Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aliye ve Reyhan hanım; böyle güzel bir organizasyon için sizleri tebrik ederim, emeklerinize sağlık. İnanıyorum kii çook güzel bir buluşma olacak...
Bizlerde KAYSERİ Grubu olarak, gelecek olan kişi sayımız kesinleşince ileriki zamanlarda bildireceğiz....

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...

SAĞLICAKLA KALIN....

tekerlekli sandalyeli olduğumu belirtmemişim:) yazar mısınız size zahmet

Beni listeden çıkarta bilirsınız saygılarımla yörük oğlu

Selam Aliyeciğim nasılsın, iyi misin? Mübarek ramazanı şerifini kutlar esenlikler dilerim. Güzel kardeşim kocaman yüreğinle mükemmel çok zahmetli ve meşakatli bir işe girişmiş bulunmaktasın. Ama ben ve diğer arkadaşlar bu işin altından yüzünün akıyla çıkacağına yürekten inanıyor ve dualarımızı eksik etmiyoruz. Katılacağımızdan kuşkun olmasın Allah tan bir mani gelmezse katılacağız.Ben ve ablan seni sevgiyle kucaklıyoruz kolay gelsin, kendine iyi bak.

allah razı olsun mahmut abim sizinde Mübarek ramazanı şerifinizi kutlarım.buyrun gelin abim başım gözüm üstüne ablamada benden çok selam söyle ayreten dualarınız için allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var kendinize çok iyi bakın abim görüşmek ümüdiyle

aliye hanım hayırlı ramazanlar cok güzel bir etkinlik.
hafta içi olunca malesef izin vermezler gönül isterdi ki ben de aranıza
katılayım.şimdiden sizlere iyi eylenmenizi ve vakit gecirmeniizi dilerim.

toplam kac paraya mal oluyor onu tam anlayamadım ben ama

aliye abla niye cumartesi pazar değilde cuma cumartesi ?cuma günü herkez çalışıyor ama:(
birde cumartesi akşamı bitiyor mu organizasyon yoksa o akşamda dahilmi?

[FONT=Verdana]Arkadaşlar otelde 2 gece konaklanacak. bir gece için 60 TL 2 gece için 120 TL ödenecek. Tüm masraf bu.Zübeydecim; genelde yapılan organizasyonlar cuma başlayıp cumartesi geç saatte bitiyor pazar sabah kahvaltısı otelde yapılarak 12 de otelden ayrılma oluyor.Aliye arkadaşımız çok güzel bir program hazırlamış görülmesi gereken yerleri mümkün olduğunca bize göre düzenlemiş..Bu 2 günlük gezimiz dolu,dolu olsun istemiş.Program cumartesi akşam saat 7 de oteldeki akşam yemeğinden sonra bizleri saat 8 de semazen gösterisine götürülmek için otobüsler otelde olacak.Gösteri geç biteceği için program cumadan başlatıldı canım. Programda her şey düşünülmüş arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık diyorum ve…….[/FONT]
[FONT=Tahoma]
İSTER ENGELLİ OL İSTER ENGELSİZ OL HER NE OLURSAN OL YİNE GEL HZ.MEVLANA SENİ BEKLER....[/FONT]

[FONT=Tahoma]
Haydi arkadaşlar Hz. Mevlana’nın şehri Konya’da buluşalım….[/FONT]

hıımmm :) tşkler özlemcim..güzel olacağından şüphemiz yok zaten.Allah yardımcısı olsun Aliye ablanın.

otobus bızı bulundugumuz yerden alıyorsa benı de yazın:))

benıde yazınn:))

gökhancım gelecek olmana çok sevindim.uzun süredir seni ziyaret etmek vardı niyetimizde görüşmek konyada nasip olcak sanırım ..gökhan gelirken kücük uussmanımıda al gel :))

ilkgün gibi arkadaşım senide aramızda görmek bizi mutlu eder.görüşmek dileğiyle inşallah.
yazıldınız bile gökhan :)
nurdane hanım siz otobüsle yorulmayın size uçak gönderelim olurmu :)) nurdane hanım sizi tanımakda nasip olacak inşallah.listeye ekliyoruz.görüşmek dileğiyle...

Kahramanmaraş Cuma Kılınç +1 kişi tekerlekli sandalyedeyim

ümmügülsüm balcı seydişehirden olduğunu okudum bende seydişehirliyim bana ulaşabilirmisin

Ben gelmiyirim gelemiyirim Katılanlara ıyı Eglenceler Dilerim...

Bende gelceğm allah zin verirse. Bolu'dan 1 adet demet :))

Bakın hele yanıbaşımızda organizasyon düzenleniyor gitmesem ayıp olur garide gariiiii:)

güllerdiyarı;
Sen yeterki gel abilerin gülü.Senin ismin iki kez yazılır. bakınız 48- 72

Bende biliyom onu kastettiğini ,maksat gıcıklık olsun....Hem merak kötü birşey :)

Miremur ve eşi Meral hanım,ikiside tekerlekli sandelye-ADANA...geliyoruz...

heeyt be beni ve eşimi hemen yazarmısın aliye kardeş pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın bu güzel insanlarla beraber olmak benim için bir ayrıcalıtır t sandale 1

güllerdiyarı;
B

48-72? SAHİ Mİ? dUR Bİ GÖZ ATAYIM

güllerdiyarı;

Maytap durumu var ortada:)

Artık bakamazlar Hasan.. :D

doğru söylüyor:)

tam da bakmak için izin almıştım tüh yazık olduu:)

keşke içanadolu taraflarında yaşasaydım.vandan buluşmalara katılmak çok eziyetli.çok uzaktayım yaaaa:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt