Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana organizasyonu için Başta Ali Doğan,Murat,Melek,Esra Feyza,ismail ve katkısı bulunan tüm dostlara canı gönülden teşekkür ediyorum.Ayrıca Otobüs Şoförü abilerede teşekkür ederim.Bence Çok güzel bir gezi eğlence vede org.oldu.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

bişeyler yazacam ama hala adananayım canlı bağlantıyla :D döncem ben foruma ;)

3 Ekim Adana buluşması her yönüyle harikaydı. Böyle güzel organizasyonu düzenleyen arkadaşları teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni arkadaşlıklar edindim. Tanışma fırsatı yakaladım. Çok sıcak ve samimi bir ortam vardı. Hiç yabancılık çekilmedi. Unutulmayan anlardan biri olarak hafızamda kalacak. Her şey güzeldi.

Emeği geçen bütün arkadaşlara ve bizleri yalnız bırakmayıp buluşmamıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi. Bir sonra ki sefere buluşmak dileğiyle... :)

Merhaba arkadaşlar bugün sitenize üye oldum. Adana buluşmasında emeği geçen
Murat arkadaşım ,Ali Doğan ,Esra ,melek ,Feyza,Tuğçe,Barış,Sema ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlara teşekkür ederim;herşey çok güzeldi,görüşmek dileğiyle ,herşey gönlünüzce olsun.

e ekım adana buluşması muhteşemdı emeği gecen butun arkadaşlara teşekür ederım.

Çok güzel buluşmaydı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler..

hadıya resimleriniz nerde görelim bekliyorum hala yok.ama üzerlerinde isimleri olsun kim kim bilelim.

Az sabredin öğreniyorum,fotoğrafları yüklüyecem...

bende organizasyona katılan arkadaslara teşekkür ederim ayrıca katılmak isteyipte katılamayanlarıda teşekkür ederim keşke sizlerde aramızda olsaydınız...mutlu,güzel,eülenceli birgün yasatabildiysek ne mutlu biz organizatörlere...istemedende olsa hatalarımız elbet olmustur netice itibariyle hepimiz kuluz...haklarınızı helal edin şimdiden sizleri özledik.inşallah baska organizasyonlarda bulusmak üzere...hoşçakalın dostça kalın...sizleri çok seviyorum.

Adana 3 ekim

Değer olmak farkındalık yaratmak ve toplumda birey olarak yücelmek farklı bir duygu bu duyguyu ben ali doğan ve organizedeki ekibimize yaşattığınız ve içinizdeki pozitif enerjiyi karşı tarafa aktarmak karşıdan da hissettiniz o an yaşana bilecek agızda tat bırakacak bir duygu idi.

Belki istemeden birileri incitmiş isek affınıza sığınıyorum kendi adıma .

Esra kardeşim bana biraz sitem ediyorsun ama bu bir ekip çalışmasıdır.

Ekipte adıgeçen ali doğan ,esra ,murat,sema,feyza,ismail
dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilir sizleri insanlık adına seven kardeşiniz ...

[sıze=3][ı] engelsiz bir yaşam için el ele [/ı][/sıze]

Eksikliğini çok hissettik ablam:( Keşke aramızda olabilseydin:(

Ama Ruhun ordaydı hepimiz biliyoruz;)

çok güzel iki gun yaşadık emeği geçen herkeze çook teşekkürler..

ADANA BULUŞMASINDA ORGANİZEYİ YAPAN İDARE EDEN VE ALINLARININ AKI İLE SONUÇLANDIRAN CAN DOSTLARA TEK TEK KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM .
Evsahibliğini başarı ile yapan pazar günüde evlerinde misafir ederek katılımcıları onurize edecek olğunluğu gösteren canlara da teşekkür ederim.bir daha ALİ DOĞAN sız organize olmaz dedirtecek bir idarecilik ile İSMAİL i bile yorğunluktan öldüren FEYZA ablamızın güleryüzlülüğü ve şahsen tanımasamda SEMA ablamızın ilğileri ile ESRA nın çektiği sıkıntılar MURAT ın çabaları ve sanalda tanışıp şahse görmediğin TUĞCE ablamada yoruldu için TEŞEKKÜR EDERİM .
BU OLAYLARI YAZMAMA SEBEB OLAN TELEFON İLE BİREBİR YAPILAN GÖRÜŞMELER SAYESİNDE OLMUŞTUR.BİLGİ KAYNAĞI DİLEK ,KEZİBAN ABLA,SERKAN,GÖKHAN,AYŞE ABLA YA DA TEŞEKKÜR EDERİM.

TEŞEKKÜR OLARAKTA SANALDAN BU ÇİÇEKLERİ YOLLAYA BİLİYORUM.
kayincodanresmler220.jpg

Merhaba Arkadaşlar,
Adana Buluşması tek kelimeyle harikaydı. Bizleri biraraya getirmede emegi geçen Ali Doğan ,Esra ,melek ,Feyza,Tuğçe,Barış,Sema ve tüm gönül arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ali Doğan ve o değerli ailesinin emeklerini, bizlere verdikleri pozitif enerjilerini hiç unutmayacağım. İnşallah bu çalışmaların tekrarı yapılır. Sevgilerimle..

NACI Abi, resmi yüklediğin sitede
IMG Code for Forums & Message Boards

yazan yerin altındaki kutuda bulunan linki kopyalarsan buraya , direkt açılır resimler:)

mtrn78.jpg

7309pf.jpg

HErşey çok güzeldi emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler adana yı ilk defa gördüm ama çok begendim teşekkürler herkeze

resimler mükemmel sizler gibi asla unutulmaz böyle güzel şeyler :)

3 ekim adana buluşması gerçekten harikaydı. Biz engelliler kendi dunyamızday dık. Dilerim hep güzel olur. Bir de engelli arkadaşlar hep destek olup, engellileri haklarını aramak ve engellilerin bu ülkede söz sahibi olması gerekir.çünkü engellilerin 8.5 milyon nufusu var. Bunları aileleri ile beraber tahminime göre 25 milyon nufus eder. Bu rakam bir çok avrupa nufusundan bile fazladır. Türkiye nufusunun da yarısı demektir. Bu kadar güçlü bir potanisiyelimiz var ken neden kullanmıyoruz. Hep duyarsız, hep köşemize çekildik.bence bundan sonraki buluşmalarda bu gücümüzü nasıl kullanabiliriz diye konuşup bir karara baglamak lazım.artık internet, cep tlf gibi etkili iletşimlere sahipiz.kısaca düşüncelerimi biraz aktarmak istedim

3 Ekim Adana Buluşması gerçekten çok güzel, çok anlamlı idi. Birlik, beraberlik, kardeşlik , dostluk üstüne kurulan köprüde elele ilerledik.
Böylesine güzel bir organizasyonu düzenleyen, canını dişine takarak bu organizasyon için çaba gösteren,bizi evinde ağırlayan canım kardeşim Denizkızı88 'e, ilgisini,desteğini bizlerden esirgemeyen AliDoğan abime,yardımseverliğini esirgemeyen,evinde konuk eden Denizkızı88'in abisi Murat'a,ablası Meleğe, Güleryüzüyle bizleri karşılayan,bizlerle ilgilenen Feyza arkadaşıma,Sema'ya ve Tuğçe'ye çok teşekkür ederim. Ellerinize,yüreğinize,gönüllerinize sağlık.İYİ Kİ VARSINIZ.

O kadar güzel bir ortamdı ki acıdan gözlerimde şimşekler çaksa da gülen gözler, tatlı diller, birlik, beraberlik, dayanışma için herşeye değerdi doğrusu.

Buluşma buluşma olalı böyle buluşma görmedim ben sevgili ali abiye canım arkadaşlarım esraya murata barışa feyzaya meleke semaya tuğceye emegi gecen tüm dostlara teşekkür ederim.. sıcacık ortam herkesin yüzünde gülümsemeler herkes eğleniyodu koptu. biz ilk kopmaya otobüsde prencesle başladık dahada kopacamız belliydi zaten okadar koptuk ki azdaha azımdaki kahveyi öndeki koltukdaki adama püskürtcekdim:D kovulmadan geldik adanaya:D: anlatılmakla bitmez yasanılması lazım :)teşekkurler canlar:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt