam :) mesaj alınmıştır...öptüm seni..

biz K.Maraş'tan kendi aracımızla geleceğiz.
Dilber kafe güzergahta ise otogar a hiç gitmezdik..

ozamana adananın içine girince dilber kafeyi sorarsınız direk dilber kafeye gidersinizz...çünkü otogar adananın bi ucu dilber kafe bi ucu...

dilber kafedede arkadaslarımız olcak sizleri karsılayacak ... isteyenlerr direk dilber kafeye gidebilir :):)

maraşın neresinden arkadaşlar andırınlı varmı içinizde :)

arkadaşlar böyle güzel bir organizasyonu düzenleyenlere tşk.çok güzel olacak inşallah bende gelebilirim.

Anlaşılan Dilber Kafeyi sorduğumuzda çok insan bilir diyorsunuz..

otobandan gideceğim için
Adana ya geldiğimde ilk çıkıştan Adanaya girersem daha mantıklı olcak galiba
Çünkü ikinci çıkış beni uzaklaştıracak gibi geliyor..

Zahid, otobandan tam Dilber Kafe üzerine çıkış var. Zaten Dilber Kafe Otoban köprüsünün tam altı. Oradan yeni bir çıkış verdiler. Yanlışlıkla sapmıştım bir gün :) Hiç otogara gitmeyin siz . Ben sorup öğrenmeye çalışacağım.

anladım:)
Teşekkürederim
öğrendiğinizde bana söylersiniz...:)

sema ablacımm sen tarif ett abime sorsamm bilirr genelde şoför o çünkü :D

Ben tam olarak bir bilene sorayım, otoyolun hangi çıkışında olduğunu . Çünkü karıştırıyorum :D

Maraşlı hemşerim balcalı çıkışından çıkış yapıp baraj set üstü tarafından gelip dsi nin önünden geç ilk kavşaktan sola dön direk gel in aşagı tarafa doğru tamammı topragm ..alidoğan_3346

Ali bey yetişti hemen :) Sağolsun.
Abime telefon açacaktım ben de

''balcalı çıkışı'' yazıyormu..
çıkışta levha olmazsa bilemeyiz o açıdan sordum

Beyazevler çıkışından da Dilber Kafeye ulaşabilirsiniz. Beyazevler çıkışı Balcalı çıkışından hemen sonraki çıkış oluyor. Beyazevler çıkışına girip ilerde ilk ışıklardan saga dönerek aşagıya dogru 200 300 metre gittiğinizde yolun solunda Dilber Kafeyi görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt