Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazevler çıkışından da Dilber Kafeye ulaşabilirsiniz. Beyazevler çıkışı Balcalı çıkışından hemen sonraki çıkış oluyor. Beyazevler çıkışına girip ilerde ilk ışıklardan saga dönerek aşagıya dogru 200 300 metre gittiğinizde yolun solunda Dilber Kafeyi görürsünüz.
Teşekkürederim arkadaşım..
Beyaz evler yazan bir levha var dimi çıkışta
:):)

Telefon açtım geldim :)
Otoyoldan gelirken Seyhan nehrini geçip tünele girmeden sağa sapıyormuşsunuz. Orası beyazevler çıkışı imiş :) Bu yaz açıldı.

Telefon açtım geldim :)
Otoyoldan gelirken Seyhan nehrini geçip tünele girmeden sağa sapıyormuşsunuz. Orası beyazevler çıkışı imiş :) Bu yaz açıldı.
:)
Teşekkürederim sizede zahmet oldu..
rahatlıkla bulabileceğimi düşünüyorum..:)

Ne zahmeti , o kadar yolu bizleri görmek için gelen sizsiniz :)

Bir sorun olursa arkadaşların telefonu ilk sayfada yazıyor , irtibata geçersiniz .

%90 kesinleştirdim gibi :)

gerçi Tokattan tek sefer var Adanaya. sabah 6 civarı orda olucam gibi ama sorun değil o kadarcık da:D

otobandan gideceğim için
Adana ya geldiğimde ilk çıkıştan Adanaya girersem daha mantıklı olcak galiba
Çünkü ikinci çıkış beni uzaklaştıracak gibi geliyor..

otobandan gelirken beyaz evler çıkışı tabelasını takip edin. zaten beyazevler çıkışından cıktıktan sonra 100m sonrası dilberler sekisi,dilber kafe de 200m ilerden görünmekte
otobandan gelecek arkadaşlar için eğer adanaya doğudan giriyorsanız beyazevler cıkışı, batıdan giriyorsanız hastaneler cıkısını takip edip dilber kafeyi kime sorsanız "bak şuracıkta" der artık

ne güzel yaaa ben gelemiyorum izmirde olucam ama eminim çok güzel olucak.resimlerden izleriz bizde:)

Nurgül bu buluşmaya mutlaka katılmalısın.Sonra pişman olursun.Gitmişken yengenle abinede ugrarsın.Hemde ellerini öpüp bayramlaşmış olursun.

Nurgül bu buluşmaya mutlaka katılmalısın.Sonra pişman olursun.Gitmişken yengenle abinede ugrarsın.Hemde ellerini öpüp bayramlaşmış olursun.
ne alaka yahu abim Malatyada benim. hem sittin sene geçsede bu güne kadar yengemin elini öpmedim öpmemde:D yenge bile demiyorum ismiyle hitap ederim.

sanırım azda olsa herkesin heyecanı dinmiştir ama her ihtimale karşı ambulans bulundurmaız şart oldu :)

Denizkızı-alidoğan-murat-flofi-sema-tuğçe

Bu güzel topantıyı organize eden değerli arkadaşlara sonsuz teşekkürler,Adana'lı katılımcı olarak ben miremur.Yapabilececeğim bir iş olursa bilgilendirmeniz yeterli,elimden geldiğince yardımcı olmak benim için ayrı bir zevk olacak.Bilginize sunulur.Sabırla 3 ekimi beklemekteyim.Hoşkalın...

Adanada bir çok arkadasla tanışma fırsatımız olacak sanırım.. Çok guzel bir gun olacak arkadaslar..

yav hersey var bulusmada ama karpuz kesen yok kim karpuz kesecek acaba?

dayı ben iskenderundayım ya arabada ceyhana ugramıyor adanadan alalım olmazmı :D

dayı kufene sıcak guzel olur adanadan iskenderuna geceriz 1saat ara var ...

Adanaya konya üzerindenn giden yok mu yaf:DD benide kaçırsaydınızz:DDD

umarım başka bi organizasyona bende katılacamm özledim organizasyonlara katılmaya,arkdaşlarla tanışmayıı:D

Sen cezalısın Emrah:D yok öle kaybolup ortaya çıkmak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt