Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leyloşum ordaysa kıskanıyorum tüm adanayı :(

arkadaslar isminiz bendeki listeye eklenioo

kesin gelcekler isimlerini yazdırsınnnnn :) özelden ulaşmak isteyenler alidoğan_3346 ve murat01_80 e cepten ulaşabilir

merhaba

merhabalar
esracığım ben kalacağımı belirtmiştim ama listede yazılmamış ortada kalmayalım sonra hatırlatıyım istedim selamlar

dün dilber cafedeydim biraz ortalığı kolaçan ettim okeyciler kusura bakmasınlar dün biraz antreman yaptım :) hava çok güzeldi oradı da öyle tabi işallah 3 ündede güzel bir hava olur :)

taş çalanı yakalarsam hükmen yenik sayarım ona göre cesaretin varsa çalda göreyüm seni

yakan sen ol be ne yazar okey taşları kurban olsun sana diyorum ama bunu pes anlamında alma sakın

işte bu centilmen kardeşim
benden de sana demli bir çay afiyet olsun

ben okey yıllardır oynamıyorum AMA HER HALÜKARDA BEBELERİ YENİRİM fazla antireman yapıp ta zamanını boşa harcama SONUCU BELLİ BİR KARŞILAŞMA :) EKS TAŞ ÇALMANI TAVSİYE ETMEM :) soluğu balcanlı acilin de alırısın :):D
çünkü ıstakalar :) taktadan mış:)

yok la dün gördüm daha ne tahtası adi plastikten kibrit gibiler bişi olmaz hem sen güçlü bir eş bulda karşıma çık olm seni yenmek zevk vermez bana :) zaten bilmiyormuşsun :)

maşallah kankammm da okey oynayacak ben oynamıomm yaaa okey muhabbett edcemm herkeslee :D

adi plastik mi:) hımmmm ya sandalyelerine de baktınmı sanırım onların malzemesi ii:) ben varken güçlü bir eşe gerek yok karşıma kimliğimin fotokopisin koysam dahi yeterrr :)

3 de resim koy fotokopinin yanına belki onlarda yardım ederler :) joker hakkın olsun

kesin gelecek ve kalacak olanlar artı tekerlekli sandalyeliler lütfen belirtsinler.... Gün yaklasıooo :):)

ben tekrar hatırlatayım ben ve eşim geleceğiz

mrb denizkızı veya murat01_80 otelde cihat adınada rezerve yaparsanız sevinirim tşkler :)

Haydi hayırlısı, sayımızın bereketi kendi içinde,hoş ve güzel olacak inşallah...bende tekerlekli sandalyedeyim.

oncelıkle tesekkurler buyucu.keşke sende aramısda olabılseydın.evet buyucu bu dusunuldu.bulusma yerınde herkese ''engellılerbiz'' amblemlı kartlar dagıtılacak herkes ustune nıckını yazacak kartlar hazırlandı!

Gerçektende güzel düşünülmüş..:)

evett alidoğan_3346 abimiz düşündüü bizdee ona çok güzel bi düşünce oldugunu söledik düşüncesinden ve bu organizasyondaki katkılarından dolayı çok teşekkürr ederizzz :)kartlar basıldı süper olcakk :) hemde güzel bi anı....

ali abicmm seviyoruzz senii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt