Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman çay ıcınmı konusuyosun exe boşverrrr

:) bende butun masrafları cekıcekler sandım :)

sohbet güzelde ogün okey oynamayı düşünmüom ben organizatör olarak sohbeti tercih etcemm oynayanlara destekciyimm ;)

yahu ben bi türlü işleri yoluna koyamadım. her türlü bi son dakika süprizi yapacağım sanırım:(

gelip gelmiyeceğim cuma günü belli olacak cumartesi orda olasm geziye dahil olma şansım varmı ulaşırsanız sevirimi

benim durumum hala belli değil ya :( çok isterim bende okey oynamayı..

kabuss neyap yap mutlaka gel _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

azz kaldıı arkadaslarrr tekrar belirtiyorumm kalacak ve tekerlerkli sandalyeli olnalar belirtsinn :):)

adanada hep beraber gülmek dileğiyleee :):)

az kaldı şafakk : 6 :D

deniz kızı terminalde bekleyen arkadaş kaçta gelir aceba oraya???????

biz gelecez zatenn 8-9 arası ordayızzz arkadaslarrr biz ve alidoğan abimizz karsılıcazz otobüslerle..... :)

ya ben akşam 12de bincem 4 30da orda olurum cuma daha geç saç oto yok burdan kayserden geliyorum.

hımm anladım abicim ozaman alidoğan ve murat01_80 onlarla iletişme geç olur mu???

ben manzaranın bu kadar güzel oldugunu fark etmemiştim ali dogan süper çıkmış eline saglık:)

Arkadaslar 3 ekımde adanaya gelecek olanlar programda yani ilk sayfada yazan telefonları kayıt etsınler.gec gelenler olursa ıletısım kurmamız gerekebılır.lütfen kayıt edın telefonlarımızı...

gelemeyeceğimizi biliyorsunuz onun için böyle atıp tutuyorsunuz . kim giderse zaten adanadan gider . çorumdan . bitlisten tekirdağdan karstan var mı oraya giden f

Arkadaşlar beni listeden çıkartırmısınız özel sebeblerden dolayı gelemiyorum.. : (

GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLACAK ÖYLE GÖZÜKÜYOR ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM MALESEF OLAMIYORUM BURADA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER GÜZEL EĞLENÇELİ GÜN GECİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM BAŞARILAR DİLİYORUM

Özürlülüğü, mücadeleyi, cesaretliliği yüreğimize yerleştirdik çünkü hayatı sevdik.
Zorluklarla, sıkıntılarla dolu günleri silmek için direndik çünkü pes etmemeyi sevdik.

ABALI

selam adana buluşmasına istanbuldan gidecek arkadaşlar ben kendı arabamla gidecegim buluşmaya giden 3 bayan arkadaş daha benımle gelecek(betül ciftci-cantanem-nejla )hanımlar gelecek bir kişi daha gelebilir bizimle hem sızın acınızdan kolaylık olur hemde bizim acımızdan bizimle gelmek istersenız bana ulaşacagınız tel no:0543 316 68 20 cevabınızı beklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt