Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet aytaç inş o zamana kadar iyileşirsin senide aramızda görürüz mevlana ne olursan ol yine gel diyor:)

buyrun gelin kezban hanım pardon kaç kişi ekliyeceğim sizinle beraber

Kezban+2
Atom Karınca
minerva

olarak eklermisiniz Aliye hanım, teşekkürler

talimat büyük yerden itiraz edemeyiz :eek:

MiKaiL.S Yazarmısınız ve ben otelde kalmıyacagım ben konyada bir arkadaşımda kalacagım..yine geç saatlere kadar yanınızda olucam :p

Kezban+2
Atom Karınca
minerva olarak ekledim tamam mikail bey sizide ekledim

maşallah allah artırsın yokmu artıran bu güzl organize asla kaçmaz. Helede Allahın konyalısı düzenliyorsa... :))

Yok yok, daha İzmir'de denize gireceğiz:)

arkadasım hemsom güllerdiyarıda gelecekmis giremediğini benden yazdırmamı rica etti eklermisiniz. Heyt hemsom gelirse kesinlesti banada +1 eklermisiniz belli kim olduğu

Aliye ve Reyhan Bacılar evvela tebrikler ve emeğinize sağlık,Güzel bir organizasyonu bizler için hazırlamışsınız teşekkürler,gelme durumumuzu kesinleştirip öyle yazdıracağız,sevgiler....

inş çok güzel bir organize olacağına inanıyorum
benide yazabilirseniz sevinirim

konyalım ( şenay )

Yine harika bir organizasyon, yine dopdolu bir program görünüyor.. Eh bizede resimlere bakıp avunmak kalıyor..

Mediha;
canım avunma sende çık gel :D

ALİYE HANIM : Çok güzel bir organizasyon olacagını şimdiden beşin beşin söylüyorum.

Bana gelince daha önümüzde 55 gün var işlerimi bitirebilirsem 1983 de askerlik yamış olduğum Konya yı sizlerin sayesinde tekrar görmek isderim.

Başarılar diler . Hayırlı Ramazanlar.....

aliyecim şimdiden eline saglık basarılar allah pişman etmesin...nasıpse gelmek ısterım en son 2009 da gıtmıstım konya bulusmasına..ama tarıh erken daha cok var..kısmetse adımı yazdıracagım ılerleyen gunlerde..hayırlı ramazanlar..kolay gelsin..

Aliyeceğim şimdiden emeğine yüreğine sağlık eminim diğer arkadaşlar gibi sende bu işi en ii şekilde yerine getireceksin.. Konya bizi bekliyor yani Amasyadan
sonra ismimi ekleyin 2 kişi olarak

[FONT=Times New Roman]sen benide yaz aliye ama otele yazma gezilecek yerlere yaz ben gelirim inş :) [/FONT]

sudenazım meleğim sensiz olmazdı zatim :) aliyecim lisle yoğunlaşmaya başladı ALLAH yardımcın olsun annemmm :))
adacam izmirde olmadı ama konyada tekrar görüşmek nasip olacak inşallah canımcım....

bager _ ozlem + 1 olarak yazarmısınız ( +1 belki gelecek )

sağo canım duygucuğum gezi bahane sizleri görmek şahane olucak bensiz olmazdı olmasına ama listede hala göremiyorum adımı aliyeeeeeeeeeee:)

aliye hanım şems-i nura +1 ilave yaparmısınız lütfen,otelde kalmayacağız ben ve arkadaşım,ama organizasyonun diğer kısımlarına iştirak edeceğiz inşaallah..kolay gelsin,umarım son dakika aksiliği yaşamayızda,tanışırız sizlerle..HOŞCAKALIIIN:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt