Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aksoy otel kalınacak yer ...HANIMIN ÇİFTLİĞİ DİZİSİ YÖNETMENLERİNİNN ALT KADROSUNUN KALDIGI YERR :D

abidinpaşada değilmi burası eğer oraysa diyalizciye nehir manzaralı bir yer olsun :)

canın saolsun ablamm sen yerini biliosunn :):)

----------

mersinden gelıcek olanların arac sorunu halolmadı daha ve fazla bır zaman kalmadı bu konuda ne yapılacak acaba ali abi cozum beklıoz :(

ali abi internete giremio laptopunda arıza varmış, telefon numaarası programda yazıo ordan rahatlıkla ulasabilirsiniz...bilgilerinizee...

Arkadaşlar süper bir gün gibi görünüyo. Adana da çok güzel anladığım kadarıyla. Orada olmayı çok isterdim gerçekten ama pek mümkün gibi görünmüyor.

Maşallah,çok kalabalıksınız..Kıskansam mı acaba:)
Şaka tabi ki,güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..Resimlerinizi de merakla bekliyorum:)

Kezban abla , fiyatlar uygun olsun diye orası düşünüldü. Ama B planı olarak ben Çukurova Park Otel'den de fiyat aldım. Halkla ilişkilerdeki Durdu Hanım sağolsun çok yardımcı oldu. Tabi ki fiyat biraz daha farklı , ama indirim yaptılar :) Yer ayırtmak isterseniz cep telefonu var Durdu Hanım'ın , iletişime geçeriz.
Çukurova Park Otel, Adana Otel, Ana Sayfa

Hayırdır canım , çok özledin değil mi , türkü yakmaya başladın:D

ablamm yine döktürüosunn yaa zaman çabuk ilerlioo heyecan artııoo :)

Çok özel güzel insanların gönül denizinde buluşması,dalgalar halinde okyanusları saracak,herkes mutlu olacak...Gelmek için çaba harcamanız dileğiyle hoşkalın....

murat benim +1 kişiyi hala eklememişsin

----------

adanalı arkadaşlar 3 ekimden önce isterseniz bizler biraraya gelip tanışalım ben murat hariç kimseyla tanışmadım .iyi olacağı düşüncesindeyim sizler ne dersiniz.

Akradaşlar o hafta benim nöbetim var sanırım yoksa bende gelirdim

arkadaslar listemizin son hali isimleri eksik olanlar sölesin,SIRALAMA TOPLAM KİŞİ SAYISINA GÖRE YAPILMISTIR:):)

KATILIMCILAR;
1-DENİZKIZI88+3
5-MURAT01_80
6-FLOFİ+7
14-SEMA
15-KARACOCUK
16-ALİDOĞAN_3346+4
21-İSMAİL+1
23-MİKOCAN+1
25-KALEM
26-TOLGA06+1 (tekerlekli sandalye)
28-HAYAT VE BEN(tekerlekli sandalye)
29-İLKER
30-KEZBAN+2
33-ŞAHİN35
34-ÖZGÜR YÜKSEL ADANA
35-MAMİ6
36-CEMRE+1(TEKERLEKLİ SANDALYE)(KALACAK 1 GÜN)
37-ZEYCANIMBENİM
38-EXELANS
39-AYŞE+1(tekerlekli sandalye)
41-FİRTİNA
42-FATİH ASLAN
43-İLAYTURK
44-ASLAN_68
45-ŞENOL ABİ+1
47-İBRAHİM_33+1
49-TUGÇE_01
50-EUROPA+1
51-ÇELİK
52-PEHLİVAN+4
57-ROACCUTANE
58-NEHİR_255(TEKERLEKLİ SANDALYE)
59-İPEKEZGİ( AKÜLÜ ARABA)
60-MİREMUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
61-GUNGOR
62-SEN OLMADAN ASLA +1
64-MELİHCAN
65-KOBECAN
66-HAKAN0101
67-UMUDUN(KALACAK 1 GÜN)
68-MESUT01+1
69-DİYALİZCİ ( KALACAK 1 GÜN)
70-HAKAN SAKİNCİ
71-MEDİNE
72-TUGCE_01
73-BATTUSAY
74-GTRCGOKHAN(TEKERLEKLİ SANDALYE)
75-SONGÜL33
76-BEDRİYE33
77-YENER
78-BENDEVARIM01
79-RESUL
80-İNCİTANEM+4(tekerlekli sandalye)
85-ENGELLİMUTLU
86-MAVİSEL_18+3(KALACAK 1 GÜN)
90-NACİ KARATAŞ
91-SON_SAVAŞCI
92-

KALACAK OLANLAR BELİRTSİNNN

ÇİFT KİŞİLİK KONAKLAMA + KAHVALTI 45 YTL (KİŞİ BASI 22,5 YTL)

----------

çakma adanalı koyunu ben alıcam mangalıda sen yakacaksın :)

arkadaşlar resimde bi gölgibi yer var ben mayumu neyimi getiriyorum yüzersek :))

murat arkadaşım ellerine ayaklarına sağlık böyle bir organisazyona emek harcadığın için gelmeyi bende çok istiyordum özellikle bir kardeşim için ama seminerim var gelemiyorum.

3 ekim 2009 adana engelliler buluşması(önemli)

23 eylül 2009 tarihi bayram bitimine kadar kesin bi aksilik çıkmazsaa inşallah gelecek olan ve kalacak olan arkadaslar kesin isimlerini belirtsinler...

Hangi ilden geleceklerinizi belirtiniz.

Not : Dilber kafe , hasan kolcuoğlu restorant,yagmur kafe restorant ve aksoy otelde sayıyı belirteceğimizden dolayı bu konu baslığını actık...

Saygılarımızı sunarız...

elifkız!keşke aramısda olabılseydın ınsallah baska bı bulusmada gorusmek dılegıyle:)

inan okadar çok isterdimki gelmeyi.ama nasıp daha kesin değil seminer işim belki dönersem gelirim.

mrb denizkızı betül çiftçi adına rezerve yaptırırsan sevininirim canım istanbuldan gelcek kib :)

yani kalem ablam kara dedeciğe inanılmayacağını daha bilmiyonmuu..:D

Ben de katılmak istiyorum. Kendi arabamla gelecem, eşim ve çocuklarımızı da getirebilirmiyiz? Herkesle tanışmayı çok istiyorum. Bu organisazyonu hazırlayan kişilerin eline sağlık. Listeye adımı yazabilirsiniz: Metin TAÇOL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt