Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması
kabuss neyap yap mutlaka gel _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Arkadaslar 3 ekımde adanaya gelecek olanlar programda yani ilk sayfada yazan telefonları kayıt etsınler.gec gelenler olursa ıletısım kurmamız gerekebılır.lütfen kayıt edın telefonlarımızı...
gelemeyeceğimizi biliyorsunuz onun için böyle atıp tutuyorsunuz . kim giderse zaten adanadan gider . çorumdan . bitlisten tekirdağdan karstan var mı oraya giden f
GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLACAK ÖYLE GÖZÜKÜYOR ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM MALESEF OLAMIYORUM BURADA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER GÜZEL EĞLENÇELİ GÜN GECİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM BAŞARILAR DİLİYORUM
Özürlülüğü, mücadeleyi, cesaretliliği yüreğimize yerleştirdik çünkü hayatı sevdik.
Zorluklarla, sıkıntılarla dolu günleri silmek için direndik çünkü pes etmemeyi sevdik.
selam adana buluşmasına istanbuldan gidecek arkadaşlar ben kendı arabamla gidecegim buluşmaya giden 3 bayan arkadaş daha benımle gelecek(betül ciftci-cantanem-nejla )hanımlar gelecek bir kişi daha gelebilir bizimle hem sızın acınızdan kolaylık olur hemde bizim acımızdan bizimle gelmek istersenız bana ulaşacagınız tel no:0543 316 68 20 cevabınızı beklıyorum