Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de katılmak istiyorum. Kendi arabamla gelecem, eşim ve çocuklarımızı da getirebilirmiyiz? Herkesle tanışmayı çok istiyorum. Bu organisazyonu hazırlayan kişilerin eline sağlık. Listeye adımı yazabilirsiniz: Metin TAÇOL.

tabiki getirebilrsiniz abicimm :)

Esra'cım , bana + 2 yazar mısın? (Aziz ve eşi gelecek )

Heytttttttttttttttt Topal osmansız nayırrrrr nolamassssss 1 kişi olarakta beni yazın canlar angara,dan akülü sandalyeli olarak gelecem Allah bir kaza filan vermezse inşallah

Allah nasip ederse ölmezse sağ kalırsam kesin geliyorum ben ankaradan

Beni de princess+1 kişi olarak eklerseniz sevinirim.

Benide ekleyinnn Allah kısmet ederse gelicemm işalah..bir gün kalıcı olarak tan

denizkızı88,
Esracığım beni de bir gün kalacaklara eklermisin bir gün de dönülmez değilmi adanaya gitmişken kalmak lazım heyecanla bekliyorum hepinizi çok seviyorum

Tamam ablacım ekliyorumm

arkadaslar ben kendim yazıyorum pc de listeyi en son yapıştırcamm

bilgilerinize

çok özür dileyerek söylüyorum. 3 ekim kuzenimin nişanından dolayı gelemiyorum.. gelemiyeceğimi kalem ablaya söylemiştim ama buraya yazıldığını bilmiyordum. onun için özür dilerim.

teşekkürler....

ekliyorum isminizi

ben kendişm özel liste yapıyorum kesin kilşileri...en son burda yayınlıcamm...bilgilerinize..

Benide +2 olarak ekleyin birgun de kalacagız..

bende katılmak istiyorum.benimde adımı yazın lütfen....

adanya hey geliyorsunuzz gelin batmanıda görün tarihi hasankeyfimizi baraj olmaması için sizlerdende imza bekliyoruzzzz:)

canım benim esracım
sanırım geleceğimi tekrar belirtmeme gerek yok adana olurda kambersiz (özgürsüz) gezimi olur ya herkes güler bana allahın izni ile ordayım inşallah

bende yıllardır 12 yıldır bir odada pikniğe hasret kaldım ara ailemle gittim ama kendi sosyal grubumla hiç gitmedim umarım coskuyla eylenirsiniz
benim için de bir bardak çay için
tebessüm edin ağaca sarrılmaya çalışan bir sarmaşığa

levent arkadaşım neden kendini bu sarmalaşmadan mahrum bırakıyorsunki gelmemek için bu neşeden ve sewinçden mahrum kalmak kötü ya bence hiç kaçırma belki sonra demek için geç olabilir hı ne dersin

özel sebeplerden dolayı bende aranızda olamayacağım şimdiden kolay ve güzel buluşmalar dileğiyle

arkadaşlar daha 100 kişi olmamış ya nerde bu engelliler.

----------

denizkızı ben katılım hakkında söyeldiklerim ardındayım allah nasip ederse insallah 3 ekim orda olcam ali beyle telefonda konuştum otel işini.

arkadaşlar daha 100 kişi olmamış ya nerde bu engelliler.

yeni katılımlarla 100 oldukk ama tabi bazı sebeplerden katılamayan arkadaslarımızda var olsun canları saolsun baska bulusmada biraraya gelmek dileğiyle...

inşallahh beklerizz...isminizz bendeki listeye eklendii merakk etmeyinn...

inşallah herşey güzel olur engelli ardaşlarımada moral olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt