Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewet doru sevindim hemşomm sende geliyomusun buluşmaya?

Slm herkesin ve islam aleminin ve insanlığın adına kandil geceniz hayırlara
vesile olması dileğimle...

tavla da iddialı olan kaç kişi var yada kaç kişi katılacak bu turnuvaya

aykutçayı da yazarmısınız aykutça ile beraber geleceğiz :)

ablacımm bekleriz....sizinle yüzyüze tanısma fırsatımız olcak bakalım...adıınızı duymustumm...

canım benim saol kesinlikle tanışacaz merak etme hatta ben seni sanırım 3 ekimden öncede görecem kısmet olursa görmeyi umud ediyorum
bu arada adımı duymuştun derken nerden duydun ünüm nasıl yayıldı oralara hııııım kuşlar var sanırım senin dairede dimi hınzır kuşlar:D
umarım kötü duymadın

oooo eskişehir neresi ya şurdan şura köşeyi döünnce hemen burdasın hade hade uzak deyipte mahrum kalma bu sewinçden bak ben eminimki adananın havasından suyundan tabiki insanlarından dolayı bu günümüz harika geçecek (hıı birde ben varım ya daha güzel geçecek emin olun bundan)

arkadaslar otobüs işimiz hallolmuştur engellilere uygun rampalı 2 otobüs tahsis edilmiştir aracın biri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından,diğeri ise Millli Takım Engelliler Fedarasyon Baskanı Ali Duran KARAKAYA tarafından tahsis edilmiştir. Ali Doğan_3346 abimiz,Murat01_80 Canımm Abimee,Sema Ablamız , bendenizz DENİZKIZI88,feyza ablamıza,ismail abimize ve tüm gönül dostlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederizz.

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE... :):) (SLOGAN ALİ DOĞAN_3346 YA AİTTİR PATENTLİ VE TESCİLLİDİR) ABİM KENDİSİ DE TESCİLLİ ZATENN ;)

malesef buluşma tarihinde bandırmada olacağım hepinize iyi eeğlenceler şimdiden

HADİ ya benim KATKIM YOK MU :) YALANÇII KANKAA küştüm :( bende manevi destek vardim :(

ekss sen OKEY DE benim karşımdasın unutma başkasıyla oynamaya kalkarsan ıstakayı yersin kafaya

tmm la oynarız :) esra sanırım başkanımı yanlış yazdın Ali Duran Karakaya olacak aynı kişiyse

elbette bende gelecegim bu güzel geziyi düzenleyenlerden allah razı olsun umarım çok ğüzel olur

evet ablacım illaki şart :):) heyecanlanma duygusunu yitirenler varsa bilemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt