Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkatinize 61 ve 75 de ''şef ve eşi'' iki defa yazılmış,

heytttt bee ne güzelll organize güzel bir 2 gün geçirmeye hazırmısınız. Organizeyi düzenleyen çok sevdiğim aliye ablam (Allahın Konyalısı) sonsuz teşeşekkürlerimizi sunuyorum.....

eğitimci 06 şuan mardindeyim,ben Van'ı da gezmek istiyorum, nasıl yaparım

hemso görmeyeli nekadar yaşlandın ya söyledimya ismini yazdırdım bilemmmmmm)))

Aliye hanım ,emegi gecen tum dostlara şimdiden teşekkurler ,basarılar.

"engelsiz bir yaşam için el ele"

benide eklermisiniz ben ve eşim bide 2 yasında kızım var Allah nasip ederse gelmeyi istiyorum ailece. (2 kişi)
eşleriyle kalmak isteyenler için odalar müsait sanırım. bide 120 tl haricinde herhangi bir ödeme felan yapıacak mı?

merhaba yok sadece otel üçreti başka ödeme yapılmıyacak burdaki gezileri yemekleri ben ayarladım buyrun gelin sizide aramızda görmekden mutlu oluruz

aliye hanım mümkün olursa bende gelmek istiyorum otel ve gezilecek mekanlar tekerlekli sandalye için uygunmu acaba ben kendi otomobilim le yalnız geleceğim için sandalye kullanımına uygun düz ayak olması önemli etken.

merhaba gezilecek yerleri tekerlekli sandalyede gelenler için uygun yer seçmeye çalışdık otelde sitede linki var tıklarsanız hem merdiven var hemde rampa var

OoOoO Efetk Abeyy Sende Geliyorsun haa ne güsel Gell Vatandaş Gell xD

allah yardımcın olsun aliye kazasız belasız iyi eglenceler dilerim herkese..

aliyecem mardine gelen ekip konya ya da gelmek istiyor fazlasıyla :) beni + 11 yaparmısınız :) eniyisimi ben yine bir münübüs tutayım bi konyalık sidisi hazırlatayım biraz pasta börek yola değil pikniğe gidiyor gibi :) inş. neyse .. görüşmek üzere inşallah...

özlemim buyrun gelin başım gözüm üstüne ohh ne güzel sizin yolculuk çok zevkli olacak desene imrendim şimdi valla :)neyse siz buraya gelinde aynı curcunayı yaşarız burda :) umarım güzel vakit geçiririz ve beğeneceğiniz bir organizasyon olur bunun için elimden geleni yapacağım

Kezban+2
Atom Karınca
minerva

toplam 5 kişiydik, gelemiyoruz, listeden silerseniz iyi olur. başka arkadaşlarımız yararlansın

atom niye gelemiyorsunuz güzelim yaa...

ben gidemiyorum ama imkanı olan herkez katılsın bencede

aliye hanım bager_ozlem + 1 özel sebeplerden dolayı malesef gelemiyor.listeden silerseniz sevinirim.

mevlanın yanında az ilerisinde yapay şehitlik var görmeden sakın gelmesin kimse

aliye abla kesın olmamakla beraber sanırım bende gelicem ama kesinleştiğinde haber veririm

tamam ablam senide aramızda görmekden onur duyarız kesinleşince haber edersin seni listeye ekleriz

merhaba elimizde olmayan sebeplerden dolayı gelemeyeceğiz. bu yuzden nickimi listeden cıkartırsanız sevinirim. katılacak arkadaşların guzel bir gun gecirmesi dileğiyle.

slm

bende gelmek istiyorum sağlık olursa ben akülü birde arkadaşımla beraber eklerseniz sevinirim

benim durumumda ''zübüş'' nickli arkadaş ile aynı not ederseniz sevinirim...

hadii beeee. katılmayı çok isterdim ama ben o tarihte köyde olacağımm maaleseff.. bak şimdi üzüldüm :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt