Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar üzerinize hırka falan alırsanız sevinrizz hava serin oluooo :):)

Gelecek olan arkadaşlarımın yolculukları iyi geçmesi dileklerimle..

""engelsiz bir yaşam elele""

Arkadaşlar İstanbul grubu olarak aranızda bulunmaktan çok büyük zevk alacağım. Bu arada Sayın Abalı'ya Şiirimden bir bölümü sizlerle paylaştığı için teşekkür ederim.
Özürlülüğü, mücadeleyi, cesaretliliği yüreğimize yerleştirdik çünkü hayatı sevdik.
Zorluklarla, sıkıntılarla dolu günleri silmek için direndik çünkü pes etmemeyi sevdik.
Nerede olursa olsun, amacımızdan vazgeçmedik çünkü hayata tutunmayı sevdik.
Üstesinden gelerek engellerin hedefimize doğru ilerledik, çünkü biz böyle olmayı sevdik.

geldim kara geldim nesine oynucağız öyle boş oynamam bak

ISMAIL;
nediorsun sen kabusum şakamı yapıyorsun aabooow:(

Malesef kabuss gelemıyorum :((

olm bunlar nasıl kural bana iyi hiçbişi yokki herşeyi kendine ayarlamışsın :)

Su an toplam 90 kişiyizzz artısıda var üye olmayan arkadaslarımzla beraberr kara desene eks battı

yarısını da kara karşılayacak hehe :) yada %20 si bizden gerisi esradan

yaa ekss beni nie katıon ki banene beni ortak etme...zaten benim özel misafirlerim olcakk :D

yaaa varya çok pintisinnn :D sende adanalısınn ev sahibisinn basımını üstünde yeri var desenee...

o karaya yağmurlu havada su bile yok sattı beni bir yere gidecektik gelmedi :)

olum ekss kankama BİRŞEY DEME FUKARAMM KAÇ GÜNDÜRR ORG İÇİN UĞRAŞIYO TELEF OLDU YAZIIKK :(

----------

len benmi saattım pis heriifff sen demedin mi bu havada gidilmez diyeee :)

maşallah yaz başlamadan söyledik ağamın aklına geçen hafta geldi maşallah gitsek donar ölürüz orda

yok kriz var göndermiyorlar :D:D göbek möbek birbirine girdi ne yapacam bilmiyom sadece halısahada maç yapıyorum oda fayda etmiyor

bizde arastırmıstıkk ama yinede düşüncen içinn tşklerrr çok saol arkadasımmm...

umarım karar vermede geç kalmamışızdır..
Teşekkürler..:)

yoo arkadasım gec kalmadınız buyrun gelinnn....

ARKADASLAR HIRKALARINIZI ALIN...:)KALACAK OLANLARR BELİRTSİN :)TEKERLEKLİ SANDALYEDE OLANLARDA BELİRTSİN ... :)

Bakarmısınız ya...Bütün güzel insanlar burada, kıskanmamak elimde değil..
Dilerim çoook hoş zaman geçirirsiniz..
Kalbimiz sizinle arkadaşlar :)

emin ol adana kadar hiçbiyer sıcak olamazz ama gideceğimiz yerler baraj kenarı akşam serin oluo haftasonu gezimizden biliyorumm bana şal vermişlerdi :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt