Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Eylül'den sonra olsaydı keşke :( katılabilirdim ozaman.

Kısmetartık. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler bol keyifler dilerim dostlar.

yaaaa valla arkadaşlar bu kadar çabuk bizi yarı yolda bırakalıcağımızı ummazdım ne o ya nasrettin hoca misali düşürdünüz yola arkamızdaydınız bide bakıyoz yavaş yavaş dökülüyorsunuz anlaşıldı anlaşıldı kimse bizi sewmiyorrrrrr:D

Ben seviyom geliyorum denizlililerden daha ne olsun :D : )))

Evet nihayet kesinleştirebildik.. Benide + 2 olarak yazabilirsiniz.. Kardeşlerimle gelecegim o gün bir aksilik olmazsa inşallah..

İşte şimdi tam olduk :) Medişim geliyor :)

Sema'cım benide eklermisin bu tarihten sonra bende varım
+1 diyelim ilerleyen zamanlarda artabiliriz..:)

Ooo süper, gelmene çok memnun oldum Laila :):)
Eklemeyi Esra yapıyor , gelince hemen listeye alır :)

Sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum anacığımıda getireceğim evdekilerin hepsi istedi aslında bakalım uygun olursak ailecekte gelebiliriz..:)

leyloşşşşş :(
eh sen istanbula gelmeeee...bi buluşmada sorcam sana :p

Evvet:p Laila ve Medişş :) Muhteşem bir gün bizi bekliyor. Çok sabırsızlanmaya başladım :)

Nagem beni biliyorsun çok yoğun olduğum için bu yaz tatil bile yapamadım:(az bir boşluğum oldu onuda adana buluşmasında değerlendirmek istedim ama kısmet olursa istanbul benim hayallerimin mistik şehri gezmeye gelmek isterim tabii..
Kalemim evet doğru duydun banada yer ayırın geliyorummm..:p

güle güle gidin dostlarım muck iyi eğlenceler çileğim

Teşekkür ederim kalemim:)nagem seni görmek için mutlaka bir fırsat yaratacağım ilerleyen zamanlarda aklında olsun..:)

muhteşem bir organizasyon olacak gibi... resimler çok güzel... program çok iyi... katılım üst düzeyde...
yaw İstanbul'da buluşma yapardık bu kadar katılım olmazdı... gel de kıskanma Adana'yı.. :) Barış davetin için teşekkürler ama üzülerek gelemeyeceğimizi bildiriyoruz ve sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz...

bu arada 3 ekim günü Ayvalık'ta siyasilerin düzenlediği uluslararası engelliler şenliği başlıyor... ama 'biz'im şenlik daha güzel olacak eminim...

bence basına da haber verin, alternatif şenlik olarak basında yankı bulabilir... :):)

Leylam baştacımsın bekliyorum seni

Evet avni bey seni ve ceren'imizide görmek çok hoşumuza giderdi sıcacık dostluklarımızın hatırına..:)
Görmeyi arzu ettiğim bir çok arkadaşımı orada birebir tanıma fırsatı yakalamak beni çok heyecanlandırıyor şimdiden..:)

kankam ve LaiLa, sürpriz yapıp aranızda olmayı isterdik..
ben de henüz yüzyüze tanışma fırsatı bulamadığım dostlarla tanışmayı çok istiyorum...
ama 29'undan itibaren 10-15 gün deniz çalışmasında olma olasılığım çok yüksek...
CEREN'imi de yalnız göndermem Adanalara.. :)

Ceren 'e iyi ev sahipliği yaparız Antioksidan :):) Aşkolsun yaniii :)
Gelmenize cidden çok memnun oluruz :)

teşekkürler Sema, onca dostun arasında olmak bizlere de büyük mutluluk verirdi...
keşke o günle çakışan çalışmam olmasaydı, CEREN'im ile birlikte yönümüzü Adana çevirseydik..
Sıcak davetiniz için tekrar teşekkür ediyoruz... :)

1 çipim vardı yaw nasıl 16 olmuş... :D
hem güleceğine biraz çip transferi yap..
yanlış anlama ağırlık yapmasın diye söylüyorum.. :D

hee şimdi anladım yaw, foruma yazdığınız her mesaj 5 çip ekliyor, bilginize... ben de diyorum kankam nasıl bu kadar çip yaptı... şimdi daha iyi anlıyorum.. :D

CEREN'im bana kıyamaz yaw, hepsini ver derse şaşırma.. :D

hırs yaptım forumu mesaja boğacağım...
ne kadar mesaj o kadar çip... :D

Gün gelecek su maddi sıkıntılardan Kurtulcam Allah'ın İzni ile daHa sonra Sizlerle Bulusma Fırsatını qün qelecek bende yaKalayacaqım inş. benden herkese selam Olsun.

"gülme komşuna gelir başına" boşuna dememişler anti:):))

aha benim çipler gitti:)

senin bütün çipler bana gelmiş kanka... :D:D neyse ben mesaj yazmaktan vazgeçtim.. sen yaz mesajları biriken çipleri bana gönder... :D

bu çp nedir yaw :S

cx571; oyun odasındaki oyunları oynabilmen için çip'in olması gerek.. yani sanal para... :) umarım anlatabilmişimdir.. :)

tamam anladım bari sanal paramız olsun :)

ben gelecem kesinde otogarda kırmızı halı olmassa immem limuzinden aşa şimden söyleyim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt